percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ДО АДРЕС НАД 50ЛВ

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Парфюми Tiziana Terenzi

Tiziana Terenzi

 

На въпроса „Колко аромати сте създали?“ Паоло Терензи няма ясен отговор. Някъде около две хиляди. Но не всички аромати са предназначени да се появят на рафтовете на магазините, някои все още чакат в крилата на огромната библиотека от аромати на Паоло - носът на парфюмните марки Tiziana Terenzi, V Canto и Giardino Benessere.

Семейната марка Tiziana Terenzi има богата и дълга история. През 1968 г. Гуглиелмо Теренци (дядо на Паоло и Тициан, брат и сестра, продължаващи семейния си бизнес днес) открива малка работилница за производство на свещи. В нея той прекарва цялото си свободно време в смесване на растителни екстракти и топене на восък. Паоло обичал да гледа как работи дядо му, но още повече харесвал да ходи с него дълго време сред природата. Така Гуглиелмо успява да развие обонянието на внука си веднага щом го научил да ходи. Той завързвал очите на Паоло и му носил цветя, дървесни листа и други растения, а момчето трябвало да отгатне какви са само по миризмата им.

 

Въпреки че детството на Паоло е преминало в света на парфюмерията, дебютните аромати на Tiziana Terenzi се появяват едва през 2012 година. Дотогава настоящият нос на компанията изминава дълъг път от музикант и студент в Юридическия философски факултет до един от най-плодотворните парфюмеристи на нашето време. Преди да пусне първия аромат под семейна марка, Паоло посвещава повече от една година на работа върху парфюмни линии на популярни марки.

Има аромати за Salvatore Ferragamo, Versace, Dior, Gucci, Brioni и много, много други. Истинско удоволствие обаче намира в нишевата парфюмерия, към създаването на която се стреми толкова дълго. Сега той може напълно да се отдаде на любимия си бизнес - създаването на оригинални унисекс аромати - и не крие радостта си от това.

Всички аромати на Tiziana Terenzi се основават на естествени растителни екстракти. Ето защо парфюмите им са известни по целия свят с невероятната си трайност.

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 2800 отзива
4.7 от 5
от над 450 отзива

Абонирайте се за нашия бюлетин

Научавайте първи за нашите топ оферти

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори