Малина – уханието на младите секси прелъстителки

Почитателките на свежите секси парфюми няма как някога да не са усещали такъв с аромат на малина и да не са се влюбили мигновено в него. Малината се използва най-често като връхна или средна нотка и придава на цялата композиция такава специфична сладка прелъстителна свежест, която не може да се получи от никоя друга съставка. За това тя е сред любимите нотки на едни от най-популярните парфюмеристи на нашия век, които целят да задоволят търсенията на младите дами. Среща се в едни от най-обичаните парфюми на марки като Dolce & Gabanna, Gucci, Guerlain, Givenchy, Salvador Dali, Jean Niel и др.

Нотката на малина се използва най-вече в дамските аромати, които са подходящи за самоуверени млади жени, които винаги се стремят да изглеждат секси и предизвикателни, но все още не са открили своето тайно оръжие за покоряването на всички мъжки сетива. Е, дами, имаме добра новина за вас – представяме ви няколко парфюма с нотка на малина, които няма да оставят нито един мъж непокорен от вашата красота!

Dolce & Gabbana Pour Femme EDP цена 80.99 за 50 ml

Първият си парфюм под названието “Pour Femme” дуото Долче и Габана пуска в края на миналия век – през 1992 г. Двадесет години по-късно двамата именити модисти решават да се обърнат назад към своите корени и да възродят едно от най-забележителните си ухания. Така през 2012 г. излиза новия Pour Femme, който е изцяло променен, като леко изменена е дори и формата на флакона му. Новият аромат е секси, сладък, пищен и кадифен и е подходящ за всички млади жени, които постоянно търсят силни усещания. Гарантираме ви, че само няколко впръсквания от Pour Femme са достатъчни, за да съберете всички мъжки погледи.

Състав: Във връхната част на парфюма в перфектен синтез се сливат ароматите на малина, нероли и мандарина, които по възможно най-сладкия начин отвеждат към сърцето на портокалов цвят и жасмин, а в основата се крият бяла ружа, ванилия, сандалово дърво и хелиотроп.

Gucci Guilty Black EDT цена 72.99 за 50 ml

Ако искате да накарате мъжете да се пристрастят към вас, то Guilty black на Gucci е точно вашият парфюм! Този елегантен, стилен, тайнствен, дързък и сексапилен аромат е представен на пазара през 2013 г. и веднага предизвиква фурор сред почитателките на предизвикателните ухания. Той носи усещане за разкриване на най-съкровените желания и на най-забранените фантазии, които се крият в дълбочината както на женската, така и на мъжката душа. За това е подходящ за смели жени, които обичат да предизвикват, да провокират, да дават воля на страстта си и да поемат отговорност за резултатите след това.

Състав: Женствената ароматна композиция започва с нотки на малина, розов пипер, червени плодове и кехлибар, които се впускат в страстен ароматен танц с пачули, праскова и люляк.

Givenchy Hot Couture EDP цена 90.99 за 50 ml

С Hot Couture модната къща Givenchy бележи най-големият скок в своята еволюция. С появата на този парфюм марката се нарежда сред най-големите в създаването на истински секси аромати, предназначени за дами, които търсят парфюм, носещ едновременно загадъчна елегантност, дързост и сексапил, който да бъде последният щрих, подчертаващ женската им красота. Появява се на пазара в самото начало на новия век – през 2000 г.

Състав: Ароматът на Hot Couture представлява бляскаво съчетание на малина, магнолия, ветивер, черен пипер, мускус, сандалово дърво и кехлибар.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Гурме аромати за студените месеци

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Люляк - съчетание на изразителност и благоухание

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Бензоин – най-сладката ароматна нотка

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив