Парфюми с аромат на сандалово дърво, носещи уют и стил

Парфюми с аромат на сандалово дърво, носещи уют и стил

Многократно сме споменавали, че един от най-добрите начини за подбор на съвършена парфюмна колекция е съобразяването с текущия сезон. Ето защо няма как да подминем идващата есен в опита си да открием онези брилянтни парфюми, максимално вписващи се в стиловата й концепция.

Малко акорди са по-съвместими с есенния уют от дървесните. От тях пък за категоричен наш любимец определяме сандаловото дърво – невероятната му плътна ароматна бленда е способна да накара всекиго да се размечтае, прехласнат от спиращата дъха красота на заобикалящата го природа. Затова фокуса на днешната статия поставяме върху парфюмите, съдържащи сред съставките си любимите и вдъхновяващи нотки на сандаловото дърво.

Ухание на магия, уют и неподправен стил – така определяме аромата на сандаловото дърво

Сандаловото дърво е една от най-често срещаните съставки в света на марковата и изтънчена парфюмерия. Това никак не е случайно – малко акорди са способни да предизвикат такъв фурор и усещане за лукс у клиентите.

Сандаловото дърво често откриваме на дъното на ароматната бленда на парфюмите – мястото му е най-често сред базовите съставки, което придава на уханието завидна дълготрайност и плътност. Сладостният и земен аромат продължава да се усеща задълго по кожата и е един от най-предпочитаните акорди в производството на парфюмите. Присъствието му е характерно за ориенталските и нишовите аромати, но не е изключено да срещнем съставката и в другите парфюмни семейства.

Тъй като считаме, че ароматът на сандалово дърво е особено подходящ за настъпващата есен и е способен да придаде на визията бляскав и изключително стилен завършен вид, то решихме да създадем една своеобразна селекция от парфюми, притежаващи в съдържанието си екстракти именно от тези акорди. Подбрали сме есенции за дамите, господата, както и унисекс предложение, за да сме сигурни, че всеки потребител ще успее да открие най-подходящия аромат спрямо собствените си парфюмни вкусове.

Дамски есенни ухания, носещи магията на сандаловото дърво

Дамски есенни ухания, носещи магията на сандаловото дърво

С най-голямо уводолствие ви представяме три дамски аромата, в центъра на чиято композиция откриваме именно акорди от любимото сандалово дърво.

Versace Crystal Noir

Изключително популярното „Черно Версаче“ и до днес успява без никакви усилия да оглави личните класации на много дами, които го определят като един от най-успешните и невероятни парфюми, създавани някога. Не бихме могли да не се съгласим с това определение – ароматът е завладяващ, много плътен, запомнящ се и служи като перфектния вечерен аксесоар. Трудно ще открием жена, която да не попадне в клопката на това парфюмно очарование. В опияняващото му съдържание откриваме нотки от:

  • Джинджифил, кардамон, пипер;
  • Портокалов цвят, божур, гардения, кокос;
  • Сандалово дърво, мускус, кехлибар;

Paco Rabanne Olympea

Създаден за богини – като че ли това описание най-точно приляга на този неповторим и повече от прекрасен дамски парфюм от марката Пако Рабан. Още с лансирането си ароматът успя да разбуни духовете в парфюмния свят и бързо да си извоюва едно от челните места в сърцата на потребителите. Много нежен, ярък, подчертано флорален и излъчващ несекващ стил, този дамски парфюм съвсем заслужено следва да бъде част от личната ароматна колекция на всяка дама, стремяща се към изисканата елегантност. В ароматната бленда ни очарова присъствието на:

  • Зелена мандарина, водни акорди, жасмин;
  • Джинджифил и ванилия;
  • Сандалово дърво, кашмир и амбра;

Guerlain Mon Guerlain

Парфюмите на марката Guerlain стремително се изкачват по ароматната стълбица и към днешна дата биват определяни като едни от най-търсените и закупувани дамски ухания. Никак не е изненадващ този факт, тъй като френската марка отдава изключително внимание и много любов към процеса по създаването на своите ароматни шедьоври. Mon Guerlain е именно такъв аромат – вероятно най-известният дамски парфюм на марката. Дамите го обожават – споделят, че биват моментално завладени от изкусното му и притеглящо сетивата благоуханно съдържание. В състава му долавяме есенции от:

  • Лавандула и бергамот;
  • Жасмин и ирис;
  • Сандалово дърво, ванилия и тонка;

Очаква ви прекрасен мъжки парфюм с аромат на сандалово дърво

Очаква ви прекрасен мъжки парфюм с аромат на сандалово дърво

За господата с изключително удоволствие сме подготвили аромат, който бързо ще се превърне в любимия разкрасителен козметичен аксесоар.

Mont Blanc Individuel

Едва ли сме успели да изненадаме някого, включвайки парфюм именно на тази марка. Ароматите за мъже на Mont Blanc се характеризират с безусловна и неспирна любов от страна на потребителите. Изключение не прави и Individuel със своята хармонична парфюмна бленда, успяваща да разтопи сетивата и на най-взискателния и изискващ господин. Парфюмът представлява перфектното съчетание между висококачествени съставки:

  • Розмарин, кориандър, ананас, канела, лавандула;
  • Хвойна, мента, бергамот, нероли, виолетки, жасмин, здравец;
  • Сандалово дърво, ванилия, шоколад, мускус, дъбов мъх, ветивер;

Завършваме с впечатляващо и вълнуващо унисекс парфюмно предложение

Завършваме с впечатляващо и вълнуващо унисекс парфюмно предложение

Много клиенти изповядват нескончаема любов към екстравагантните унисекс аромати. Ето защо бе немислимо да не включим и такъв парфюм към днешната есенна селекция.

Xerjoff Casamorati 1881 Italica

Вълнуващ, незабравим, необичаен, изненадващ – това са само част от епитетите, идващи ни наум, досещайки се за това невероятно парфюмно очарование. Унисекс парфюмът е същинско ароматно бижу, заслужаващо почетно място на козметичната етажерка на всеки любител на модата и красотата. Разбира се, популярността и изтънчеността си и този аромат дължи на чудния букет от висококачествени съставки в съдържанието:

  • Бадеми, мляко, шафран;
  • Тофи карамел и ванилия;
  • Сандалово дърво, кедър и мускус;

Убедени сме, че всички наши есенни парфюмни предложения бързо ще се превърнат в безспорни ваши любимци. Споделете ни кой аромат е успял да завладее вниманието ви – нека приветстваме есента с божествени акорди от сандалово дърво!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любими нишови парфюми на Montale за 2020

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Пикантни аромати с подправки в разгара на есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ванилия - момент на сладост и нежност

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив