Хайвер - аромат на лукс, изисканост и елегантност

Парфюмерийният свят дължи страшно много на парфюмериста Тиери Мюглер, който посвещава голяма част от работата си на това да изследва хайвера и да разработи метод на молекулярна дестилация с революционни мащаби, благодарение на който извличането на ароматната нотка става възможно. Хайверът в парфюмните композиции придава баланс и едва ли някой ще се учуди, че поражда чувства за изисканост, лукс и елегантност. А това са характеристики, които всеки парфюмерист се стреми да придаде на парфюма си.

Специално за най-изисканите господа и дами, които държат да подчертават своята елегантност по всички възможни начини, представяме едни от най-популярните парфюми с нотка на хайвер, които можете да откриете в каталога на Parfium.bg. Сигурни сме, че те ще задоволят напълно вашия вкус и очаквания!

Thierry Mugler Womanity EDP за жени цена 61.99 за 30 ml

Aко някога сте се чудили дали идеите на сюрреализма могат да бъдат представени във вид на ухание, то имаме добра новина за вас и тя се нарича Womanity. Парфюмът представлява един изцяло нов клас в абстракцията на парфюмерията! Целта на създателя му Тиери Мюглер е да подари на своите истински изискани клиентки ухание, заредено с много символизъм, лукс и елегантност, което да бъде не просто аксесоар към тоалета им, а изразно средство на техния стил и висока класа.

Ароматната композиция на Womanity съдържа нотки на дървесина, смокиня и черен хайвер. За създаването й се използва специална технология за извличане на есенцията на аромати от до този момент невъзможни източници. Това дава на нотките максимално автентично ухание, което не може да се усети в никой друг парфюм.

Началото започва с екзотични плодове с уравновесена сладост, която е твърде измамна, защото трае кратко, след което веднага нахлува мириса на черен хайвер – хладен, леко рибен, сочен и солен. По този начин се получава една спираща дъха комбинация на сладко и солено. Композицията се завършва с млечно-зелена сърцевина.

Carolina Herrera 212 VIP EDT за мъже цена 72.99 за 50 ml

Парфюмът е автентично отражение на бляскавия нощен живот на т.нар. VIP мъже – успели, харесвани и доказали се. Ароматът му е стилен, харизматичен, възбуждащ и незабравим. Създаден е от парфюмеристите Lucas Sieuzac и Emilie Coppermann през 2011 г. и е подходящ за онези мъже, които желаят успешно да съблазняват жените и всичките техни сетива.

Композицията на 212 VIP представлява ароматна експлозия от нотки на маракуя, водка, джинджифил, замразена мента, черен пипер, кожа, дървесни акорди и най-важното – елегантен хайвер. Заради това парфюмът придава мъжественост и стил и оставя дълготрайна следва в съзнанието на всяка дама.

Guess Seductive Homme Blue EDT за мъже цена 26.99 за 50 ml

Seductive Homme Blue е един от най-изразителните мъжки аромати на модна къща Guess. Още със своето пускане на пазара през 2012 г. моментално се превръща в символ на мъжествеността във всичките й форми – елегантност, сила, смелост, неотразимост, сексуалност, лукс и изисканост. Заради това за кратко време става фаворит както на мъжете, така и на дамите по целия свят.

Ароматната композиция на Guess Sudective Homme Blue започва с цитрусови нотки, нотки на черен пипер, кардамом и хайвер. Сърцевината се състои от здравец, а основата завършва с кашмир и дъбов мъх.

А ако вие имате друг свой любим елегантен аромат с нотка на хайвер, който не присъства сред нашите, можете да го споделите с нас в коментарите :)

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ром - плътност, дълбочина и сладост от Карибите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Краставица - освежаващо усещане за свобода и щастие

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Лешника - нотката, която премахва стреса и напрежението

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив