Filorga - синонимът на младостта

88 Прегледа
 

Козметика Filorga

Съществуват козметични марки, които брилянтно сякаш разбират специфичните и индивидуални нужди на кожата на своите клиенти. Именно такъв бранд е френският Filorga - селекция от бяла козметика, за чието създаване са отговорни някои от най-знаковите имена в света на медицината, дерматологията и красотата.

 

Filorga се окачествява като марка, предлагаща медицинска козметика. Притежават широк спектър от продукти, които биха задоволили нуждите на всеки клиент с оглед разнообразието от козметични артикули, предлагани от тях. В света на козметиката няма един универсален продукт - всяка кожа изисква специфичен и индивидуален подход, що се отнася до грижите, които биха били необходими за нея. От Filorga добре разбират това и са включили серии за всички типове кожа, както и продукти за всички конкретни нужди и практики.


Какво представлява медицинската козметика?


Медицинската козметика се стреми да предостави естетическа грижа и подобряване цялостния вид на кожата, без да се налагат оперативни интервенции. В този ред на мисли, зад създаването на медицинската козметика стоят специалисти от сферата на медицината и дерматологията. Най-ефективният и широкоизползван компонент в борбата срещу стареенето на кожата е хиалуроновата киселина. Инжектирането на хиалуронови филъри доказано спомага са заличаване на бръчките и цялостно обновяване и регенериране на кожата. В същността на козметиката, предлагана от Filorga, e заложена идеята за съдържанието на молекули хиалуронова киселина, за да се набави на кожата необходимото количество, без да се налагат оперативни и инжекционни интервенции.


Комбинирана грижа от Filorga - за млада и сияйна кожа


Изключително леката формула и текстура на Filorga HYDRA-FILLER Pro-Youth Moisturizer Care, обогатена с хиалуронова киселина, овлажнява в дълбочина дехидратираната кожа, а киселината спомага за заличаването на бръчките и първите признаци за стареене. Подходящ както за дневна, така и за нощна употреба, този продукт ще направи лицето ви здраво, меко и изключително сияйно.

Комбинирана грижа Filorga

Filorga Universal Cream пък умело комбинира най-базовите кожни нужди и ги вплита в леката си формула, която се отразява чудесно и благоприятно на всеки с нормална кожа и без ясно изразени кожни проблеми.


През деня с Filorga


Дневните кремове на козметичния бранд не правят изключение относно съдържанието на хиалуронова киселина за кожа с видимо по-малко бръчки.

Filorga Time Filler е дневен крем, който спомага цялостната грижа против бръчки. Пригоден за всички типове кожа, той се бори успешно с най-често срещаните видове бръчки - има доказан ефект срещу мимичните, дълбокотъканните, повърхностните и бръчките, причинени от кожна дехидратация. Леката му текстура го прави чудесен вариант за старт на вашия ден.

Дневна грижа Filorga

Filorga Time Filler Mat пък е крем, спеицифично насочен към клиентите с мазна кожа - неговото предназначение е, освен успешно да се бори с бръчките и да предотвратява тяхната поява, така и да минимизира порите и, чрез матиращия си ефект, да регулира свръхпроизводството на себум.


Нощна грижа, предоставена от експертите


Filorga Time Filler Night е нощният еквивалент за цялостна грижа против бръчки. Наред с хиалуроновата киселина, в състава на крема е включен успокояващ комплект от съставки, които максимално разгръщат своето действие нощем, докато спим. С помощта на крема на сутринта се събуждаме свежи, с безупречно подхранена и ревилитизирана кожа на лицето.

Нощна грижа Filorga

Зоната около очите е особено подложена на мимическите бръчици - всяка проява на емоция и настроение "движи" и "свива" кожата около очите ни. Ето защо и често първите бръчки ни спохождат именно там. От Filorga са се погрижили и за този аспект от грижата - чрез околоочния си Filorga Optim Eyes клиентите успешно предотвратяват в зародиш или минимизират вече появили се бръчици. Кремът е изключително ефективен и при тъмни кръгове - всички знаем, че и най-добрият грим ги заличава трудно.


Подхранващи и почистващи продукти от Filorga


Докато гореизброените продукти са насочени към ефективната борба с бръчките и кожното стареене, то тези, за които ще разкажем, са насочени към цялостната ежедневна грижа и са всъщност перфектен начин да ограничим, до голяма степен, ранното появяване на бръчки.

Маската за лице Filorga Meso Mask озарява лицето и му придава завидна сияйност, еластичност и мекота. Действа, като интензивно стимулира клетъчната регенерация и ревитализира кожата. Алфа-арбутинът в състава й предотвратява меланогенезата - процесът на неравномерната кожна пигментация и появата на петна по лицето.

Хидратация и подхранване Filorga

Хидратиращият лосион Filorga NCEF Essence овлажнява кожата в дълбочина и е перфектният продукт за нанасяне преди грим, а мицеларната вода Filorga Micellar Solution щателно ще почисти кожата ви чрез мицелите, които буквално извличат замърсяванията и оставят лицето ви съвършено гладко и озарено.

 

Filorga е еталон за качество - медицинската козметика от най-висок ранг ще се погрижи за кожата ви така, сякаш часовникът на времето е спрял за вас. По този начин вие ще изглеждате винаги така, както се чувствате и отвътре - сияйни, красиви, млади и енергични.

 

Оставете коментар