Погрижете се за косата си с продукти с естествени съставки

Погрижете се за косата си с продукти с естествени съставки

Продуктите с естествени съставки ще озарят косата ви с живителната сила на природата. Все повече компании, насочени към грижата за косата, залагат на натурални елементи. Съчетани с иновативни патентовани формули, те гарантират здраве, сила и блясък на вашата коса през всички сезони.

Озарете косата си с нежната магия на природните съставки

Шампоаните, балсамите, ампулите и маските за коса, обогатени с жизнени натурални елементи, се отличават с мекото си и деликатно въздействие. Те не съдържат парабени, сулфати и агресивни химикали. Продуктите за коса с натурални съставки са подходящи за ежедневна употреба и няма да предизвикат прекомерно засушаване на косъма. Често използвани за подхранване на косъма са плодовите екстракти, млечните и растителни протеини, хайверът. Добрите компании залагат единствено на съставки с доказан произход, а за подбирането им разчитат на своите експерти, които пътуват до различни части на света в търсене на най-полезните природни богатства.

Продуктите с естествени съставки отговарят на нуждите на вашата коса

Подберете най-подходящите, като се съобразите с характерните особености на косата си. Разработени са продукти за руса, боядисана или къдрава коса, както и за коса склонна към омазняване или такава, която се нуждае от екстремна хидратация. Шампоаните, балсамите и стилизиращите продукти, създадени специално, за да се използват през лятото, са обогатени с UV филтър, който предпазва от ултравиолетовите лъчи на слънцето.

Когато подбирате продукти за вашата коса, доверете се на доказани марки

Големите компании разполагат със специални отдели за развойна дейност, които разработват иновативни формули за новите продукти. Стремежът е те да бъдат все по-щадящи, а грижата за косата да е естествена и нежна. Освен безкомпромисно качество, продуктите за коса с естествени съставки, гарантират наслада за сетивата. Те превръщат грижата за косата в истински ритуал, в който основна роля има магията на природата. Избирайки най-доброто за вашата коса, ще заявите ясно, че цените грижата за себе си и не сте склонни на компромиси.

Olaplex No.7 Bonding Oil Масло за интензивно възстановяване на увредена и химически третирана коса

Olaplex No.7 Bonding Oil

Подхранващото олио Olaplex No. 7 нанася важни финални грижи при терапията за възстановяване на суха и увредена коса. То противодейства срещу цъфтежа, накъсването и наелектризирането на косъма и прави косата здрава, гладка и блестяща, като съхранява и сияйния ѝ цвят.

Характерна за всички продукти на Olaplex е иновативната формула, която въздейства на структурата на косъма и възстановява разрушените връзки. Олиото Olaplex No. 7 осигурява на косата топлинна защита при изсушаване и стилизиране, обогатено е и с UV филтър, който предпазва от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Няколко капки от продукта се нанасят върху влажна или суха коса, след което тя се оформя по желания начин.

Olaplex No.9 Bond Protector Серум за защита и укрепване на косата

Olaplex No.9 Bond Protector

Серумът Olaplex No.9 предпазва косата от ежедневното увреждане. Редовната употреба на продукта придава на косата мекота, плътност и сатенен блясък. Серумът осигурява защита срещу топлинните източници и противодейства ефективно на досадното наелектризиране на косата.

Olaplex No.9 е обогатен с екстракт от червени водорасли, които са доказано мощен антиоксидант. Продуктът е разработен по патентованата формула на Olaplex, която въздейства на косъма в дълбочина и възстановява нарушените връзки.

Milk Shake Integrity Intensive Treatment Интензивно подхранваща маска за коса

Milk Shake Integrity Intensive Treatment

Маската за коса Milk Shake Integrity Intensive Treatment осигурява интензивно подхранване в дълбочина и е така нужната грижа за красива коса. Редовната ѝ употреба предотвратява накъсването, улеснява разресването и прави косата мека и блестяща.

Milk Shake Integrity Intensive Treatment предпазва от избледняване на цвета и е подходяща за всеки тип коса. С нея косата ви винаги ще изглежда така все едно току що сте излезли от фризьорския салон. Резултатите са видими още след първото използване на маската.

В Milk Shake Integrity Intensive Treatment са вложени млечни и растителни протеини, които осигуряват мощна подкрепа за косъма. Плодовите екстракти и антиоксиданти в маската придават на косата свежест и жизненост. Продуктът е обогатен и с ценния витамин Е, както и с бял пчелен восък.

Milk Shake Moisture Plus Shampoo Хидратиращ шампоан за суха коса

Milk Shake Moisture Plus Shampoo

Хидратиращият шампоан Milk Shake Moisture Plus Shampoo е особено подходящ за суха, изтощена и третирана коса. С нежното си и деликатно въздействие той придава мекота и жизненост на косата и я прави податлива на оформяне и стилизиране.

Шампоанът е обогатен с ароматен екстракт от слънчева папая, съдържа и хиалуронова киселина, която противодейства на стареенето на косъма и защитава цвета. За оптимални резултати, експертите на Milk Shake съветват да използвате шампоана в комбинация с останалите продукти от серията Moisture Plus.

Milk Shake Conditioning Whipped Cream Сметана с млечен протеин за всеки тип коса

Milk Shake Conditioning Whipped Cream

Сметаната за коса е един от характерните продукти на италианския бранд Milk Shake. Тя въздейства със силата на млечния протеин, а нежността и вкусният ѝ аромат напомнят на сметаната, която се използва в най-неустоимите сладкиши. Milk Shake Conditioning Whipped Cream е подходяща за всеки тип коса.

Нанася се по дължината на измита и подсушена с кърпа коса, след което се оформя желаната прическа. Сметаната за коса улеснява разресването и стилизирането, запазва цвета и поддържа оптималния хидробаланс на косъма. Млечният протеин, вложен в продукта, подхранва в дълбочина и прави косата жизнена и блестяща.

Milk Shake Integrity Incredible Oil Олио за увредена и цъфтяща коса

Milk Shake Integrity Incredible Oil

Олиото Milk Shake Integrity Incredible Oil осигурява спешна грижа за увредена коса с цъфтящи краища. Продуктът защитава косата при редовна термична обработка със сешоар или преса.

Олиото прави косата мека и лесна за оформяне, като подхранва и подсилва, без да утежнява излишно дори най-фините коси. Редовната му употреба предпазва косъма от накъсване и наелектризиране.

Положителното въздействие на Milk Shake Integrity Incredible Oil е базирано на полезната сила на аргановото масло и органичното масло муру-муру. Умерено количество от продукта се нанася в краищата на измита и подсушена с кърпа коса, след което косата се оформя по желания начин.

Продуктите с органични съставки подхранват и заздравяват косата. Те се грижат за нейната сила, жизненост и зашеметяващ външен вид. Доверете се на силата на природата, за да се радвате на плътна и сияйна коса!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

История на марката Lalique и нейните парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Защо да изберем медицинска козметика?

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Безопасни ли са съставките в парфюмите

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив