Ароматите афродизиаци, които ще повишат градуса на емоциите

Ароматите афродизиаци, които ще повишат градуса на емоциите

Парфюмите, които действат като афродизиак, се отличават с чувствени и провокативни ухания. Те засилват емоциите и създават романтични настроения.

Думата "афродизиак" всъщност произхожда от гръцки език и се свързва с името на богинята на любовта, красотата и сексуалността Афродита. Проучванията в сферата на уханията показват, че някои аромати наистина имат въздействието да засилват привличането и да нажежават емоциите.

Кои ароматни нотки въздействат като еликсир на любовта

Важно е да се запознаете добре с влиянието, което уханията оказват на противоположния пол, когато избирате парфюм за специална среща. Кои са ароматните нотки, които могат да ви направят неустоимо привлекателни?

Сладката и съблазнителна ванилия винаги повишава градуса на емоциите

Това е един от най-разпознаваемите и въздействащи романтични аромати. Леката, фина и деликатна ванилия всъщност предизвиква еуфоричен ефект и провокира чувственост. Парфюм с ухание на ванилия със сигурност ще повдигне самоувереността ви и ще ви накара да се почувствате красиви и желани, просто неустоими!

Наричат жасмина парфюм на любовта

Анализатори отбелязват, че има нещо наистина чувствено и страстно в уханието на жасмина. Ароматът, който е същевременно сладък и деликатен, засилва жизнерадостните и позитивни мисли и въздейства благотворно на романтиката.

Навсякъде по света розата е символ на огнената страст

Уханието ѝ провокира чувствени мисли и романтични желания. Парфюмите с роза са белег за самоувереност, елегантност и класа. Те са любими на жени с огнен темперамент и провокативен стил.

Мускусните парфюми са магнит за противоположния пол

Те са привлекателни и секси, харесват се, както от мъже, така и от жени. Мускусната нотка придава чувственост, топлина и дълбочина на всяка уханна композиция. Тя е очарователна, запомняща се и неоспоримо гореща!

Туберозата излъчва завладяващ сексапил

Уханната нотка се отличава със загадъчна многоплановост. Съблазнителният аромат на туберозата провокира страсти и чувствени емоции. Подхожда на личности с дързък и забележителен стил.

Съществуват, както мъжки, така и дамски парфюми, които действат като афродизиак

Изберете за себе си уханията, които ви карат да се чувствате харесвани и желани и ги използвайте при всеки важен повод. Не забравяйте, че за да упражните магнетично въздействие върху околните, най-важното е първо вие да се възприемате като магнетични и завладяващи. Подсилете самочувствието си преди важна среща с някои от специалните парфюми афродизиаци от нашата селекция!

Paco Rabanne Ultraviolet парфюм за мъже

Paco Rabanne Ultraviolet парфюм за мъже

Paco Rabanne представя интензивния и провокативен аромат за мъже Ultraviolet през 2001 година. Парфюмът впечатлява не само с уханието си, но и със специфичния флакон с модерен дизайн. Уханната композиция, разработена от   Jacques Cavallier, се открива с нотки свежа мента и златен кехлибар. В сърцевината пикантни акценти са преплетени с ветивер и черен пипер. Чувствената база е съчетала ванилия и дъбов мъх.

Montale Roses Musk Парфюм за жени

Montale Roses Musk Парфюм за жени

Омагьосващия парфюм за жени Montale Roses Musk е представен през 2009 година. Уханието запленява с наглед семплата си, но завладяваща, чувствена и магнетична комбинация от роза и мускус. Горещият аромат е любим на смели и самоуверени млади жени, които обичат забавленията и предизвикателствата. Игривото ухание обещава максимална наслада от всеки миг.

Jimmy Choo I Want Choo Парфюм за жени

Jimmy Choo I Want Choo Парфюм за жени

Изтънченото флорално-плодово ухание за жени Jimmy Choo I Want Choo излиза на пазара през 2020 година. Парфюмът се отличава с мекота, елегантност и финес, подчертани по най-добрия начин от стилния флакон. Уханието се открива със сочни и жизнерадостни нотки праскова и мандарина. Флоралната сърцевина е преплела червена лилия и жасмин самбак. Ванилия в базата придава на уханието чувствена мекота.

Lancome Tresor La Nuit Парфюм за жени

Lancome Tresor La Nuit Парфюм за жени

Красивият дамски аромат Lancome Tresor La Nuit е лансиран в началото на 2015 година. Създателите на уханната композиция - Christophe Reino и Amandine Marye, си поставят за цел да проектират истински любовен еликсир, който да привлича мъжете като магия. Ароматният афродизиак е съчетал омайна тъмна роза, таитянска ванилия и орхидея, чиято уханна пищност е подчертана от фина нотка ванилия, тамян, пачули, личи и пралина. Флаконът на Lancome Tresor La Nuit изтъква по най-добрия начин женствеността и сексапила на парфюма. Това е аромат, който привлича и пристрастява с обещанието си да изпълни всякакви желания и блянове. Уханието е любимо на жени, които обожават да са център на внимание, където и да отидат.

Парфюмите афродизиаци ще ви настроята на огнена и страстна вълна

Използвайте ги всеки път, когато искате да наложите чувственото си влияние. Уханията със страстни и провокативни нотки са особено популярни през лятото, когато всички сме настроени за повече емоции, забавления и приключения.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Сандалово дърво - екзотичен и ориенталски аромат

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Гурме аромати за студените месеци

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Фрезия - нежен и изискан аромат

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив