Ориенталските парфюми през 2019

Ориенталските парфюми през 2019

Тази година ориенталските парфюми са все по-търсени както у нас, така и по света. Няма кой да устои на ароматните съставки от Изтока, които поставени в каквато и да е комбинация, придават нотка лукс и елегантност.

Само си помислете за спиращите дъха залези, на фона на лека музика и присъствието на обичан от вас човек – всичко това, събрано в шишенце аромат, с което да не се разделяте. А ето и няколко божествени парфюми, на които да обърнете внимание, ако сте любители на ориенталските парфюми. Нека ви кажем една тайна – обожаваме ги!

Montale Intense Cafe Унисекс парфюм EDP

Montale Intense Cafe Унисекс

Този нишов парфюм е с ориенталски характер. Това, че е унисекс, както и изтънченото му ухание определено привличат всички, които имат желанието да се почувстват различни. Създаден от самия Пиер Монтале, този аромат е олицетворение на чувствеността и завладяващата магия на Изтока. Смесицата между божествената роза и кафето, с базови нотки на кехлибар, ванилия и бял мускус създават деликатен и сладък аромат, който изкусно превъплъщава всеки, който го носи, в неустоима мишена за човека отсреща. Опакован в елегантна бутилка с луксозна форма, този аромат може да се носи по всяко време от годината.

Van Cleef & Arpels Ambre Imperial унисекс парфюм EDP

Van Cleef & Arpels Ambre Imperial унисекс

Луксозният парфюм на Van Cleef & Arpels от серията Ambre Imperial е уютен, топъл и пленителен. Вдишвайки божествения аромат няма как да не почувствате нежната прегръдка на любимия човек в прохладната есенна вечер. Нежното съчетание на амбър, ванилия и тонка, с дървесни акорди и бергамот няма как да не ви накара да се почувствате на седмото небе. Аромат, който не е за изпускане.

S.T. Dupont Royal Amber унисекс парфюм EDP

S.T. Dupont Royal Amber унисекс

Търсите ли аромат, който да се харесва както от мъже, така и от жени? Ако отговорът е да, то не търсете повече. Унисекс ароматът S.T Dupont Royal Amber е парфюмът за вас. Този нестандартен парфюм с уникалната си комбинация от свеж аромат на градински чай и акорди лавандула създава усещането за пищен и незабравим ароматен воал. Сандаловото дърво и кедъра, съчетани с лек полъх на мента, лимон и дървесен мъх пробуждат желания за приключения, Златистият цвят на опаковката създава усещане за лукс и ви примамва в лоното на ароматите, вдъхновени от Близкия Изток.

Montale Aoud Night Унисекс парфюм EDP

Montale Aoud Night Унисекс

Montale Aoud Night – нощен аромат, който е перфектно превъплъщение на мистериозните сили на малайзийският уд, съчетан с мистичните ухания на бергамот и лимон. Този елегантен аромат е наситен с лекото ухание на фините роза и пачули, а основата от кехлибар и кожа се преплита хармонично с дървесните нотки на сандаловото дърво. Луксозната златисто-черна бутилка създава цялостно усещане за разкош, правейки този унисекс аромат желан от всички, които обичат нестандартните оригинални аромати.

Boucheron Oud de Carthage унисекс парфюм EDP

Boucheron Oud de Carthage унисекс

Boucheron Oud de Carthage е част от луксозната парфюмна колекция на компанията Бушерон. Този ориенталски аромат представя по уникален начин страстта на пътешествениците, търсещи приключения из целия свят и намиращи божествени аромати във всяко едно кътче от света. С уникалната комбинация от базови нотки на агар и кожа, примесени с тонка и леки ухания на пчелен мед и тамян, той ще ви въвлече в приключение, което няма да искате да приключи. Създаден от Доминик Ропион, парфюмът определено оставя трайна следа върху този, който го носи, както и всички заобикалящи го.

Tom Ford Private Blend: Neroli Portofino парфюм унисекс EDP

Tom Ford Private Blend: Neroli Portofino

Този аромат е уникална смесица от много аромати, напомнящи за най-слънчевият сезон – лятото. Събрал в себе си аромати на лимон, бергамот, мандарина, лавандула и средни нотки на жасмин, цвят от африкански портокал, нероли и потиспорум, той прекрасно пресъздава свежото усещане от слънчевите лъчи, падащи спокойно върху нас, докато се разхождаме из природата. Основата от кехлибар, амбрет и ангелика пък добавят лека загадъчна нотка на цялостната композиция.

Sospiro Duetto Парфюм за жени EDP

Sospiro Duetto

Ако търсите специален аромат за специална дама – това определено трябва да е вашият избор. Марката Sospiro е водеща сред луксозните аромати, а тук наистина усещаме професионализма при създаването на този елегантен ориенталски аромат. Duetto е парфюм за смелите и дръзки жени, които винаги знаят какво искат. Комбинацията от розов пипер, кориандър и иланг-иланг дава встъпителна представа за аромата, докато средните нотки на жасмин, карамфил и божествената роза пленяват сетивата на всеки. Основата е от пленителните аромати на ванилия, топъл кехлибар, ветивер, мускус и сандалово дърво, както и пачули, дъбов мъх и агарово дърво. Това цялостно съчетание напомня за ароматните прохладни летни нощи на Изтока, изпълнени с божествена музика.

А вие какъв тип аромат предпочитате?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Лале - символът на вечната любов в парфюмерията

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Аромат на сладост - гурме парфюмите, които да не пропускаме

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Лавандула - свежест и още нещо...

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив