Черен петък 2019 в Parfium.bg

Кога започва Черен петък в Parfium.bg

Идва краят на ноември. А какво точно се случва тогава? Разбира се, че събитието наречено Черен петък. И тази година Parfium.BG ще бъде част от тази вече наложила се и у нас традиция, а точните дати, в които ще можете да се възползвате от ненадминатите ни отстъпки са от 28-ми ноември до 2-ри декември!

Избирайки какво ново и специално да Ви предложим, заложихме на доказани марки парфюми като Dolce & Gabbana, Davidoff, Paco Rabanne, както и на много други. Възползвайте се и от отстъпките ни на отбрани нишови парфюми, тестери и козметика.

Не можем да не споменем и подаръчните комплекти на Thierry Mugler, Paco Rabanne и Issey Miyake. Те винаги са от помощ, когато не сте сигурни какъв подарък да изберете, но и гарантират, че ще получите качествени продукти на много добра цена.

А ето и няколко съвета от нас, които да Ви бъдат от помощ и да направят преживяването Ви по време на промоцията по-приятно.

Специални намаления на парфюми в Parfium.bg

Следвайте нашата Black Friday страница в сайта ни за промоции и разгледайте продуктите, които предлагаме. Знаейки предварително кой е желаният от Вас продукт, при начало на кампанията няма да се налага тепърва да започвате да избирате кой парфюм е правилният за вас.

Усетете ароматите на живо

Ако желаете да усетите на живо прекрасните аромати, от които да изберете, може да посетите и шоурума ни, който се намира в София на ул. Иван Вазов 22 (партер). В него също ще има предложения, от които да се възползвате и да си тръгнете с нов неповторим аромат.

Абонирайте се за Black Friday отстъпки

Разбира се, имате и възможността да се включите в нашия бюлетин, за да ви изпратим подбрани предложения. Ще се погрижим да получите специална информация за предстоящата ни промоция, която също да бъде от полза при вземането на решение за точния аромат на преференциални цени.

И докато си говорим за Черен петък, не можем да не се запитаме дали знаете каква точна е историята за възникването му. Нека ви разкажем.

Традицията на Black Friday започва от 1952 година в САЩ. Tова е петъкът след Денят на благодарността, когато всички се впускат във великото купуване на коледни подаръци. В началото намаленията са важили за определени физически магазини и хората са чакали на дълги опашки рано сутрин, за да могат първи да разграбят желаните от тях продукти.

В наши дни всичко вече е по-цивилизовано, почти изцяло онлайн, а самата традиция се е разпространила в цял свят, където милиони потребители се възползват от безчет намаления.

Ние ви очакваме с нетърпение. Заповядайте при нас!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Осмомартенски вълнения – на кои парфюми да заложим за празника

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подаръчните комплекти – символ на любов, грижа и внимание

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 март идва! Готови ли сте с подаръците

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив