Парфюмите с подправки, които нажежиха страстите през горещия сезон

Парфюмите с подправки, които нажежиха страстите през горещия сезон

Идването на лятото определено ни настрои на една особена честота – отправяме поглед към вълнуващите преживявания, приключенията и доброто прекарване на времето в компанията на скъпите ни хора. Всичко това, разбира се, върви ръка за ръка с поддържането на прекрасна визия, от която неминуемо са част и любимите ни парфюми.

Определено смятаме, че пикантните аромати, съдържащи подправки в състава си, са повече от подходящ избор за горещите летни дни и нощи. Затова и избрахме фокус на днешната статия да са именно те – с радост и нетърпение ви представяме няколко благоухания, съдържащи ароматни подправки, с които доказано ще привлечете всички погледи.

Пикантните парфюми с подправки категорично въздействат на сетивата

Наричани още и „ориенталски“, парфюмите с подправки се радват на широка популярност сред почитателите на дръзката, екстравагантна и запомняща се парфюмерия.

Тези определения сякаш като ръкавица пасват на същността на пикантните есенции – благодарение на наличието на дистинктивни и запомнящи се подправки в съдържанието, определено бихме казали, че тези благоухания пасват най-добре на хората, склонни да експериментират с визиите и стила си. Благоуханията свързваме с магията на Ориента и Близкия изток – никак не е изненадващо, че мнозина от клиентите, избиращи парфюми с подправки, ги асоциират с приказки, лукс и подчертана елегантност. Някои от най-често срещаните съставки в ориенталската парфюмерия включват ванилия, пипер, джинджифил, кардамон, индийско орехче.

Парфюми с подправки срещаме както за дамите, така и за господата. Също подправките биват често срещан избор при създаването и на унисекс парфюмерия. Дълбоко залягат и в нишовата парфюмерия, която, както знаем, се характеризира с още повече екстравагантност и експериментален подход по отношение на ароматното съдържание.

Дамските парфюми с подправки, които ни впечатлиха тази година

Дамските парфюми с подправки, които ни впечатлиха тази година

Селектирахме две ароматни изкушения, за които смятаме, че биха били особено подходящ избор за дамите, желаещи категорично да се отличат от тълпата и да заблестят още с първото впръскване от ароматната есенция.

Calvin Klein Obsession

Obsession е невероятно и вълнуващо парфюмно предложение за дами от марката Calvin Klein, притежаващ всичко необходимо като съставки, за да помогне на всяка жена да се почувства повече от прекрасно в кожата си. Дълготраен, интензивен и запомнящ се, този аромат определено бързо ще се превърне в следващия любимец. В съдържанието му се натъкваме на:

  • Зелени акорди, мандарина, ванилия;
  • Подправки, кориандър, сандалово дърво, жасмин и роза;
  • Кехлибар, мускус, ванилия и ветивер;

Kenzo Jungle

Jungle е неустоим флорално-пикантен аромат, който всяка стилна и класна дама следва да притежава в парфюмната си колекция. Категорично смятаме, че не бихте сгрешили с избора си на този великолепен ароматен шедьовър. С наслада ще се радвате на присъствието на:

  • Мандарина, карамфил, кимион;
  • Манго, хелиотроп, иланг-иланг, кардамон;
  • Пачули, кехлибар и ванилия;

Аромати за господа с подправки, които оставят трайни следи в съзнанието

Аромати за господа с подправки, които оставят трайни следи в съзнанието

Не бихме могли да пропуснем и няколко мъжки парфюма, които специално селектирахме за колекцията си от аромати с подправки. Впечатляващи, притегателни и обсебващи съзнанието, тези есенции определено ще се харесат на изключително голям брой господа, държащи на външния си вид и доброто впечатление.

Rochas Man

Man е флагманът сред мъжките аромати на марката и това никак не е случайно – малко парфюми съумяват толкова добре да балансират наличните си съставки, превръщайки ги в изкусна феерия от благоуханни акорди и нотки. В съдържанието му откриваме:

  • Лавандула, бергамот;
  • Момина сълза, кедър, малина, капучино;
  • Сандалово дърво, пачули, кехлибар и ванилия;

Viktor&Rolf Spicebomb

Името на Spicebomb само по себе си е достатъчно изразително и красноречиво – очаквайте истински взрив от ароматни подправки и впечатляващи ухания в съдържанието на този необикновен и нестандартен мъжки парфюм. Дързък, запомнящ се и различаващ се драстично от повечето аромати, този парфюм ни впечатлява с присъствието на акорди от:

  • Чили, шафран, кожа;
  • Тютюн, ветивер, бергамот;
  • Грейпфрут и розов пипер;

Hugo Boss Bottled

Bottled определено е мъжки парфюм, който всеки господин трябва да притежава поне веднъж в живота си. Марката е всеизвестна като истински майстор в производството на ухания за господа и тази есенция е категоричното доказателство за успеваемостта на тази мисия. В парфюма долавяме ексклузивното присъствие на:

  • Слива, дъбов мъх, ябълка, бергамот, здравец;
  • Махагон, карамфил и канела;
  • Сандалово дърво, ванилия, ветивер;

Убедени сме, че с днешната селекция определено сме успели да привлечем вниманието ви. Сигурни сме, че всеки един от тези аромати с подправки силно ще ви възхити и съвсем скоро ще се превърне в част от личната ви парфюмна колекция.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматите афродизиаци, които ще повишат градуса на емоциите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мандарина - освободете детето в себе си

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Малина – уханието на младите секси прелъстителки

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив