Идеи за подаръци – за него , за нея, за майка, за приятелка

Идеи за подаръци – за него , за нея, за майка, за приятелка

Декември е месецът, в който започваме да се питаме как да зарадваме близките си и да ги накараме да се почувстват специални. Изборът на перфектния подарък не винаги е лесен, затова сме ви подготвили няколко предложения, с които да ви помогнем наистина да зарадвате любимите си хора и да ги накарате да почувстват вашата обич, благодарност и това, че ги цените.

За него

Shiseido Men Deep Cleansing Scrub почистващ пилинг за лице за мъже

Това, което трябва да знаете за съвременните мъже, е, че те също както жените държат на външния си вид и искат да изглеждат перфектно. Затова идеалният подарък може да се окаже именно продукт, който да ги накара да се почувстват красиви. Shiseido Men Deep Cleansing Scrub е ексофилант за дълбоко почистване на мъжката кожа. Той съдържа билкови сферични гранули, които деликатно остраняват замърсяванията и неприятните комедони от порите. Частиците могат да премахнат дори мъртви рогови клетки, които със стандартно почистване няма как да бъдат остранени. Shiseido Men Deep Cleansing Scrub освежава кожата и видимо подобрява нейният вид.

Афтършейв

Bvlgari Man афтършейв за мъже - Bvlgari Man ще се погрижи кожата на мъжа да се чувства комфортно, освежена и хидратирана. Препоръчва се употребата му с другите продукти от серията.

Calvin Klein Encounter Афтършейв лосион - афтършейв лосион с деликатен и елегантен аромат. Не изсушава и не дразни кожата.

Calvin Klein Eternity афтършейв лосион за мъже - Тонизиращ и ревитализиращ афтършейв лосион, носещ прекрасното ухание на Calvin Klein Eternity. Ободрява и успокоява кожата, като същевременно я ароматизира по прекрасен начин.

За нея

Acqua di Parma Peonia Nobile Крем за тяло за жени -  божествен крем за тяло с богата формула и нежен аромат. Той ще хидратира и омекоти кожата в дълбочина, доставяйки й не само комфорт, но и страхотно ароматно удоволствие. Специалната крем формула попива бързо в кожата, без да остава следи и неприятно усещане. Дерматологично тестван. Подходящ за ежедневна употреба. Acqua di Parma Gelsomino Nobile Душ гел за жени - Душ гел за жени с наситен и характерен аромат. Предназначен е за ежедневна употреба.

Козметика за зрели жени

Ако сте решили да зарадвате своята майка, свекърва, тъща или друга зряла жена от семейството, то ви препоръчваме да се доверите на козметиката на Shiseido за грижа за кожата.

Shiseido Benefiance NutriPerfect Подмладяващ дневен крем SPF 15 - мощен дневен крем с високоефективен защитен ефект. Предназначен е за зрялата кожа, която има нужда от допълнително подхранване, регенериране и хидратация. Революционният крем на Шисейдо намалява появата на бръчки и допринася за постигането на сияен, стегнат и здрав вид на кожата

Shiseido Benefiance NutriPerfect Подсилващ тоник за зряла кожа – почиства и подсилва кожата, прави я изключително нежна, еластична и свежа.

Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum Серум за зоната около очите - околоочен серум който влива хранителни вещества и влага в деликатната зона около очите, за да предотврати и коригира признаците на стареене. Еластичността на кожата е възстановена, бръчките са изгладени и се радваме на млада и жизнена зона. Изключително подходящ продукт за дами след 40 години, които скоро ще усетят кожата си подмладена и освежена.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмен хороскоп за 2019 г. – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията на Givenchy Ange ou Demon

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Filorga - отговорът за красива кожа през есента

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив