Подаръчни комплекти с парфюми - идеални за предстоящите празници

В началото на декември всички започваме подготовка за най-очаквания празник в годината - Коледа. Добре е да си предвидите достатъчно време, за да изберете най-подходящия подарък за всеки един от близките си хора, които искате да зарадвате с изненада под елхата. Чудесна идея е да се насочите към подаръчни комплекти с парфюми. Да ги поднесете с много обич на близките си хора е израз на внимание, загриженост и любов.

Подаръчните комплекти с парфюми ще изглеждат добре под елхата

Съчетанието на няколко ароматни продукта от една серия в подаръчен комплект е не само практично, но и доста ефектно предложение, което големите парфюмерийни и козметични брандове отправят към верните си почитатели в навечерието на празниците. Ако се спрете на подаръчни комплекти за близките си хора, вие ще ги впечатлите с красивия жест, но и ще спестите време и пари, за да подбирате и съчетавате сами най-подходящите продукти.

Друго от предимствата на готовите подаръчни комплекти е, че те се предлагат в ефектни опаковки, които ще изглеждат чудесно под коледната елха. Не е за подценяване и фактът, че съставът на подаръчните комплекти на големите брандове е изготвен от техните експерти, което означава, че получената комбинация е гарантирано отлична.

Съотношението между цена и качество на подаръчните комплекти с парфюми е забележително

За всеки, който познава добре цените на парфюмите и съпътстващите ги ароматни продукти, ще е ясно, че да ги закупи поотделно и да ги съчетае след това, ще му струва доста повече средства и усилия, отколкото ако избере готови подаръчни комплекти. В повечето случаи те съдържат голям флакон от парфюма, към който сте се насочили, придружен с душ гел или лосион за тяло, дезодорант или травъл разфасовка на избрания аромат. Освен че са изгодни, подаръчните комплекти са и много полезни и практични. Използването на няколко продукта от една и съща ароматна линия ще направи уханието по-дълготрайно върху кожата.

Предлага се разнообразие от подаръчни комплекти, както за жени, така и за мъже

Няма да ви е никак трудно да изберете най-подходящите изненади за своите близки. Ако познавате добре голям набор от аромати и вече сте се насочили към уханията, които ще зарадват хората, които обичате, може да селектирате и поръчате съответните подаръчни комплекти с парфюми и онлайн. Това ще ви спести време за обиколки в предпразнично натоварените магазини.

Ето и нашата селекция от подаръчни комплекти с парфюми, с която ще направим избора ви още по-лесен:

Paco Rabanne Fame

Подаръчен комплект с уханието Paco Rabanne Fame може да откриете в два варианта - с парфюм 50 ml и лосион за тяло със същия аромат - 75 ml , както и с 80 ml  парфюм и 100 ml  лосион.

Флорално-дървесно-мускусният дамски парфюм Fame е един от най-новите в каталога на Paco Rabanne. Уханната композиция е проектирана от Дора Багриш, Мари Саламан, Алберто Мориляс и Фабрис Пелегрин. В аромата са съчетани нотки манго и бергамот, жасмин и олибанум, ванилия и сандалово дърво. Уханието е вдъхновено от духа на Париж и отдава почит на модерната женственост. Ароматът е чувствен и игрив, а впечатляващият флакон го прави още по-подходящ за подарък.

Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic

Красивият подаръчен комплект Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic ще изглежда чудесно под коледната елха. Избирайки да го поднесете на скъпа до сърцето си дама, със сигурност ще я изненадате приятно за празниците. Комплектът включва парфюм 75 ml, мини парфюм 7,5 ml и лосион за тяло 75 ml.

Енергичното плодово ухание Forte Mandarine Basilic допълва впечатляващата колекция на Guerlain - Aqua Allegoria, през 2022 година. Ароматът е проектиран от Delphine Jelk. В него са преплетени мандарина, босилек и касис, портокалов цвят, мед, анасон и българска роза, ванилия, сандалово дърво и касис. Класическото и женствено ухание е подходящо за всички сезони.

Versace Dylan Purple

Дамският подаръчен комплект Versace Dylan Purple е съставен от парфюм 100 ml , мини парфюм 5 ml, душ гел и лосион за тяло от по 100 ml.

Флорално-плодовият аромат на Dylan Purple е един от най-актуалните в бранда Versace. Лансиран е през 2022 година. В състава на Versace Dylan Purple са съчетани круша, горчив портокал и бергамот, фрезия, помароза и махониал, амброксан, силиколид, вирджински кедър и дърво Беламбра. Експерти определят аромата като ярък, свеж, интересен и запомнящ се. Прави впечатление неговата изтънченост и красивото развитие върху кожата през всички етапи от ароматната пирамида.

Carolina Herrera Good Girl

Със забележителния подаръчен комплект Carolina Herrera Good Girl ще достигнете до сърцето на всяка дама. В двата варианта на комплекта са включени парфюм 50 или 80 ml и 100 ml лосион за тяло със същия аромат и омекотяващи кожата частици. Забележителният кехлибарено-цветен дамски парфюм Carolina Herrera Good Girl излиза на пазара през 2016 година. Ароматната концепция е на Луиз Търнър и Куентин Биш. Уханието се открива с нотки бадем, кафе, бергамот и лимон, последвани от омаен букет от тубероза, жасмин самбак, портокалов цвят, ирис и българска роза в сърцевината. Базовият акорд е преплел акценти от зърна Тонка, какао, ванилия, пралина, сандалово дърво, мускус, кехлибар, кашмирено дърво, канела, пачули и кедър. Ароматът е горещ и чувствен, идеален за зимата и коледно-новогодишните празници.

Paco Rabanne Invictus

Подаръчният комплект Paco Rabanne Invictus ще бъде чудесна изненада под елхата за самоуверени, енергични и модерни мъже. Предлагат се два варианта на подаръчния комплект. Единият съдържа тоалетна вода 100 ml и дезодорант 150 ml, а другият - тоалетна вода 50 ml и душ гел 100 ml. Ароматът е зареден със свежест и спортен дух. Уханието, разработено от Вероник Ниберг, Ан Флипо, Оливие Полж и Доминик Ропион, излиза на пазара през 2013 година. В парфюмната композиция са преплетени грейпфрут, мандарина и морски нотки, дафинов лист и жасмин, гуаяково дърво, дъбов мъх, пачули и амбра.

Paco Rabanne Invictus е изискано и стилно предложение за подарък, с който със сигурност ще зарадвате мъжа, който цените.  В превод от латински името на парфюма означава “Непобедим”, а посланието, което отправяте с подобен подарък, ще бъде оценено. Забележителна е и формата на флакона, проектиран като трофей от състезание, което гарантирано ще засили привлекателността на вашия подарък.

С красив подаръчен комплект с парфюм, ще направите зимните празници още по-специални

Покажете на близките си хора, че ги цените и мислите за тях, като им подберете подаръчни комплекти с парфюми, които най-пълноценно отговарят на тяхната индивидуалност, предпочитания и личен стил. Красивата ви изненада със сигурност ще бъде оценена, а всички знаем, че да поднесеш най-подходящия подарък носи също толкова радост и вълнение, колкото да получиш и ти дар, избран с много любов.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ парфюми на Carolina Herrera

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмеристът Жак Золти - създателят на ароматите за сноби

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Плодовата ароматна серия Fruit d`Amour на Ungaro

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив