Победителката, спечелила ваучер за 500лв. от играта на Parfium.bg

Победителката, спечелила ваучер за 50лв. от играта на Parfium.bg

Обичате ли подаръци? Че кой не ги обича, особено по Коледа!

Подаръците винаги пораждат приятно усещане за изненада, внимание и любов. Именно затова ние, екипът на parfium.bg, се стараем постоянно да създаваме приятни емоции на нашата аудитория, а организацията на редовни игри с награди е нашият начин да го направим!

В днешната статия искаме да споделим с Вас лъчезарната усмивка на победителката от една от нашите игри - Екатерина!

Тя взе участие в томбола с общ награден фонд от 1000лв, и спечели голямата награда - ваучер на стойност 500лв. за покупка от нашия сайт www.parfium.bg! С него, дамата успя да зарадва себе си своите любими хора с невероятни парфюми от любими марки!

Ваучер от Parfium.bg за 500лв.

Сърдечно й благодарим за милите пожелания и топлите думи! Ето какво пожелание изпрати тя към нашия екип и всички участници.

Представяме Ви пълния списък на продуктите, за които Екатерина използва своя ваучер.

Lancome Tresor La Nuit Парфюм за жени EDP - една красива ароматна мечта, превърната в реалност, и опакована в невероятно красив флакон.

Dunhill Icon Absolute Парфюм за мъже EDP - изключително мъжествен парфюм, с пикантен характер поставен върху ароматна дървесина. Аромат, в който изтънчено се преплитат акорди от безценен шафран и прелестна черна роза.

Dolce & Gabbana The One Intense Парфюм за мъже без опаковка EDP - една смела и мъжествена ароматна композиция. Тя притежава сладникав, дървесен аромат, който създава магнетична сила на привличане.

YSL Mon Paris парфюм за жени без опаковка EDP - ослепителен плодов микс, представляващ модерна и обаятелна интерпретация, вдъхновена от столицата на романтиката - Париж.

Giorgio Armani Si Passione Intense Парфюм за жени без опаковка EDP - Изискан, стилен и чаровен аромат, който умело съчетава в себе си нотки на касис и жасмин.

Mugler Angel Мини подаръчен комплект за жени - Изключително магнетичен, харизматичен и женствен аромат, прекрасно вплетен в нежната грижа на продукти за за тяло.

Givenchy Duo Prisme Libre Travel Пудра за лице с матов завършек - идеалния завършек на всяка празнична визия.

Благодарим на Екатерина за изпратеното видео! Ако и Вие сте сред печелившите от нашите игри - ще бъдем изключително щастливи ако ни изпратите снимки или видеа, които да публикуваме.

Ако пък не сте сред печелившите - не губете надежда, защото ние продължаваме с игрите!  Следете редовно за нашите актуални игри в нашия сайт и социални мрежи. Участвайте в тях и имате шанс да спечелите една от многото награди!

Весели празници!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Черен петък 2019 в Parfium.bg

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 март идва! Готови ли сте с подаръците

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Коледни подаръци

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив