Любими парфюмни съставки през септември

Любими съставки в парфюмите

Ако и за вас септември е един от любимите месеци, то тогава безспорно изпадате във вълнение също като нас – гледката през прозореца на багрите, които придобиват дърветата, златистито слънце по залез, чашата чай рано сутрин – тази есенна идилия ни кара да мечтаем и да се впускаме в усещания като уют и мекота. А всичко става още по-красиво в компанията на любими аромати. Дойде време да ви представим избора ни на парфюмни съставки за месец септември – това са онези ухания, които категорично докосват сетивата ни и нямаме търпение да ги усетим в състава на някои от знаковите аромати в парфюмния свят.


Черно френско грозде ни опиянява от парфюма на Rochas


Споменавайки есента и усещанията, които ни завладяват през това време от годината, няма как да не спрем вниманието си на черното френско грозде – сладостта му неподправено се настанява около нас и ни нашепва, че най-добрият парфюмен избор е Mademoiselle на Rochas. Ароматът е подчертано есенен – освен вече споменатото черно френско грозде, от гърлото на бутилката до нас достигат благоухания като:

  • Червена ябълка във връхните нотки;
  • Египетски жасмин и розови листенца в сърцевината;
  • Сандалово дърво, амбра и мускус в базата.

Rochas Mademoiselle Парфюм за жени

Тази подчертано плодово-флорална композиция е една от най-подходящите за стартиращата есен. Позволете си да се впуснете във всички тези сладостни и свежи аромати, за да се заредите с много положителна енергия и с трепет да очаквате предстоящите страхотни моменти.


Залагаме на красотата в лицето на карамфила, омайващ ни от Jaipur на Boucheron


Какво би била една есен без неустомите аромат и красота на цветя? Изборът ни пада върху карамфила, който е и основният акцент на парфюма Jaipur от Boucheron. Брандът безспорно залага на изтънчени и висококачествени съставки за своите аромати и този категорично не прави изключение. Деликатната карамфилова есенция погалва сетивата ни още с първите акорди, а по-нататък компания й правят аромати като:

  • Лайм, бергамот, кардамон, лимон;
  • Канела, жасмин, роза, тонка;
  • Пачули, кедър и тамян.

Есенното усещане витае във въздуха, използвайки този мъжки парфюм. Господата му отреждат едно от първите места по отношение на ароматните му качества. Присъединявайки се към тях, и вие ще усетите какво имаме предвид – магията на тази композиция ударно оставя следи в съзнанието на всеки, който се е докоснал до нея.


Дамите са влюбени в аромата на портокалови цветчета, идващ от парфюма на Lancome


Продължаваме с есенциите, които безспорно асоциираме с есента и съотнасяме с чувството на уют и топлината на прясно изпечени домашни сладкиши. Има ли нещо по-есенно от благоуханието на портокалови цветчета? Ако и вие свързвате есента с това, то наистина ще се влюбите в La Vie Est Belle на френския парфюмериен гигант Lancome. От марката ни предоставят шанса да се докоснем до едно произведение на изкуството – вплитайки множество неустоими есенции в шедьовъра си, те ни подаряват цяла палитра от преживявания. Освен сладостните и освежаващи портокалови цветчета, парфюмът на Lancome залага и на:

  • Жасмин, касис и круша;
  • Пралина, ванилия, тонка и пачули;

Подходящ за всеки повод и способен да се впише във вкуса на всяка дама, този дамски парфюм категорично трябва да има своето местенце сред ароматната ви колекция у дома.

Парфюмни съставки в Lancome La Vie Est Belle и Calvin Klein Contradiction


Есента не преминава и без усещането на мандариненото плодово ухание от аромата на Calvin Klein


Завършваме днешната си селекция с акцент върху още едно плодово ухание, което единодушно съотнасяме към най-красивия сезон от годината.

Мандарината е включена като основна съставка на мъжкия парфюм Contradiction. Наред с нея, долавяме още и есенциите на:

  • Градински чай, лайм, лавандула;
  • Индийско орехче, пипер, кардамон и кориандър;
  • Сандалово дърво, мускус, абанос и ветивер.

Мъжете считат, че тази ароматна композиция приляга за носене както през деня, така и вечер. Всеки повод би бил подходящ за този парфюм – от небрежното събиране с приятели до изискана класна вечеря. Поканете есента по тялото си, доверявайки се на това чудно ароматно бижу.

Сигурни сме, че вече нямате търпение да се насладите на последните слънчеви лъчи и да изпратите лятото както подобава. В компанията на гореспоменатите аромати есента ще бъде красива, топла, уютна и преизпълнена с любов.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ром - плътност, дълбочина и сладост от Карибите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любими парфюмни съставки за месец май

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любими парфюмни съставки за април

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив