Alterna - грижа за вашата коса с еко съставки от 7 континента

Alterna - грижа за вашата коса с еко съставки от 7 континента

Alterna е производител на професионална козметика за коса от най-висок клас с верни почитатели в много страни по света. Основното предимство на продуктите на компанията е, че са разработени от изцяло органични и еко сертифицирани ботанически съставки, с доказан произход и най-високо качество. Луксозните колекции с хайвер на Alterna решават конкретни проблеми. Най-популярната линия продукти на марката е “Alterna Caviar”, а най-новата “My Hair. My Canvas” e лансирана през 2020 година.

Компанията е основана през 1997 година. С основното си мото "Натурален лукс без компромиси!" Alterna се утвърждава като един от световните лидери в сферата „грижа за косата“. Експертите на бранда са поели ангажимент към своите клиенти да подберат най-качествените съставки от седем континента и да ги обединят в името на щадящата и добра грижа за косата.

Луксозните продукти на Alterna са подходящи за всеки тип коса

Прекомерното изсушаване на косата е проблем, който може да засегне всеки, независимо дали е с дълга, къса, тъмна, светла, права или къдрава коса. Увреждането може да се появи както поради прекомерно третиране с химически продукти, обработване с преси и сешоари или излагане на променливи външни температури.

Вашият верен помощник във всеки един от тези случаи са продуктите на Alterna, които, както вече подчертахме, решават реални проблеми. Особено полезни са те и за хора с боядисани коси, тъй като при разработването им е включен специален комплекс, който удължава трайността на цвета.

Alterna избира само чисти и ефективни съставки

Продуктите не съдържат агресивни химикали, сулфати и парабени, което ги прави подходящи за ежедневна употреба, а ефективността им е доказана. Проектирани са да осъществяват нежна и щадяща, но същевременно ефективна и безкомпромисна грижа за косата, която освен това да е приятно преживяване за всички сетива.

От Alterna се стремят да подобряват продуктите си във всяка следваща колекция, като при разработването им се ръководят от философията, че грижата за косата е сходна с грижата за кожата. Използването на Alterna е важен ритуал за хората, които ценят високо грижата за себе си.

Екстракт от хайвер и мощни антиоксиданти са една от тайните на Alterna за дълбоко подхранване на косата

Alterna грижа за косата

Трансформацията в положителна посока е видна още от първата употреба на продуктите за грижа за косата, уверяват от Alterna.  Те са базирани на естествената сила на устойчивия хайвер, добит във Франция.

Хидратиращият шампоан Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo повлиява по най-добрия начин сухата и изтощена коса, благодарение на ценните си съставки. Подходящ е, както за права, така и за къдрава коса. Особено полезен е за боядисана коса, тъй като освен, че подхранва и възстановява, но и предпазва от избледняване и съхранява постигнатия цвят максимално дълго.

Ефектът на шампоана се допълва от хидратиращия балсам Alterna Caviar Anti-Aging Moisture Conditioner. Използвани в комплект двата продукта възвръщат младежкия и здрав вид на косата, като премахват уврежданията, причинени от стрес, химически и топлинни фактори и екстремни въздействия на околната среда.

Възстановяващият и заздравяващ серум Alterna Caviar Anti-Aging Bond Repair Leave-in Protein Creme прониква дълбоко и въздейства на градивните елементи на косъма. Хидратиращата и подхранваща маска за коса Alterna Caviar Anti Aging Replenishing Moisture Care допълва интензивната грижа за косата и я прави по-ефективна и пълноценна.

Каталогът на Alterna включва и продукти, които съдействат за стилизирането на косата и издръжливостта на прическата. Лакът за фина коса Alterna Caviar Anti-Aging Professional Styling Working Hairspray осигурява гъвкава фиксация и обем през делия ден.

Кремът за блясък и хидратация Alterna Caviar Replenishing Moisture CC Cream също е подходящ за суха и изтощена коса. Впечатляващо е действието му "10 в едно", тъй като осигурява хидратация, блясък, гладкост, мекота, защита от накъсване, топлинна защита, лека фиксация, UV защита на цвета, управляемост и здравина. 

Мусът Alterna Caviar Anti-Aging Clinical Densifying Styling Mousse също се използва за подхранване, възстановяване и стилизиране на косата.

Пяната Alterna Caviar Clinical Densifying Styling Mousse придава обем и плътност и осигурява защита срещу накъсване на косата, предпазва и от вредното влияние на топлината при употреба на сешоар, преса и т.н.

Серумът за плътна и здрава коса Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Conditioner се бори ефективно със съществуващите увреждания на косата, действа и като превантивна грижа срещу появяването на нови нарушения. Ефектът от употребата му е значително по-добър, ако се използва заедно с шампоана и балсама от същата серия.

В каталога си Alterna разполага и с продукти, които се грижат за непокорната коса, която има нужда от изглаждащ ефект. Един от тях е шампоанът Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz. Употребата му подобрява хидратацията, жизнеността и еластичността на косата.

Alterna се грижи и за нощното възстановяване на косата със серума Alterna Caviar Anti-Aging Clinical Densifying Scalp Treatment. Терапията стимулира изграждането на по-плътна и здрава коса, като същевременно предпазва и от главоболие като предотвратява запушването на космените фоликули. Продуктът може да се използва ежедневно, тъй като не съдържа сулфати и парабени.

Alterna предлага лукс, който ни кара да се чувстваме специални

Alterna на супер цена в Parfium.bg

С продуктите на Alterna вие се доверявате на първокласните формули, разработени от експертите на компанията, които обединяват най-доброто от силата на природата в грижа за красотата на косата. Вдъхновени от чистата сила на природата, от Alterna знаят как да й се отблагодарят.

Основен приоритет на компанията е използването единствено на биоразградими опаковки, които намаляват до минимум замърсяването на околната среда. Често използвани са и опаковки с пълнители, които са подходящи за многократна употреба.

С цялата си дейност Alterna потвърждава концепцията, че луксът не е въпрос на цена, а е начин да ни накара да се почувстваме специални! Широката гама от продукти на бранда освен че се справя с всички конкретни проблеми на косата, но и превръща грижата за нея в истински ритуал, който носи наслада.

Alterna призовава да си изградите ваши ритуали, които да са в помощ на косата, но и да гарантират пълноценно изживяване за всички сетива.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Clarins - оптимално почистване за комбинирана и мазна кожа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията на Boucheron Quatre

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Защо ни е необходим дезинфектант за ръце ?

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив