Осмомартенски вълнения – на кои парфюми да заложим за празника

Осмомартенски вълнения – на кои парфюми да заложим за празника

Все по-бързо към нас приближава един от най-чаканите и обичани от всички празници – 8-ми март! По традиция на този ден главна цел на по-голямата част от нас е да зарадва и изрази любов и уважение към важните жени в живота ни – майка, баба, съпруга, приятелка, сестра. Едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че безспорно един от най-сполучливите и успешни начини това да се случи е чрез залагането на брилянтни маркови парфюми.

Не бихме изневерили на традицията си – ежегодно с наближаването на първата седмица на месец март екипът ни запретва ръкави и започва да селектира колекция от невероятни дамски парфюми. С убеденост заявяваме, че всеки един от тях категорично ще се впише в изискванията и желанията на по-голямата част от дамите – ето защо не е необходимо да се чудите повече, а час по-скоро можете да добавите някои от предложение от нас ухания в потребителската си кошница.

Заложете на класическия подход – подарете любов и усмивки под формата на дамски парфюм за 8-ми март

С наближаването на всеки празник неминуемо се сблъскваме с вечния въпрос – на какъв подарък да спрем избора си, за да сме сигурни, че ще уцелим право в десетката. Разбира се, всеки има шанса да рискува с нещо нестандартно и любопитно, но и никак не са малка част хората, обичащи да разчитат на сигурното.

Дамските парфюми са се доказали във времето като една от най-добрите опции, става ли дума за Празника на жената. Изобилието от ухания на пазара действително осигурява попадането на точния аромат – шансът да не успеете да откриете уханието, което търсите, е повече от нищожен. Нека не губим време в повече приказки, а да преминем към конкретните парфюмни есенции, които сме подготвили за днес.

За майка, дъщеря, сестра, приятелка, съпруга – днешните ни ароматни предложения ще са повече от подходящия подарък за празника

Дамските парфюми са висшият пилотаж в процеса по създаване на ухания, тъй като крайната цел е да се добие есенция, успешно улавяща в себе си концепцията на женствеността. Акордите и нотките, спомагащи за изграждането на парфюмната структура, следва да са толкова добре подбрани, че само с едно впръскване уханието да е способно да остане завинаги в сърцето и ума ни.

Bvlgari Omnia Crystalline

Bvlgari Omnia Crystalline

Едва от вечните парфюмни класики в дамската парфюмерия е и нашият първи избор за днешната селекция. Италианската марка Булгари определено е сред най-успешните, що се отнася до създаването на ароматни изкушения. Omnia Crystalline е сред най-известните дамски парфюми въобще и не е никак изненадващо, че в продължение на дълги години се радва на потребителското внимание. Съдържанието ни впечатлява с уханията на:

  • Бамбук, азиатски плодове и круша;
  • Лотос;
  • Дървесни акорди;

Jimmy Choo I Want Choo

Jimmy Choo I Want Choo

Jimmy Choo е от марките, които свръхуспешно съумяха да се наложат на модния подиум чрез експресивните си и добре разпознаеми чифтове обувки. Бе само въпрос на време от бранда да насочат вниманието, усилията и вдъхновението си и към парфюмните щандове. I Want Choo е прекрасен дамски аромат, а закачливата заигравка в името го прави особено подходящ за жест към съпругата и любимата. Впечатлява ни блендата от ухания:

  • Сок от мандарина и праскова;
  • Червена лилия и жасмин;
  • Ванилия и бензоин;

Lancome Idole Aura

Lancome Idole Aura

Lancome със сигурност е марка, която заслужено печели главно място в сърцата на потребителите и клиентите на парфюми. Френският бранд предизвика същински фурор с лансирането на уханието си Idole и дългоочакваното продължение на уханието не закъсня – Idole Aura многократно превъзхожда своя предшественик, а дори не считахме, че това би било възможно! Ако искате да празника да се обясните в любов и да засвидетелствате сериозните си намерения, то категорично това е точното ухание за целта. В съдържанието откриваме:

  • Сол и роза;
  • Жасмин;
  • Ванилия и мускус;

Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle

Нали не помислихте, че бихме пропуснали този епохален дамски парфюм? Уханието от Шанел е толкова популярно, че с лекота е успяло да се превърне в емблема и еталон на класната и винаги елегантна дама. Уверяваме ви, че няма жена, която да не иска да се чувства точно по този начин в ежедневието си. Ако вашата близка на сърцето ви дама заслужава да бъде звездата на празника, то това е точният избор за вас. В парфюма съдържанието е на първокласно ниво:

  • Бергамот и портокал;
  • Жасмин и роза;
  • Ветивер, пачули, ванилия и бял мускус;

Paco Rabanne Olympea Blossom

Paco Rabanne Olympea Blossom

Разбира се, не на последно място завършваме с едно ароматно очарование от марката Paco Rabanne – Olympea Blossom е истински подходящ подарък за всяка дама, държаща безапелационно на външния си вид. Дарете усмивка и грижа под формата на страхотна есенция. В уханието ще ви посрещне вихър от прекрасни съставки:

  • Роза и розов пипер;
  • Круша, касис и сорбе;
  • Пачули, сол, ванилия и кашмир;

Е, вече успяхте ли да си набележите любим аромат за подарък?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Победителката, спечелила ваучер за 500лв. от играта на Parfium.bg

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

„Ароматни двойки“ различният подарък за Свети Валентин

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Коледни подаръци

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив