Грим с дрогерийни продукти, по нищо неотстъпващ на професионалния

дрогерия онлайн

Няма да кажем нещо изненадващо - всяка дама, държаща на външния си вид, прибягва до някои малки козметични хитринки, за да направи лицето си още по-изящно и привличащо вниманието. Гримът е най-добрият приятел на жената винаги, когато желае да прикрие някое несъвършенство или да подчертае част, която харесва.

Добрата новина е, че никак не е задължително един грим да бъде направен с извънредно скъпи козметични продукти, за да изглежда добре и да се задържи по лицето ни максимално дълго време. Дрогерийните продукти се използват широко в ежедневието и осигуряват наистина чудесен макиаж, по нищо неотстъпващ на този, направен с професионални продукти. Днес решихме да ви запознаем с основните компоненти, от които имате нужда, за да изглеждате прекрасно в ежедневието. Представяме и чудесни продукти от нашата онлайн дрогерия, от които ще останете очаровани.


Започваме с фон дьо тена - задължителна част от хубавия грим


Знаем, че са малко късметлийките, които биха могли да се похвалят с безупречна кожа на лицето без следи от каквито и да е несъвършенства. Когато желаем да прикрием недостатъци или да изравним тена на лицето, прибягваме до фон дьо тена. За по-топлите месеци съветваме да заложите на такъв с по-лека тесктура и матов завършек - ще помогне при борбата с производството на излишно и прекомерно количество себум. Идеален вариант за вас е True Match на Loreal - адаптивната му формула позволява перфектно сливане с тона на кожата ви, което е безспорно търсен ефект.

козметични продукти дрогерия


Коректорът е незаменим съюзник на фон дьо тена - не го пропускайте


Коректорът е незаменим при местата с по-тъмна пигментация по лицето - съчетайте го с правилния фон дьо тен и съвсем бързо и лесно ще се сдобиете с макиаж, сякаш създаден от професионалист. Зоната под очите и около устните често е по-силно пигментирана в сравнение с тази от останалата част от лицето - именно в такива случаи коректорът е незаменим помощник. Постигнете вида на лицето си, който винаги сте желали, комбинирайки този коректор на Loreal с любимия си фон дьо тен.


Спиралата е неотменим помощник за постигането на драматичен поглед


Всяка дама знае колко е важен начинът, по който сме гримирали очите си, за да постигнем един наистина прекрасен и красив цялостен грим. Често именно те са акцентът - в такива случаи е немислимо да не използвате спирала, която да направи миглите ви дълги, гъсти и с повече обем. Заложете на драматизма и енигматичността във визията - спирала Total Temptation от Maybelline е точният продукт за вас. Формулата на спиралата е разработена така, че да не оставя бучки при нанасяне - гарантирате си меки и фини мигли, с които да впечатлите околните.

дрогерия козметични продукти


И накрая, но не и на последно място, обръщаме внимание на устните


Не бихме могли да си представим съвършен грим, без да сме оказали подобаващо внимание и на устните. Някои дами предпочитат акцентът в грима им да пада не върху очите, а върху червилото или гланца, който са решили да използват. В такъв случай избягвайте твърде тъмните или пигментирани сенки за очи, за да не стане визията ви прекалено "тежка". Ако устните са вашият избор за акцент, то тогава ви предоставяме да продукта, които със сигурност ще ви допаднат - Superstay Matt Ink на Maybelline и Color Rich Nudes на Loreal. Богатите палитри от цветове дават възможност на всяка дама да открие точния нюанс за себе си.

Всеки един от тези дрогерийни продукти ще ви очарова с качеството си и наистина достъпната си цена. Бъдете красива и неотразима ежедневно с нашите предложения.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как се празнува 8-ми март по света

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Безопасни ли са съставките в парфюмите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ парфюми на Carolina Herrera

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив