8 март идва! Готови ли сте с подаръците

Идеи за подаръци за 8 март

Дами и господа, наближава най-нежният празник - денят на жената: 8 март е времето на майката, съпругата, приятелката, сестрата, дъщерята!

Убедени сме, че искате да зарадвате любимите си жени за празника с приказни подаръци. Екипът на parfium.bg е на ваше разположение, за да ви зарадва с няколко невероятни предложения, които ще зарадват скъпите ви дами. Комбинирайте който и да е от подаръците по-долу с красива картичка и букет свежи цветя и гарантирано ще сте отговорни за не една и две усмивки.

И тъй като заветния ден наближава, решихме да ви дадем някои идеи за подаръци за 8 март, за да не се лутате в последния момент. Бъдете подготвени за празника, както подобава!

Парфюмът е идеалният подарък за 8 март

парфюми

Подарявайки парфюм на любимата жена, вие заявявате няколко неща:

  • внимание към личния вкус на дамата
  • усет към естетиката и козметична грижа
  • подарявате функционален подарък, който ще влезе в употреба

Вярваме, че няма дама, която да не оцени дълбоко жест като този. Независимо дали сте наясно с това какъв аромат именно предпочита, или сте решили да експериментирате и да я изненадате - и в двата случая не бихте сгрешили. Комбинирайте парфюма с елегантна картичка, в която да споделите защо именно дамата е толкова специална и обичана от вас. Ако бюджетът ви пък е ограничен, бихте могли да се възползвате от многобройните ни оферти за парфюми без опаковка, които са също толкова качествени и трайни.

Кой не иска козметика за 8 март

козметика

Ако празнуващата дама държи на грижата и перфектния външен вид на лицето, то тогава въпросът ви е решен - зарадвайте я с козметика от най-висок клас като подарък за Деня на жената. На страниците на онлайн магазина ни бихте могли да се възползвате от намаленията ни на козметични продукти от модни гиганти като Shiseido, Yves Saint Laurent, Chanel, Calvin Klein и още множество имена, които са гаранция за качество и стил.

Перфектният подарък - комплектът, разбира се!

комплекти

За завършеност и цялостен комплимент към специалната за вас дама, ви препоръчваме парфюмните и козметични комплекти. В тях, освен шишенце благоуханна есенция, бихте могли да откриете и множество козметични продукти като душ-гелове, рол-они, малки разфасовки парфюм, идеални за пътуване и още много изненади. Всички продукти носят знаковия аромат на основния парфюм - чрез тях вие подарявате един цялостен комплект, с който скъпата жена ще заблести.

8 март е денят, в който имаме възможността да докажем на онези дами, които играят важна роля в живота ни, именно колко важни и ценни са те на сърцето ни. Независимо какъв подарък подберете, ние знаем, че истинският дар са жеста и вниманието. Не забравяйте да засвидетелствате любовта към дамите си целогодишно, а на 8 март им припомнете колко специални са всъщност.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

„Ароматни двойки“ различният подарък за Свети Валентин

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 март идва! Готови ли сте с подаръците

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Осмомартенски вълнения – на кои парфюми да заложим за празника

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив