Любими нишови парфюми на Montale за 2020

Любими нишови парфюми на Montale 2020

Какво се сещате, когато чуете за нишови парфюми? Обзалагаме се, че в съзнанието ви изникват асоциации, свързани с лукс, фина естетика и съставки, които рядко бихте срещнали в съдържанието на някой друг парфюм.


Нишова парфюмерия - връх в ароматната индустрия


Любителите на изтънчените аромати знаят, че ако има благоухания, които да се нареждат сред челните места в парфюмния свят, то това са нишовите.

Нишовата парфюмерия е произведение на изкуството - едва ли бихме могли да я определим по друг начин. Ароматите, които я съставляват, съдържат необичайни и екстравагантни съставки - не би било изненадващо да кажем, че там можем да открием компоненти, за които никога не бихме помислили, че ще влязат в парфюм.

Внимателната селекция и отношението към дори и най-малките детайли превръщат тези аромати в едни благоуханни шедьоври, които не спират да вълнуват сетивата ни. Първенец в това отношение е френският нишов бранд Montale - парфюмите на марката са символ на изтънчеността, изяществото и вкореняващата се в съзнанието съблазън.


Ето защо кралете на днешния текст са именно нишови парфюми от марката Montale - любимата ни селекция за годината


Ако има държава, която най-добре да се вписва в представите ни за нишови шедьоври, то това е Мароко. Екзотичната дестинация е неустоимо вплетена в замисъла на So Amber - главната роля в този аромат възлагаме на мароканската роза, която още с първите впръсквания погалва сетивата ни. Провокативен, запомнящ се, неустоим - това е ароматът, който със сигурност ще намери място сред парфюмната ви колекция.

Освен мароканска роза, в съдържанието му още откриваме:

  • шафран, сандалово дърво, амбра в сърцевината;
  • ванилия, малина и мускус в основата.

роза

И, докато сме на вълна "рози", бързаме да ви представим още един унисекс аромат на френския бранд, който впечатлява с пищност и отново побира в себе си изтънчения аромат на благоуханното цвете. Aoud Queen Roses е цветно-ориенталски, като централно място е отредено на розата и дървесните нотки. Мъжете и жените, които използват този парфюм, са дръзки, устремени и невероятно секси. В него откриваме:

  • арабска и френска рози;
  • гвинейски хибискус, пачули и кожа.

Парфюмните ценители му отреждат място сред най-приказните аромати на Montale. Убедете се и вие в приказността на парфюма.

Intense Pepper е третият герой на нашия разказ. Пикантността в този аромат ни е особено любима и не виждаме вариант, в който да подминем този запомнящ се и опияняващ аромат. Това той постига с дръзкото си съчетание между:

  • два вида пипер;
  • цитрусови нотки;
  • флорални акорди.

пипер

Именно двата вида пипер умело придават за ориенталския и пикантен характер на композицията. Любовта към Изтока на Montale проличава и в тази ароматна експлозия, умело сгушена в епохалните и оразличаващи се бутилки на марката. Унисекс ароматът е подходящ за темпераментни личности, които държат да бъдат забелязани и да оставят трайно впечатление в съзнанието на околните.

Макар и не на последно място, завършваме нишовата си колекция с Aoud Jasmine - вълнуващият аромат, съчетаващ в себе си магията на Близкия изток в лицето на основната му съставка - жасминът. Компания му правят и

  • мандарина, круша и ябълка във връхните нотки;
  • роза и дървесни акорди в сърцето;
  • мускус и кехлибар в основата.

жасмин

Със сигурност този аромат няма да ви остави равнодушни - внимателната селекция от благоухание умело се съчетава с кожата на носещите го мъже и жени и ви кара да бъдете незабравими, където и да е отидете.

Гарантираме, че който и от ароматите на Montale да изберете, ще се докоснете до върха в нишовата парфюмерия. А на вас кой от гореизброените аромати ви се струва най-пленителен?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Портокал – завладяващото сладко ухание

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как се произвежда един парфюм?

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кумкуат – екзотичната нотка на класическите екзотични композиции

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив