Как да постигнем неотразима визия за празниците

Как да постигнем неотразима визия за празниците

Коледните и новогодишните празници всяка година са триумф за женската красота. Това е времето, в което можете да си позволите да изглеждате дори и по-ослепително от обикновено и да се превърнете в център на вниманието навсякъде и във всяка компания. За да се получи това обаче, „виновниците“ са онези малки детайли, които трябва да бъдат не просто перфектно избрани, но и прецизно съчетани и които превръщат всяка пепеляшка в истинска принцеса.

Коса – къдрици или кок

Къдрици - И тази година на мода остават перфектните къдрици. Стара колкото света, тази прическа е любима сигурно на 90% от жените на света. И има защо – не едно или две изследвания доказват, че красиво накъдрените коси привличат мъжкото внимание. Съчетава се перфектно с нежни бижута и красива рокля в гол гръб.

Класически кок – Другата никога не отминаваща мода, която и през 2018 г. продължава да властва, е красивият и елегантен класически кок. Хубавото при него е, че няма никакви недостатъци и може да бъде съчетаван по всякакъв начин. А най-прекрасното е, че отива на всяка жена!

Грим – опушен или златен

Златен грим – Дори и да ви звучи прекалено, златният грим всъщност е перфектният избор за празничните дни. Той е нещо, което не използвате в ежедневието си, заради което ще ви накара да се почувствате ослепителна и красива. Съчетайте го с по-неангажиращо червило и черна спирала. Опушен грим – Класическият опушен грим винаги е добър избор, ако не обичате да експериментирате. Отива на всякаква визия и може да бъде съчетан с малко по-екстравагантно червило и блестящ руж.

Маникюр – френски или златен

Тази година на мода освен класическия френски маникюр, на почетната стълбичка и на маникюра поставяме и златото. Красив и нежен, златният маникюр може да се съчетае с черни и бели елементи, които да придадат още повече изтънченост, класа и стил. А при френския освен с бяло можете да експериментирате с различни коледни цветове като червено и зелено или да добавите красиви снежни частици.

Парфюм – елегантен и дискретен

За празниците е подходящо да изберете класически елегантен и ненатрапчив аромат, който да бъде завършващият щрих на перфектната ви визия. Изключително подходящ при такива поводи винаги ще си остане легендарният Chanel No.5  - парфюм, превърнал се  през годините в символ на изискан вкус, стил и непреходност. Ако искате обаче нещо различно, по-ново и по-романтично, то тогава може да се доверите на Nina Ricci L`air - ароматът се "излива" в стотици нюанси на розово, превръщайки се в луксозен аксесоар за женската визия. Подходящ за новогодишната нощ е и Carolina Herrera 212 Vip – парфюмът е олицентворение на живот в центъра на вниманието.

Бижута – нежни, малки и ненатрапчиви

Тази година на мода са по-нежните и не много обемни бижута. Те винаги са добър избор. Изберете нежни златни или сребърни обеци с висулки и красиво колие, които да не са първото, което ще се набива на очи. Бижутата в празничната ви визия трябва просто да допълват неустоимата ви цялостна визия.

И накрая, но не на последно място, не забравяйте онзи аксесоар, който ще ви направи неотразима и който не можете да намерите в никой магазин – красивата си усмивка!
Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5 подходящи маски за лице през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията на Boucheron Quatre

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Времето оставя своя отпечатък върху лицето ви - доверете се на Filorga

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив