Есенни тенденции в грима и цветовете, на които да заложим

Tенденции в грима и цветовете - Есен '20

Не бихме могли да си позволим да не засегнем този месец и темата за грима – следейки тенденциите, сме длъжни да кажем, че те се менят с всеки сезон и това е напълно в реда на нещата. Сбогувайки се с лятото и цветовете, които го обуславяха от гледна точка на модата при грима, днес приветстваме есента и проследяваме на кои макиажни решения да заложите през идните месеци.

Заповядайте с нас на едно изтънчено и естетическо пътешествие – нека заедно се запознаем с грим продуктите, които положително ще бъдат най-верните ни спътници в случаите, когато искаме да изглеждаме повече от впечатляващо.


Dior са винаги насреща, когато искаме да бъдем красиви


Модният гигант е пример за добър вкус и изящество не само при модните облекла и парфюмите – любителките на грима са добре запознати с широката гама от продукти, които брандът предлага на своите почитателки.

Ако сте сред дамите, които предпочитат акцентът в грима да пада върху очите, то есента е подходящото време, в което да заложите на по-тъмни и дръзки сенки. А как да подходите към продуктите за устни? Знаем, че едно от златните правила в грима гласи, че, ако акцентът пада върху очите, то устните ви е добре да са гримирани в по-леки текстури и по-нежни цветове. Идеален за целта продукт е гланцът за устни, защото той:

  • Хидратира устните;
  • Благодарение на нежните си оттенъци придава цвят, без да е натрапчив;
  • Действа защитно на нежната кожа на устните.

И, говорейки за гланц за устни и висококачествената козметика на Dior, ви представяме Addict Lip Maximizer – продуктът, който изцяло изпълнява горепосочените цели и осигурява на вас и външността ви красота, естетика и невероятно излъчване.


Продължаваме темата за устните с помощта на висококачествена козметика от Armani


Следващите продукти, които желаем да ви представим днес, касаят онези дами сред вас, които предпочитат да заложат на повече цвят и дързост при устните, когато приготвят есенната си визия. Силните и подчертаващи багри при продуктите за устни спомагат за постигането на по-драматичен външен вид, както и на такъв, който максимално да е в унисон с обкръжаващата ни природа. В случай, че за очите си предпочитате по-неутрални и ненатрапчиви цветове, то безспорно можете да се развихрите при червилата.

Oт Armani предоставят на нашето внимание Rouge D’Armani – червило, характеризиращо се с изключително дълготраен цвят. Богатата палитра от багри осигурява шанс на всяка дама да намери именно онова червило, което максимално ще удовлетвори личните й вкусове и естетически нагласи. С лекота всяка една от вас може да се обзаведе с няколко нюанса, за да е добре подготвена за всеки повод.

грим - червило

Ако пък спадате към дамите, които предпочитат течните формули и сухите червила не пасват изцяло на вкуса им, то от модната марка с радост предоставят подходящия продукт. Ecstasy Laquer е дълготрайно течно червило, което ще ви осигури чувство на хидратация и защита. Разнообразието от цветове предоставя възможност на вас да ползвате продукта за различни поводи и изпробването на различни визии.


Есенната визия в грима не би била толкова впечатляваща без подходящата спирала


Спиралата за очи е онзи така необходим продукт, без който нито една есенна визия не би могла да бъде наистина завършена и перфектна. Заложете на качествен продукт като Hypnose Doll Eyes на Lancome – висококачествена спирала, която не слепва миглите, удължава ги и им придава достатъчно обем, за да се превърне погледът ви в драматичен, съблазнителен и изключително притегателен.

Експериментирайте смело с цветове по отношение на грима през есента – заложете на тъмни нюанси или пък на неутрални такива, които да ви придадат така желаната и неотразима визия. Бъдете вдъхновяващи и красиви през есента.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да се справим с акнето през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 3

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Тренди грим визия в няколко стъпки

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив