Filorga - отговорът за красива кожа през есента

Filorga

Кожата се нуждае от щателна и обновяваща грижа целогодишно. Всеки сезон крие своите особености и характеристики, които се отразяват на лицето – ето защо дерматологичната грижа следва да бъде съобразена с текущите атмосферни влияния.

Есенното време предполага наличието на вятър и застудяване – това са все фактори, действащи изсушаващо на всеки тип кожа, независимо от нейния вид и специфични нужди. Склонните към раздразнение лица пък също биха могли да реагират на рязкото понижаване на температурите – за да противодействаме на вредните метеорологични влияния върху кожата си, следва да заложим на качествена козметика, чиято специализирана и цялостна грижа да обхване в най-широк аспект кожните ни нужди през сезона. Категорично такава роля изпълнява козметиката на Filorga.

Представяме ви няколко продукта, за които безспорно смятаме, че са задължителни за дерматологичната грижа през есента. Позволете на лицето си да добие възможно най-здравия, озарен и сияен вид през ноември.


Погрижете се за околоочната зона – една от най-пренебрегваните части на лицето


Околоочната зона се характеризира с много по-фина и нежна кожа, отколкото по останалите части на лицето. В този ред на мисли и козметиката, която нанасяме там, следва да бъде максимално щадяща. От Filorga, бидейки козметичен лидер в света по отношение на бяла и антиейдж козметика, добре познават множеството и специфични нужди на зоната на окоолочния контур. Прекомерното дехидратиране на участъка предполага по-ранното и задълбочено развитие на мимически бръчки. За да му противодействаме, следва да се обърнем към антиейдж околоочен крем с хидратиращо и регенериращо кожата въздействие – такъв именно е Time-Filler Eyes. Действието му в дълбочина спомага:

  • Кожната регенерация, за да се стимулира обновяването на клетките;
  • Кожната хидратация, за да се намали риска от появата на нови мимически бръчки;
  • Заличаването на вече появили се такива;

Oxygen-Glow Eyes е друг околоочен крем на Filorga, също спомагащ на зоната да бъде в най-добрия си и здрав вид. Който и от двата продукта да изберете през есента, категорично няма да сгрешите. Добрите резултати ще се забележат наистина бързо – сигурни сме, че всеки би останал доволен от употребата на тези продукти.

Филорга продукти


Есента е перфектното време за употреба на специализирани серуми за лице


Серумите за лице са известни със своето мощно действие, благодарение на богатия си асортимент от витамини, хранителни вещества и специално разработени дерматологични съединения, които, благодарение на малките си молекули, съумяват да навлязат много по-дълбоко в кожата на лицето. Filorga се отнасят с грижа и внимание към детайлите чрез своя серум Global Repair Intensive – 50 активни мезо-съставки елиминират в дълбочина всички признаци за стареене на кожата. С тяхна помощ лицето ви изглежда озарено, хидратирано, освежено и сякаш с десетилетия по-младо.


Не забравяйте и за добрия и качествен дегримьор през есента


Безспорно есента е време, в което дамите обръщат поглед към по-изразените и тъмни сенки за очи. Сякаш времето навън предполага носенето на по-тежък и плътен макиаж – ако през лятото предпочитаме по-светли и неангажиращи тонове, то през есента със сигурност макиажът ни приема една по-дръзка форма. Грижа за лицето е и качественото отстраняване на грима – знаем, че макиажните остатъци по лицето са способни да го раздразнят, а и запушват порите. От Филорга ни предоставят наистина добър дегримьор, който бързо и ефикасно отстранява всички нечистотии – подарете си тази есен щателна грижа за кожата си в лицето на Optim-Eyes Make-up Remover – трифазната му формула ударно отстранява грима и замърсяванията от лицето ви, подготвяйки го за нанасянето на последващите продукти.

Отговорете подобаващо на застудяващото време, осигурявайки на кожата си наистина добра защита и грижа. От Filorga непременно ще откликнат на високите ви изисквания, оставяйки лицето ви озарено, подхранено и подмладено.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-доброто от дрогерийните продукти – да заблестим през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите хидратиращи лосиони за лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за кожата през пролетта

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив