Kirke Extrait от Tiziana Terenzi разказва история за магия, вълшебство и мистериозно очарование

Tiziana Terenzi

Съществуват парфюми, които ни правят впечатление – допада ни ароматът им, докосваме се до изтънченото им съдържание, смятаме, че са особено подходящи за някой специален повод. Има и такива обаче, които никога не напускат съзнанието ни. Тези аромати живеят свой собствен живот, потапяйки ни в историята на своята благоуханна композиция.

Унисекс ароматите достойно затвърждават мястото си на първенци в света на парфюмерията – предназначени за дръзките, смелите и онези, склонни към авантюризъм и впускане в приключения. Страст, съблазън, енигматичност и магичност срещаме в предложението от Tiziana Terenzi Kirke Extrait De Parfum. Този унисекс парфюм категорично ще се превърне бързо във ваш любимец – изкусният подбор на съставките и мистериозната митология, свързващи се с него, определено му отреждат място сред едни от най-будещите любопитство уханни есенции на пазара.


Изкуството на унисекс парфюмерията е добре известно на Tiziana Terenzi


Брандът оглавява класациите, що се отнася до унисекс парфюмерията – определено считаме, че се изисква истинско майстворство и безапелационно познаване на добрите съставки, за да се създаде прекрасно унисекс ухание. Целта е да се хареса както на дамите, така и на господата – ето защо няма място за никакви компромиси, когато говорим за направата на наистина прекрасен ароматен шедьовър. Безспорно попаденията на Tiziana Terenzi ни омайват, очароват и впрягат притегателната си сила, за да оставят завинаги следи в съзнанието ни. Именно такъв аромат е и Kirke Extrait – вдъхновен от легендата за Цирцея от древногръцката митология, този парфюм определено действа омагьосващо на всеки, който го носи.

Tiziana Terenzi Kirke Extrait De Parfum Унисекс парфюм


Приказност, митология, величие – това се крие в есенцията Kirke Extrait


Цирцея, красивата нимфа, дъщеря на Хелиос и океанидата Персеида, е изкусна магьосница – известна е със създаването на отвари и еликсири, имащи свойството да превръщат всеки отпил от тях в див звяр. Не случайно от Tiziana Terenzi избират за вдъхновение именно тази легенда – вплитат в едно животинското и човешкото, съзнаваното и несъзнаването, инстинкта и мисълта. Невероятната композиция действа също толкова опияняващо на сетивата, както и еликсирите на древногръцката нимфа. Всеки, докоснал се до аромата на Kirke Extrait, остава мистериозно съблазнен и под въздействието на невероятната комбинация от съставки.

Винаги сме казвали, че парфюмерията е вид изкуство – знаем, че всеки творчески акт би могъл да бъде вдъхновен от историята, митологията, фоклора. От Tiziana Terenzi избират да разкажат история чрез създаването на този парфюм – така е още по-лесно да се отдадем на света на приказността, магията и чудесата.


Композицията на Kirke Extrait е онова, което прави ароматът толкова притегателен


Безспорно всеки аромат дължи магията и красотата на своето ухание на съставките, които откриваме в съдържанието му.

Kirke Extrait не е изключение от правилото – рядко в един парфюм съумяваме да се натъкнем на толкова интересни, изненадващи и невероятни ароматни съставки.

  • Връхните нотки разкриват пред нас свят, изпълнен с уханието на касис, маракуя, праскова и круша – плодовите нотки изпълват сетивата ни с усещане за свежест;
  • Сърцето на композцията е изградено върху омайните акорди от момина сълза – флоралният елемент придава неповторима изтънченост;
  • Базата омекотява и балансира съдържанието – в нея откриваме хелиотроп, ванилия, мускус, пачули и сандалово дърво;

Бихме казали, че парфюмът отреждаме към редиците на топлите и чувствени аромати, идеални за носене целогодишно, както и за всякакви поводи. Дарете се с неустоимо ухание, което положително ще поддържа доброто ви настроение през целия ден. Трайността и силата на парфюма са гарантирани – доказано е, че всички ще ви проследяват с поглед, докато носите тази енигматична феерия от ухания.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5-те най-добри парфюми на Dior за всички времена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюмите, които да не пропускаме да закупим през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматите на Tiziana Terenzi – нотка лукс и величие

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив