Какъв парфюм да изберем за новогодишната нощ

Какъв парфюм да изберем за новогодишната нощ

Новогодишната нощ винаги е може би най-дългоочакваната нощ в годината и независимо по какъв начин сме избрали да я прекараме, винаги искаме да изглеждаме по най-добрия възможен начин. Сигурни сме, че ще се справите перфектно с избора на моден стил, а ние ще ви помогнем да му придадете завършеност с най-подходящото ухание.

За щур купон с приятели

За нея -  Versace Crystal Noir

Ако сте избрали да прекарате Нова година на весел купон с приятели, то ви препоръчваме да се доверите на Versace – най-добрият приятел на всяка жена, която иска да се почувства блестяща, чувствена и безрезервно уверена в себе си. Crystal Noir e eдно истинско парфюмерийно бижу, което оставя след себе си воал от удоволствие и наслада.  A най-хубавото е, че ще заплените всички на партито с ухание, излъчващо мистериозна атрактивност и магия. Ненадминато усещане за блясък, лукс и ексклузивност.

За него - Armani Acqua di Gio Absolu

Giorgio Armani Acqua di Gio е аромат на свободата на духа и тялото, на безкрайната водна шир, вятъра и слънцето. Създава усещане за чистота, свежест, жизненост и енергия. Жените харесват мъжа който носи Giorgio Armani Acqua di Gio, защото той е елегантен, секси и изключително магнетичен – изобщо, мъж, който веднага привлича женските погледи.

За романтична вечер с любим човек

За нея - Christian Dior Addict

Ако искате да накарате любимият мъж да полудее по вас още на първата минута и да прекарате една незабравима романтична Нова година, то горещо ви съветваме да се доверите на уникалния Addict. Със своя луксозен, съблазнителен и невероятно страстен аромат, парфюмът ще накара мъжът ви да се влюби за втори път във вас!

За него - Calvin Klein Encounter

Calvin Klein Encounter e мистериозен, мъжествен и съблазнително секси аромат, представен на пазара през 2012 година. Усещането за този аромат е като дългоочаквана среща между мъж и жена, заредена с много вълнение, страст и магнетизъм. Подходящ е за всички моменти, в които искате да бъдете неустоими.

Домашно парти

За нея - Gucci Bamboo

Домашният купон предполага възможности за по-интимен и близък контакт със заобикалящите, затова всяка жена трябва да се подготви както подобава за това предизвикателство. И Bamboo на  Gucci може да бъде вашето перфектно тайно оръжие. Ароматът ще изрази вашата увереност и женственост. Предназначен е за съвременни жени с характер, грация и същевременно излъчващи нежност.

За него - Azzaro Chrome

Azzaro Chrome e парфюм, който умее да подчертава мъжествеността и елегантността на мъжа във всяка една ситуация. И дори и ако сте решили да прекарате празничната новогодишна нощ в домашна обстановка, то с това ухание ще накарате всички погледи да бъдат насочен към вас. А най-хубавото е, че ароматът на Azzaro Chrome навява спомени от миналото и пробужда мечтите ни за бъдещето.

Семейна вечеря

За нея - Dolce & Gabbana Dolce

Aко ще празнувате Нова година в тиха семейна обстановка, то ви препоръчваме да се доверите на най-добрия тандем – Dolce&Gabbana и техният аромат Dolce. Аромат, превърнал се в символ на красота, женственост и нежност. Светъл и романтичен парфюм, улавящ същността на женствеността.

За него - Christian Dior Eau Sauvage

Christian Dior Eau Sauvage в концентрация парфюм е нова глава в легендарната история на марката. Хипнотичен аромат с елегантен магнетизъм, който е създаден за мъжете с изтънчен поглед към заобикалящия ги свят. По-интензивен и наситен аромат от своя предшестеник от 1966 година, подходящ именно за специални поводи.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

2017 г. - годината на марката Serge Lutens

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Продуктите за тяло и защо ги обичаме

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празничният грим, с който ще заблестите

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив