Хороскоп за 2018 г. – Kозирог, Водолей и Риби

През 2018 г. козирозите ще постигнат всички свои цели

Новата година се оказва изключително благоприятна за козирозите. Всички цели, които представителите на този зодиакален знак си поставят през следващите 12 месеца, ще успеят да изпълнят безпроблемно и по възможно най-добър начин. За това трябва хубаво да се замислят преди да предприемат каквито и да е било действия, защото както са казали старите хора, не всичко, което изглежда хубаво, наистина е хубаво. Така че за козирозите 2018 г. ще даде много възможности, които обаче трябва да бъдат обмислени интелигентно. А това няма да бъде трудно за тях, тъй като те са известни със способността си да мислят рационално и да пресмятат положителните и негативните страни на всяка страна. И за да ви помогнем да е чувствате по-уверени в себе си и да не се съмнявате в своите решения, ви препоръчваме да изпозлвате аромати, които носят усещане за самоувереност и контрол над ситуацията. В този случай изключително подходящ за дамите е Giorgio Armani SI Rose Signature, а за мъжете - Trussardi My Land.

През 2018 г. нова любов очаква водолеите

За водолеите 2018 г. е годината на любовта. И по-точно – годината на новата любов. Още през първите месеци ги очаква влюбване едва ли не от пръв поглед, което напълно ще завладее мислите им и цялото им същество. А най-хубавото на тези прекрасни усещания е, че ще се основават на взаимност. Но ако представителите на този зодиакален знак искат това да продължи по-дълго от рамките на годината, трябва да положат доста усилия за изграждане на взаимно доверие и изобщо на полагането на всички основи за създаване на здрава връзка. Трябва добре да обмислят всички страни на тези отношения, за да не се почувстват излъгани и огорчени накрая. Заради всичко това е възможно към края на годината да се почувстват изтощени и изморени и е добре да си предвидят една по-дълга почивка през последните месеци. А за да изживеят тази бурна любов по възможно най-добрия начин, препоръчваме на дамите да се доверят на женствения и нежен аромат Christian Dior Miss Dior, който ще им помогне да задържат мъжкото внимание постоянно върху себе си. А господата могат да впечатляват новата дама на сърцето си с неустоимия и мъжествен  Hermes Terre d`Hermes.

През 2018 г. рибите ще предприемат сериозни крачки

Новата година ще бъде сред най-важните в живота за рибите. Във всеки един аспект от живота си те съзнателно или не ще предприемат сериозни крачки – промяна на професионалното поприще, приемане на по-висока работна позиция, сключване на брак, раждане на деца, преместване в нов дом, създаване на нови силни приятелства. И всичко това ще им се случва изключително лесно и като по вода. Заради което обаче не трябва да се плашат, а да приемат промените като една логична стъпка към изграждане на по-добро бъдеще. За много риби 2018 г. ще е годината, която ще прекарат почти през цялото време в своя илюзиорен свят, тъй като те са известни с това, че обичат да са Алиса в страната на чудесата. И това никак няма да им навреди. А за да си вдъхнете сами още повече кураж и смелост за тези важни и големи промени, които ви предстоят, ви препоръчваме да се доверите на добре познати аромати, които ще ви накарат да се чувствате в кожата си. За жените това е легендарният парфюм Tom Ford Black Orchid, а за мъжете -  неповторимия мъжествен аромат на Armani - Giorgio Armani Code.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-желаните ароматни двойки, на които да заложите през този сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Хороскоп за 2018 г. – Kозирог, Водолей и Риби

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Професия "Нос" - Жан-Клод Елена

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив