Подаръчните комплекти – символ на любов, грижа и внимание

Подаръчните комплекти – символ на любов, грижа и внимание

Едно е сигурно – убедени сме, че няма човек, който да не обича подаръци! Независимо дали сте от онези, които обожават да получават, или пък се причислявате към групата на правещите дарове, то несъмнено жест от подобен тип предизвиква усмивка на лицата ви.

Днес ще си говорим за подаръчните комплекти – за щастие те винаги предоставят възможност за даряване на радост, любов, грижа и внимание към онези, които обичаме. Едва ли лесно бихме могли да открием по-подходящ начин да засвидетелстваме чувствата си от това да зарадваме любимите си хора с подаръчен комплект, пълен с прекрасни парфюмни и козметични продукти. Ако успяхме да привлечем вниманието ви, то останете с нас, за да видите какво сме ви приготвили.

Силата на подаръчните парфюмни комплекти се крие в чудесния подбор на продуктите

Козметичните подаръчни комплекти са един чудесен начин да покажем любовта си чрез грижата – може би едно от проявленията на интимните чувства, което е безрезервно и безусловно в същността си. Да зарадваш някого с любимия му аромат, с козметичен продукт за лице или за тяло означава да му дариш грижа за външността. Крайната цел, разбира се, е всеки да се усеща добре в кожата си, а не е тайна за никого, че козметичните и парфюмни комплекти определено много могат да помогнат в това направление.

Ако все още се чудите дали козметичният подаръчен комплект е най-доброто решение за вас, то ето какво споделят клиентите:

  • Парфюмните подаръчни комплекти са идеални за случаите, в които не сте съвсем сигурни какво да купите, но, избирайки този вариант, със сигурност няма да сгрешите;
  • Едва ли някой ще има против да добави към колекцията си от ухания още един първокласен марков парфюм;
  • Добавените продукти за лице и тяло в комплектите носят същия аромат като този на парфюма и биха могли чудесно да се съчетават с него;
  • Много по-изгодно е да закупиш включените в комплекта продукти заедно, отколкото всеки един от тях по отделно;
  • Разнообразието от подобни козметични комплекти както за дамите, така и за господата изключително много улеснява избора и със сигурност дава възможност на всекиго да открие точния подарък за себе си или за близките си;

С удоволствие ви представяме 6 подаръчни комплекта, които са сред най-желаните от потребителите

Dolce&Gabbana The Only One – подаръчен комплект за жени

Страхотен, чувствен, величествен – така описваме този парфюмен шедьовър от бранда и с удоволствие споделяме, че рядко сме попадали на толкова впечатляващ аромат. В парфюмния комплект откривате голяма бутилка в избрани от вас милилитри, както и малък транспортен вариант на аромата, подходящ за пътувания например.

Paco Rabanne Invictus Victory – подаръчен комплект за мъже

Ако познавате господин, който е известен с безграничната си любов към марковата парфюмерия, то този подаръчен комплект е най-подходящият избор за него. Всеизвестният парфюм на марката бързо се нареди сред най-любимите аромати на мнозина, а в допълнение към него получаваме дезодорант спрей и малка разфасовка от есенцията. Определено бихме казали, че никой мъж не би могъл и да мечтае за по-страхотен подарък за личния си празник.

Ralph Lauren Ralph’s Club – подаръчен комплект за мъже

Искали ли сте някога да членувате в джентълменски клуб? Вероятно в съзнанието ви изниква картина на пури, марков алкохол и игра на бридж – е, вече, благодарение на този подаръчен комплект, можете без проблем да се причислите към такава клика. Ароматът е притегателен и изключително стилен, а компания му правят още два вида разфасовки на есенцията. Така при всяка ситуация ще имате на разположение любимия си парфюм.

Narciso Rodriguez Narciso Ambree – подаръчен комплект за жени

Марката Narciso Rodriguez отдавна се слави като една от най-емблематичните в сферата на нишовата парфюмерия. Със сигурност дамите, които ценят високото качество на използваните от тях маркови аромати ще оценят точно този подаръчен комплект. Подходящ е за жени, обичащи по-интензивните и силни есенции, които дълго след това ще продължат да напомнят за себе си с уханните си акорди. В комплекта откриваме още чувствен и кадифен лосион за тяло за още по-цялостна грижа.

Narciso Rodriguez Pure Musc – подаръчен комплект за жени

Не успяваме да се сдържим – просто няма как да не споменем и още един вариант на подаръчен комплект за дамите от същата марка. Този аромат се характеризира с чистота и елегантност на уханието, благодарение на белия мускус в съдържанието. Компания му прави отново лосион за тяло, с чиято помощ лесно можем да подсилим и подчертаем дълготрайността на парфюма.

Dsquared Green Wood – подаръчен комплект за мъже

От Dsquared са популярни с това, че притежават завиден афинитет към дървесните акорди, що се отнася до създаването на емблематичните си аромати. Това ухание за господа не прави изключение – характеризира се със свежест и усещане за енергизираност. Категорично ще се хареса на модерния и целеустремен джентълмен. В комплекта откриваме душ гел и афтършейв балсам за цялостна грижа.

Убедени сме, че вече нямате търпение за следващия празник на ваш близък, задаващ се на хоризонта. Можете да се чувствате подготвени с избора на подарък и да предизвикате усмивката на лицето на любимите си хора!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Осмомартенски вълнения – на кои парфюми да заложим за празника

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Черен петък 2019 в Parfium.bg

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подаръчните комплекти – символ на любов, грижа и внимание

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив