„Ароматни двойки“ различният подарък за Свети Валентин

„Ароматни двойки“ различният подарък за Свети Валентин

За онези от вас, които се носят на крилете на любовта, месец февруари със сигурност носи едно по-специално значение. В средата на месеца отбелязваме Деня на влюбените – на 14-ти всеки, който е обичан и обича, желае да изненада половинката си, зарадвайки го/я с прекрасен подарък. С помощта на подходящите идеи е напълно възможно да успеем да демонстрираме и докажем любовта си!

Разбира се, ние, екипът на Parfium.bg, определено сме привърженици на идеята, че само един ден в годината съвсем никак не е достатъчен, за да си засвидетелстваме любов, грижа и обич. Би могло, обаче, да го превърнем в с една идея по-специален ден. Посвещаваме днешната статия на няколко парфюмни предложения за двойки, които със сигурност ще успеят да предизвикат усмивката върху лицето на партньора ви. Какво по-хубаво от един споделен подарък, който символно да изобразява любовта и чувствата помежду ви?

За Св. Валентин останете верни на традицията и зарадвайте половинката си със страхотен марков парфюм

За Св. Валентин останете верни на традицията и зарадвайте половинката си със страхотен марков парфюм

Един от най-често задаваните въпроси, които ангажират съзнанието ни, е какво да подарим на любимия си човек, за да успеем максимално да демонстрираме обичта си. Е, разбира се, списъкът с идеи би могъл да бъде безкрайно дълъг, но твърде често именно класиката е онова, което съумява да разтопи нечие сърце.

Ако сте почитатели на по-традиционния подход, то ви предлагаме да не мислите още дълго, а час по-скоро да се насочите към покупка на страхотен марков парфюм. Гарантирано няма да грешите – няма човек, който да си няма свое любимо ухание и който да не обожава нанасянето на аромат при изграждането на ежедневната си визия. Останете с нас до края на текста, за да се запознаете от първа ръка с нашите топ предложения.

Парфюмни ароматни двойки за него и нея, които в никакъв случай няма да ви разочароват

Парфюмни ароматни двойки за него и нея, които в никакъв случай няма да ви разочароват

Обикновено сме свикнали да подаряваме единичен парфюм на любимия човек, надявайки се максимално да уцелим вкуса и личния стил. Понякога, обаче, не е лошо да си напомняме, че любовта е чувство между двама души и тя заслужава двойно отбелязване!

Затова и решихме днес да ви представим няколко ароматни двойки – определено считаме, че това би бил най-подходящият подарък за Св. Валентин. Обръщаме внимание на двойки ухания за него и нея, които се допълват по един брилянтен и спиращ дъха начин – съвсем по подобие на взаимните любов и разбирателство, които царят в едни искрени и безрезервни отношения.

I want you by Azzaro за него и нея

Определено марката Azzaro е сред най-популярните и търсените в света на марковата парфюмерия. Има защо – брандът не спира да изненадва многобройните си почитатели с изключителни есенции, залагайки на първокачествени съставки и страхотни цени. За празника тази година ви препоръчваме да насочите вниманието си към ароматната двойка I want you – с лекота с нейна помощ ще успеете директно да се обърнете към половинката си, засвидетелствайки любов, отношение и категоричност в чувствата си.

Ин-Ян by Ted Lapidus за него и нея

Едва ли за някого ще е изненада, ако кажем, че в любовта съвсем не всичко е прекрасно и положително през цялото време. Изграждането на истинска и устойчива на времето връзка често е плод на компромиси, взаимна борба и преодоляване на множеството превратности и препятствия в живота. Ето защо ароматната двойка на марката Ted Lapidus, носеща името ин и ян, съумява по един страхотен начин да демонстрира възходите и спадовете в живота, акцентирайки върху истински същественото – силата на любовта между двама души може наистина да победи всичко!

Together Forever by Lacoste за него и нея

Нека си го кажем – понякога най-добрият и желан подарък е вричането, обещанието във вечната любов. Едва ли ще откриете по-добър начин да го изразите от ароматната двойка Forever Together на Lacoste. Съчетава две страхотни парфюмни изкушения за дамата и господина, изключително подходящи за стилни вечери и романтични срещи. Определено с такъв подарък за Деня на влюбените ще успеете истински да впечатлите и зарадвате половинката си.

Приключение by S.T.Dupont за него и нея

Тази ароматна двойка парфюми, носещи името на легендарната френска луксозна марка S.T.Dupont, е идеалното решение за подарък за двойки, които ежедневно се стремят към впускането във все нови и нови приключения и предизвикателства. Ако за вас сивото ежедневие е пагубно и немислимо, то определено вдъхновяващите аромати на парфюмите за него и нея от тази уханна двойка ще ви помогнат да победите скуката и да се отправите към следващото си любопитно начинание заедно.

Italian Classic by Laura Biagiotti за него и нея

Със сигурност поне веднъж сте пожелавали да се отправите към Рим ръка за ръка, вкусвайки от интересната и вдъхновяваща страна на живота. Е, ако моментът сега не ви се струва особено удачен за пътуване, то защо не повикате Италия при себе си? Ароматната двойка на марката Laura Biagiotti успява по един прекрасен и експресивен начин да побере в себе си чара и харизмата на Италия – с помощта на вдъхновяващите парфюми за него и нея гарантираме, че мислено ще се озовете в Рим!

Загадъчност by Montale за него и нея

Сред качествата и характеристиките, които биха могли непрестанно да вдъхват живот на една любовна връзка, безспорно е загадъчността и енигматичността. Ако искате да заложите на изненада, която да поддържа искрата жива, то от Montale със сигурност с лекота ще отговорят на високите ви очаквания и изисквания. Не пропускайте да зарадвате половинката си за Деня на влюбените с изключителните парфюми на бранда.

Убедени сме, че вече очаквате 14-ти февруари с още по-голямо нетърпение! Отпразнувайте любовта си по възможно най-добрия и споделен начин, залагайки на маркови и висококачествени ароматни изкушения.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Коледни подаръци

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 март идва! Готови ли сте с подаръците

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Победителката, спечелила ваучер за 500лв. от играта на Parfium.bg

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив