Как да подготвим кожата си за морето и да се грижим за нея след това

грижа за кожата по време и след морето

Винаги сме казвали, че красивата и гладка кожа е такава, благодарение на ежедневните грижи, полагани за нея. Истината е, че са малко късметлиите, благословени с изящна кожа, която да не изисква намесата на каквито и да е било козметични продукти, за да изглежда в най-добрия си вид.

За щастие, козметичната индустрия е готова да отговори на всяка наша нужда, предоставяйки широк набор от продукти, специфично създадени да обслужват всякакъв тип кожа. Ето защо решихме да се възползваме от текущия летен сезон, за да поговорим за грижата на кожата през топлото време, когато голяма част от нас ще се отправят към морския бряг. Нека не забравяме, че, освен забавления, трябва и да обърнем внимание и на щателната защита на кожата и лицето. Днес ще предоставим на вашето внимание няколко продукта, за които считаме, че са неотменни помощници в грижата за кожата по време на морската почивка. През този период е важно да обърнем внимание на добрата козметика, тъй като:

  • Излагането на слънце спомага за по-бързата кожна дехидратация;
  • Изложени сме на риск от изгаряне;
  • Кожата ни би могла да изгуби част от еластичността си;

Ето защо е важно своевременно да се оборудваме с всичко необходимо, което ще ни осигури красота и оптимални резултати.


Със сигурност за морето бихме искали да сме във форма


С наближаването на летния сезон мнозина от нас насочват вниманието си към стягащите кожата продукти, но и сега е съвсем подходящ момент за такова начинание. Всеки желае да изглежда в най-добрата си форма на плажа – ако все още сте в търсене на най-добрия козметичен продукт, който да съчетаете с тренировките във фитнес залата, то откривате отговора при нас. Fit Anti-Cellulite Contouring Expert е крем със стягащо кожата действие. Той е вашият верен съюзник по отношение на изглаждане на кожните несъвършенства и има доказан ползотворен ефект при борбата с целулита. „Портокаловата“ кожа безспорно е нещо, което никой от нас не би искал да притежава – кремът на Clarins спомага час по-скоро да се отървем от целулита и да се радваме на стройна и снажна фигура през лятото. Продуктът не само помага за заличаването на този кожен недостатък, но и действа превантивно за неговата повторна поява.


В никакъв случай не трябва да пренебрегваме грижата за лицето


Не малко пъти сме споменавали, че през лятото грижата за лицето трябва да е още по-осезаема и задълбочена. Силното слънце губи значителни количества от кожната влага, а това, само по себе си, намаля еластичността й и способства за появата на бръчки. Ето защо ключът за запазването на красиво лице през горещия сезон е употребата на хидратиращи продукти. Именно такова е предложението от Dior – представяме ви серума Hydra Life, чийто акцент пада именно върху овлажняването на кожата и задържането на влагата в клетките за възможно най-дълго време. Използвайте серума сутрин и вечер на добре почистено лице за оптимални резултати. Чрез него вие ще съумеете:

  • Да хидратирате кожата си в дълбочина за дълго;
  • Да възвърнете изгубената еластичност;
  • Да я снабдите с необходимите вещества и минерали, противодействайки на появата на бръчки и фини линии;

Всичко това прави този продукт задължителна част от козметиката ви за морето. Не подценявайте зловредното влияние на прекомерното излагане на слънце. Защитете кожата си и я снабдете с необходимото количество грижа.

И, докато сме още на вълната за лицето, бързаме да представим и другия серум, от който бихте останали изключително доволни. Той е представителен за марката Filorga – безкомпромисен лидер в световен мащаб, що се отнася до качествена и първокласна козметика. Серумът Global Repair Intensive има доказано действие против появата на бръчки и първите признаци на стареене. Мощната му формула снабдява кожата на лицето с така необходимите за нея вещества, витамини и минерали и я оставя озарена, еластична, сияйна и здрава. След употребата му ще чувствате лицето си гладко и нежно – категорично продуктът ще ви е от изключителна полза на морето, когато ежедневно сме изложени под лъчите на жаркото слънце. Не пропускайте да изглеждате озарени и красиви!

Thierry Mugler Aura Лосион за тяло за жени


Лосионът за тяло е онова, без което никак не можем през лятото


Едва ли има по-приятно усещане от нанасянето на нежен и ароматен лосион за тяло след дълъг и релаксиращ душ. Морската вода е наистина солена и кожата ни ще има нужда от допълнителна доза хидратация и омекотяване. Не пропускайте да нанесете от великолепната консистенция на Aura – лосион за тяло на Thierry Mugler, част от едноименната парфюмна колекция на бранда. Феновете на марката са запознати с по-нестандартния подход на дизайнера от гледна точка на съставките, които избира са основни при своите парфюми. Aura не прави изключение – и парфюмът, и лосионът за тяло дължат притегателния си аромат на тигровата лиана, ревена, портокаловия цвят, бурбонската ванилия. Нанасяйте лосиона след баня, за да се радвате целодневно на невероятното му ухание, усещайки кожата си мека и нежна.

Вече сте готови за море! Разчитайте на нашите предложения, за да се насладите на лятната си почивка, чувствайки се красиви и с поддържана и обгрижена кожа на лицето и тялото.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-харесваните парфюми с нотки на цветя

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какви са спецификите на мъжката кожа и как да се грижим за нея 

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 2

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив