Докосване до парфюмите, останали в историята

Героят от сензационния роман на Патрик Зюскинд е абсолютно уверен - който притежава уханието, притежава сърцата на хората. "Самата истина!" - ще си каже всеки, който прекрачи прага на богатия шоурум на онлайн платформите за пазаруване parfium.bg и eyedeal.bg.

Шоурумът предлага огромно разнообразие от маркови парфюми на най-добри цени, а в допълнение от витрините ни гледат и стилни слънчеви очила, готови да се превърнат в новия ни любим личен отпечатък.  А най-хубавото е, че там ще ви посрещнат експерти в областта, които ще ви окажат съдействие, за да направите правилния избор.

Тренди очила

Това, на което ни учи Eyedeal, е, че луксът вече не е задължително скъп. В шоурума има огромно разнообразие от продукти на любимите на поколения световноизвестни марки, които имат силата да превърнат всяка визия в неповторима. На изключително достъпни цени любителите на елегантния стил могат да се погледнат през стъклата на Gucci, Guess, Dior, Burberry и др.

Тренди очила

Раят на оригиналните парфюми

Мечтали ли сте си да усетите оригиналния Chanel №5? Да ви спре дъха от първия в света ориенталски парфюм Shalimar? Или да се докоснете до интимния свят на истинското ухание на Miss Dior? Най-великите парфюми на всички времена можете не само да откриете, но и да усетите върху кожата си в специално създадения за целта шоурум на parfium.bg.

Шоурумът е привлекателен както за дами, така и за господа. Едно място, което дава възможността да пипнете онези парфюми, които са записали името си със златни букви в историята на парфюмерията и които в други магазини можете да гледате само през опаковката.

Усещане за жена

В съвременния свят парфюмите са нещо като бижута - красивият детайл, който прави визията изящна. Естествено, една жена трябва да има много бижута

И ако е хубаво да получава диамантите като подарък, то по-добре е сама да избере парфюма си. Легендарната Коко Шанел ни съветва да поставяме парфюма си там, където искаме да бъдем целунати. За да се получи магията обаче, уханието трябва да бъде правилното. В шоурума на parfium.bg имаме възможност да усетим всеки един парфюм, който досега сме гледали само на снимка, и да вземем решение, за което след това няма да съжаляваме.

И още нещо - една дама не бива да забравя, че парфюмите не са обувки. Те не се износват и нямат токчета с постоянна височина. Уханията могат да ни харесат първоначално, но след няколко часа от тях да започне да ни боли глава. И за да не бъдете разочаровани, е добре преди да дадете парите си да посетите шоурума и реално да усетите избрания от вас парфюм. Защото по аналогия с виното, което е позволено да се помирише преди сервиране, парфюмите също трябва да влизат в контакт с въздуха и кожата преди да бъдат окончателно избрани.

Традиционната мъжественост

Не парите правят мъжа привлекателен, а усещането, което жената има в негово присъствие. Но сякаш днес става все по-трудно за един мъж да успее да изгради своя мъжки стил, който да кара любимата му да се влюбва в него отново и отново. Черната риза, правилно подбраната вратовръзка и елегантните обувки често не са достатъчни. Най-силното и безотказно оръжие е изборът на правилен парфюм. Защото именно уханието е способно да събуди сетивата на истинската жена и да я накара да полудява.

В шоурума на parfium.bg могат да бъдат открити най-популярните, обичани и световно известни мъжки аромати, които са успели да накарат няколко поколения мъже да бъдат истински мъже. Няма такъв, който да е влязъл в магазина и да не е открил себе си сред богатото разнообразие от ухания. От витрините надничат елегантният и непринуден Hugo Boss, спортно-авантюристичният Davidoff, луксозният Dior.

Защото който притежава уханието, притежава и сърцето!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как парфюмът се променя на кожата и защо ухае различно при всеки

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Полезни съвети за носенето на маски за лице

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kaк да се грижим за косата си през горещите месеци

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив