Най-съблазнителните парфюми

Съблазнителни парфюми

Що се отнася до личностния вкус на всеки, именно той обуславя предпочитанията ни към конкретни парфюми. Любимите ни аромати се превръщат в такива още с първото впръскване по кожата. Предполагаме познавате хора, чийто парфюм им се е превърнал сякаш в запазена марка и настойчиво напомня на всекиго за тях.

Има, обаче, и друга страна - освен, че самите ние се наслаждаваме на уханието на любимия си парфюм, той влияе не по-малко и на хората около нас. Съществуват парфюми, които просто излъчват съблазън - ароматът им е толкова запомнящ се и чувствен, че оставя трайни впечатления у всекиго. Тези благоухания са чувствени, изключително нежни и спиращи дъха.

Вижте кои са най-съблазнителните парфюми, с които бихте могли да очаровате сетивата на всекиго около вас.

Invictus съблазнява със сладост и изкусителност

Paco Rabanne Invictus парфюм за мъже

Не малко хвалебствия са изказани за Invictus на Пако Рабан и определено има защо. Този чувствен мъжки парфюм е толкова съблазнителен, че кара дамите страстно да се влюбят в неподправения му и неустоим аромат. Уханието ни посреща с морски нотки, грейпфрут и мандарина - комбинацията от сладостта на плодовете и солеността на океана е толкова успешна, че още на повърхността ароматът ни изненадва приятно. Последващите дафинов лист и жасмин уютно се настаняват в съзнанието ни и съблазняват сетивата ни. За финал от Paco Rabanne ни очароват с дъбов мъх, пачули и амбра, за да усещаме чувствеността на аромата за дълго.

Versace говорят на езика на любовта

Versace Eros парфюм за мъже

Eros безспорно е ароматът на любовта и съблазънта. Този мъжки парфюм впечатлява с откриващите го нотки листа от мента, лимонови кори и зелена ябълка, правещи го така свеж и енергизиращ. Неотлъчно ги следват тонката, здравецът, кехлибарът и ванилията и закачливо обсипват носещия този парфюм с любов. В основата на аромата долавяме кедрово дърво, ветивер и дъбов мъх, които придават особена мъжественост на аромата. С този парфюм господата определено ще спечелят сърцата на нежния пол и за дълго няма да напуснат мислите им.

 

Guerlain Mon Guerlain, Mon Amour

Guerlain Mon Guerlain парфюм за жени

Guerlain Mon Guerlain е ароматът, който спечели сърцата на милиони дами по света, заради изяществото на уханието си. Не по-различно действа обаче и на мъжката част - дамският парфюм е изключително съблазняващ и чувствен. Това се постига чрез подходящо подбраните съставки, които са съчетани така, че да не оставят никого равнодушен. Върховите нотки на този аромат са лавандула и бергамот - една наистина съблазнителна комбинация. Последвани са от цветната феерия на жасмина и ириса. Парфюмът е построен на ароматната основа на ванилията, сандаловото дърво и тонката, които го правят плътен и правещ впечатление. С този аромат всяка дама определено ще властва над мъжките сърца.

Лондонска чувственост за ценители

Burberry London парфюм за жени

London на Burberry е един истински изтънчен и примамлив аромат. Дамският парфюм съблазнява ударно още с върховите си нотки на роза, мандарина и орлови нокти. Комбинацията е толкова нестандартна, че ароматът от нея остава задълго във въздуха. Следват ги жасминът, божурът и клементината - цветната магия се разгръща брилянтно с помощта на тези така нежни и притегателни цветя. Мускусът, пачулито и сандаловото дърво в базата на аромата придават още повече съблазън и чувственост на цялостната композиция. Ако искате да се насладите на един истински прекрасен аромат, чието ухание ще ви преследва за дълго, то определено това е вашият парфюм.

Универсална чувственост в бутилка

Montale Aoud Night Унисекс парфюм

За финал ви представяме аромата Aoud Night на Montale. Прилягащ еднакво добре и на мъже, и на жени, този унисекс парфюм съблазнява сетивата и е толкова приятен и запомнящ се, че едва ли има някой, който да не оцени достойнствата му. Прекрасният си аромат уханието дължи на бергамота, лимона, мароканската роза, пачулито и амбрата. Универсалността на парфюма е още едно нещо, което ни кара да го харесваме извънредно много - той разбива границите и стереотипите и съблазнява изкусно всеки, който е ценител на хубавите парфюми.

Избирайки който и да е от тези аромати, вие всякак си гарантиранте, че ще излъчвате съблазън и чувственост. Няма опция да останете незабелязани, ако се доверите на някои от оригиналните парфюми, представи от нас.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Лале - символът на вечната любов в парфюмерията

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Тамян - нотката, без която ориенталските парфюми нямаше да съществуват

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Meд – нотката на най-известните парфюми

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив