Ароматен хороскоп за 2018 г. – Oвен, Tелец и Близнаци

През 2018 г. овенът ще мисли за любов и пари

Началото на годината за овенът ще бъде пълно с малки пречки и трудности, тъй като за периода март-април Меркурий е ретрограден и ще се намира върху неговото Слънце. През 2018 г. представителите на този зодиакален знак трябва да се съсредоточат главно върху две сфери от живота си - любовта и парите. Ще им бъде направено предложение за нова работа, което трябва да бъде добре обмислено от иначе все бързащите овни преди да предприемат каквито и да е било стъпки. Нужно е добре да обмислят дали това, което им е предложено, всъщност наистина е това, от което се нуждаят. Годината е благоприятна за стартиране на собствен бизнес дори и това да означава теглене на кредити за неговата реализация. В любовен план овните ще имат възможност за нови запознанства, от които ще могат да изберат онова, което да прерасне в по-задълбочена връзка. Не трябва да се страхуват да се впуснат в нея, защото има много предпоставки да бъде успешна. В тази връзка през 2018 г. за енергичните и любвеобилни овни изключително подходящи аромати са вдъхновеният от златото, блясъка, екстравагантността и разкоша Paco Rabanne Lady Million Prive за жени и ориенталското предложение на Tom Ford – Noir, за силни и уверени мъже.

За телецът 2018 г. ще е годината на партньорските взаимоотношения

През 2018 г. телците трябва да се отдадат на едно – създаването на здрави партньорски взаимоотношения във всеки един аспект от живота им, в който все още нямат такива. Тук говорим за любовни отношения, отношения с близки, приятели и роднини, бизнес отношения и т.н. И, ако успеят да направят нещата както трябва, в бъдеще те ще им послужат за здрава основа, върху която ще започнат да изпълняват мечтите си. Следващите 12 месеца са най-подходящите за откриването на истинската любов, така че телците трябва да се въоръжат с всички средства и да се представят в най-големия си блясък. За да са подготвени, препоръчваме на дамите тайно оръжие -YSL Mon Paris, който е първият ослепителен парфюм от новата ароматна линия на Ив Сен Лоран, вдъхновена от Париж, столицата на романтиката, модата, парфюмите и сбъднатите мечти. А за представителите на силния пол подходящ е острият, незабравим, ослепителен и мъжествен Terre d`Hermes Parfum. Двата аромата са универсални и могат да бъдат използвани както при романтични запознанства, така и по време на бизне срещи и пътувания.

През 2018 г. за близнаците започва един дълъг хубав период

Началото на 2018 г. слага край на лошото време за близнаците, което продължи близо 2 годнини. Оттук нататък представителите на този зодиакален знак ще имат невероятен късмет с всичко, с което се захванат. В този смисъл през новата година ги очакват много нови срещи и познанства, от които ще могат да изкарат дивиденти във всеки един план. За близнаците, които все още не са срещнали своята половинка, това има голяма вероятност да се случи в периода около рождения им ден. И за да бъдете наистина неустоими, препоръчваме използването на един малък трик – хипнотичната отрова на Диор за жени (Christian Dior Hypnotic Poison) и луксозния и елегантен Mercedes Benz Man за мъже. През 2018 г. близнаците ще имат възможности и са много пътувания на близки разстояния, които ще увеличат техния кръгозор и ще ги заредят със силна енергия и позитивизъм, които са изключително важни за тях. 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 маски за коса, подходящи за лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kaкво не знаем за 8 март - Денят на жената

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да влияем на настроението си чрез парфюм

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив