Ароматен хороскоп за 2018 г. – Везни, Скорпион и Стрелец

За везните 2018 г. ще бъде годината на професионалните успехи

Огромни професионални успехи очакват везните през новата година, които ще им донесат съответно и много добра финансова стабилност и отлични материални възможности. 2018 г. е времето, в което представителите на този зодиакален знак ще се избавят от всякакви мисли за пари и други тревоги от тази област просто защото на работното място всичко ще им върви като повода. Предстоят много повишения и предложения за по-високи позиции, които ще са в резултат от досегашната трудолюбивост и отдаденост на везните на работното им място. А онези, които все още не са намерили своето професионално поприще, то през следващите 365 дни ще попаднат на точното си място. А в края на годината ще дойде времето, в което ще трябва да си направят равносметка за всичко, което им се е случило, и да си начертаят план за следващата година. И за да помогнем на везните да подчертаят във възможно най-голяма степен своята индивидуалност и качества, ще им препоръчаме аромати, подходящи за самоуверени и талантливи хора, които знаят какво залсужават и са готови да си го получат. За дамите това е легендарния Burberry Body Intense, а за господата – дръзкият и доминантен Bvlgari Man in Black.

Най-голям късмет през 2018 г. очаква скорпионите

Ако има зодия, която през 2018 г. ще има най-голям късмет, то това е скорпионът. Представителите на тази зодия едва ли не дори и да седят и да си клатят краката, всичко около тях ще се случва в тяхна полза. Късметът ще ги съпътства във всичко, с което се захванат – работа, домашни ангажименти, нови познанства и приятелства, връзки с противоположния пол, нови занимания, пътувания, откриване на хобита, комуникация и др. През цялата година скорпионите ще имат прилив на енергия, който ще ги кара да се занимават с много неща едновременно, но старата българска поговорка за многото дини под една мишница, ще загуби всякаква сила. Така че препоръчваме на скорпионите да се впускат с позитивизъм и без страх във всяко начинание, което си пожелаят. И за да правят всичко това с така присъщото им високо самочувствие и благородство, препоръчваме на дамите да се доверят на модерния, женствен и предизвикателен аромат Jimmy Choo Illicit, който безсрамно да подчертае техните достойнства, а на мъжете – луксозния Guerlain Ideal Cologne.

За стрелците 2018 г. е годината на новите открития

За стрелците предстои много интересна година, по време на която ще им се даде възможност да открият много нови и интересни неща за света, както и да опознаят по-добре себе си и да разберат от какво се нуждаят лично те самите. През 2018 г. ще научат безкрайно много интересни неща – нови философии, нови религии, ново светоусещане, нови географски понятия, нови интелектуални занимания, нов подход към хората, нови любовни трепети и усещания. Изобщо, всичко ново ще им се струва прекрасно и вдъхновяващо. И всичко това ще мотивира вечно нуждаещите се и търсещи нови емоции и преживявания стрелци да бъдат по-добри във всички сфери на живота си – работа, приятели, любов. Предстоят им и много пътувания, по време на които всъщност ще се случва по-голямата част от всички тези нови познания. И за да посрещнат цялата тази палитра от непознати до този момент преживявания достойно, препоръчваме на дамите да се снабдят с поне едно шишенце от магнетичния Chanel Chance, а мъжете да се въоръжат с Paco Rabanne 1 Million.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да се грижим за кожата си през предстоящите летни месеци

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5 подходящи маски за лице през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Зимна грижа за кожата на лицето – какво да включим в козметичната...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив