Цитрусовите ухания на сезона – топ 10 вълнуващи парфюма

Цитрусовите ухания на сезона – топ 10 вълнуващи парфюма

За къде ли сме лятото без любимите си парфюми, притежаващи цитрусови аромати?

Ако има време от годината, в което тези благоухания да са най-предпочитани и за препоръчване, то това определено са летните горещи месеци. Именно в този период имаме подчертана нужда от повече свежест, прохлада и енергия, които на драго сърце получаваме от уханните цитрусови и плодови парфюми.

Днешната статия отправя поглед напред към дългоочакваните горещи дни и нощи, давайки възможност на всекиго да открие следващия си любим парфюм. Селектирали сме цяла плеяда от ароматни шедьоври, които по един перфектен начин с лекота биха се вписали в личната ви козметична колекция.


Избрахме цитрусите за днешната ни парфюмна муза – нека се заредим с още повече енергия за лятото


Както вече споменахме, лятото категорично е периодът, в който съзнателно се обръщаме към свежите, леки и неангажиращи аромати. Ето защо е повече от подходящо фокус на днешната ни селекция да са цитрусовите есенции и акорди в парфюмерията – с радост и нетърпение ви представяме някои от най-благоуханните и приятни парфюми, до които ще имате шанса да се докоснете.


Цитрусови изкушения ни очакват от Dolce & Gabbana


Италианската марка определено знае как се произвеждат прекрасни аромати. Еталон в парфюмния свят, от бранда с голямо удоволствие залагат на свежите акорди в своите композиции. Есенциите, които сме подбрали за днешния текст, категорично отговарят на тези критерии:

Dolce & Gabbana парфюми

Започваме с една от любимите ароматни двойки за мнозина – едва ли има нещо по-хубаво от това да се обзаведем за лятото с прекрасни есенции, навяващи усещания за свобода, изящество и фриволност. Мъжкият еквивалент на парфюма съдържа подбор от акорди от мандарина, грейпфрут, морски акорди, хвойна и кехлибар, а дамският вариант представлява чудна смесица от лимон, зелена ябълка, невен, жасмин, кехлибар и мускус.


Летни приключения с парфюмните предложения от Bvlgari


Bvlgari са друга италианска марка, радваща се на особени почит и любов сред любителите на прекрасните аромати. Вече дълги години не спират да ни изненадват с попадения право в целта – днешните две предложения са повече от категоричен пример за това:

Bvlgari парфюми

И двата аромата са обединени от присъствието на прекрасни цитрусови акорди, правещи ги изключително подходящ избор за лятото. Aqva Marine е страхотен мъжки парфюм, избиран често за всекидневно носене, поради свежестта, с която се характеризира – в съдържанието му откриваме грейпфрут, нероли, мандарина, розмарин, водни акорди, посидония, кехлибар и кедър. В изключително популярния пък Omnia Crystalline за дамите се натъкваме на селекция от приказни и чувствени есенции – круша, лотус и дървесни акорди царстват в същината на парфюма.


Впечатляващ унисекс аромат от Calvin Klein за свободолюбивите по душа


Calvin Klein One е един от онези унисекс парфюми, които са способни завинаги да се превърнат в любимци на онези, които са се докоснали до съвършения им аромат. Дързък, запомнящ се и страстен, този аромат радва многомилионните си почитатели със съвършената селекция от акорди, присъща на съдържанието му. В есенцията се натъкваме на нотки от ананас, мандарина, папая, кардамон, бергамот, лимон, виолетови цветчета, жасмин, момина сълза, роза, индийско орехче, корен от перуника, сандалово дърво, мускус, кехлибар, кедър и дъбов мъх.

парфюми


Giorgio Armani и изключителният им цитрусов мъжки парфюм


Acqua Di Gio е един от най-известните и добре разпознаваеми парфюми за господа, които бихме могли да срещнем на пазара. Траен, силен и, същевременно с това, изтъкан от нежност и елегантност, този аромат се характеризира със задължително присъствие в личната козметична колекция. В съдържанието се радваме на присъствието на зюмбюл, жасмин, фрезия, цитруси и морски акорди.


Chrome by Azzaro – вечната ароматна класика


Azzaro Chrome е изключителен мъжки аромат, известен с подчертаното си цитрусово присъствие в съдържанието. Изключително подходящ е за носене през лятото, тъй като есенцията му излъчва свежест, енергизираност и определено е способна да ни зареди с много положително настроение. Впечатлява ни с акорди от цитруси, бергамот, мандарина, джинджифил, кардамон, върба, палисандър, сандалово дърво и дъбов мъх.


Erba Pura by Xerjoff ще ни накара мигом да се замечтаем


Унисекс парфюмът Erba Pura е изключително екстравагантен, притегателен и будещ любопитство. Определено бихме казали, че е подходящ вариант за онези, които никак не се страхуват да подхождат експериментаторски по отношение на модата и красотата. Съдържанието му е изградено на базата на свежи цитруси – откриваме портокал, бергамот, лимон, плодове, бял мускус, ванилия и амбра.

парфюми


Не бихме могли да завършим достойно тази селекция без аромат от Mancera


Брандът, известен със създаването на прекрасни унисекс шедьоври, е перфектният завършек на днешната колекция от прекрасни и вълнуващи композции. Mancera Cedrat Boise е чувствено парфюмно предложение, характеризиращо се с много висококачествени съставки и ударна доза съблазън. Приятно сме изненадани от акорди от бергамот, лимон, черен касис, пикантни подправки, плодове, воден жасмин, пачули, сандалово дърво, кедър, кожа, дъбов мъх, ванилия и кехлибар.


С нетърпение очакваме да се впуснете в следващото си любимо ароматно приключение, залагайки на някои от най-прекрасните цитрусови парфюми, превърнали се в еталон в парфюмерията. Доказано ще преживеете много ценни мигове в компанията на тези есенции и ще притежавате впечатляваща благоуханна колекция.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Юли завладява с безкрайното лилаво на лавандула

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ром - плътност, дълбочина и сладост от Карибите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ананас - кралят на тропика

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив