Пролетта дойде! Най-добрите флорални парфюми са тук

Пролетта дойде! Най-добрите флорални парфюми са тук

Март безспорно е месецът, в който честваме най-много празници, тясно обвързани с цветята и тяхната възхитителна нежност.

Независимо дали говорим за 8-ми март, когато радваме любимите жени с приказни букети, или Първа пролет - третият месец от годината е обгърнат от цветна феерия от благоухания и флорални чувствени аромати.

Вероятно, с все по-стоплящите ни слънчеви лъчи навън, на мнозина от нас ни се иска да поставим по-тежките и плътни зимни аромати на пауза и да се впуснем в света на някои далеч по-свежи и енергизиращи парфюми. А кои биха били по-подходящи от флоралните?


Цветята в парфюмите ни карат да мечтаем


С настъпването на пролетта и съживяването както на природата, така и на собствените ни настроение и воля за нови приключения и жизнерадости, ние решихме да ви представим най-добрите флорални аромати. Нека те ви съпътстват през слънчевите дни и да доведат още по-широки усмивки на лицата ви.

Правото на дамата да бъде номад - да е свободна, стихийна, покоряваща върхове и неспираща се пред нищо за нови приключения, е чудесно вплетено в аромата Nomade на Chloe. В сърцевината на парфюма се натъкваме на чудната флорална смесица от фрезия, жасмин и роза - една изтънчена и блажена цветна композиция. Нежността им е подплътена от аромата на бергамота, лимона, пачулито, сандаловото дърво и мускуса. С този парфюм всяка дама неминуемо ще се почувства във вихъра на енергията си и ще посрещне пролетта.


флорални парфюми снимка 1


С настъпването на пролетта идва и силата - обновена, ударна, достигаща висоти. У всяка дама се крие завидна мощ - тази идея е върхово илюстрирана в аромата L`Imperatrice на Dolce&Gabbana. Италианският моден гигант умело залага на комбинация от розови цветя, розова циклама, мускус и екзотични плодове, за да създаде този прекрасен и излъчващ достолепие аромат. Носейки го, всяка жена ще се почувства действително като императрица - красива, силна, вдъхновяваща с комплименти от Долче & Габана.


Флоралните аромати вдъхновяват съзнанието и сетивата


Какво ли не бихме дали да усетите и вие свежестта на виолетки, ирис, люляк, циклама и прасковени цветчета, носеща се от Weekend на Burberry. Ароматът от 2019 стремглаво завладява сърцата на милиони жени по света - рядко се среща марков парфюм, който така добре и напълно да се вписва в определението за "флорален". Почти изцяло изграден върху флорални компоненти, този аромат вдъхновява и окрилява сетивата и съзнанието. Малко са парфюмите, които да задминат предложението от Burberry за благоухание на пролетта.

Има ли такива от вас, на които съчетанието "мъжки парфюм" и "цветя" се струва несъвместимо? Е, в такъв случай, предстои да ви изненадаме приятно.

От Версаче са решили да ни изненадат приятно с един чувствен мъжки аромат, който да съблазни всяка дама и да създаде у всеки господин усещане за сила, енергия и свобода на духа. Говорим за Versace Por Homme - парфюмът, който умело заложи на розата и зюмбюла за своята флорална база, и омекоти божественото им благоухание с помощта на лимон, нероли, бергамот, градински чай и здравец. Това изящество в бутилка ще ви предостави прилив на свежест и ще внесе тонове пролетно настроение.


флорални парфюми снимка 2


А от бранда Desquared ни изненадват изключително приятно с комбинацията от виолетки и канадска линия, съчетани с чудните ветивер, кедрово дърво, тамян и мускус в зашеметяващия He Wood Rocky Mountain. С подчертаната си авантюристичност и стремеж към свобода, този аромат пленява сърцата както на господата, които ще го носят, така и на дамите, които ще попаднат в прегръдките им.

Пролетта действително настъпи! Приветствайте я, както подобава, с някой от тези прекрасни флорални аромати - така винаги ще сте в крак с тенденциите и ще дадете на душата си онези чувства на енергия, добро настроение и устременост, които са така присъщи за съживяването на природата и собствените ни мисли и съкровени желания.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ирис и теменужка разцъфват в най-нежните пролетни парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Meд – нотката на най-известните парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Бензоин – най-сладката ароматна нотка

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив