Как да изберем парфюм според личността

Парфюм и  личност: Как да намерим правилният аромат за себе си

 Изборът на парфюм понякога може да се окаже изключително трудна задача. Хиляди марки предлагат разнообразни аромати, извлечени от различни есенции, както и различни форми на шишенцата, вид на опаковката на парфюма и т.н. Ние ги гледаме и сякаш колкото повече седим в магазина, толкова по-трудно ни става да стигнем до отговора на въпроса „Кой парфюм да купя?”.

Как да изберем парфюм според личността

 Правилна комбинация от аромати

В такъв случай, вместо да се лутаме из парфюмерията с часове, опитвайки се да помиришем и усетим всички аромати докато не изгубим обоняние, е най-добре да потърсим отговора в себе си. Да открием какво харесваме, какъв аромат излъчва тялото ни и да се съобразим с личността ни. В крайна сметка, един от начините, по който ни запомнят хората е именно ароматът.  След като изяснихме колко е важен изборът на парфюм, ето няколко лесни крачки, които няма да ви оставят разочаровани от покупката: 

  •    Съобрази се с личността си – Преди да избереш парфюм, разбери какви аромати харесваш точно. Цветя, плодове, ориенталски миризми, дърво. Всеки аромат носи различно послание. Ароматът на касис например е подходящ за по-млади момичета, тъй като се свързва със флирта и сексуалността. Ванилията се асоциира с увереност и зрялост, лимонът с чистотата и т.н

 

  •  Пробвайте парфюма – Съобразете се с типа кожа, който имате. Ако кожата ви е по-суха, ароматът на парфюма ще се задържи по-малко време. В такъв случай има два варианта - или хидратирайте кожата си преди впръскването на аромата, или изберете по-концентриран парфюм.

  •  Цената – Колко бихте похарчили за парфюм ? Искате нещо скъпо и елегантно или по-скоро клоните към нещо класическо като аромат, но въпреки това по-евтино ? Това са въпроси, които винаги трябва да си зададем преди да влезем в парфюмерията. 

  • Забавлявайте се ! – Най-важното от всичко е по време на избора да се забавлявате. В крайна сметка, по този начин изучавате себе си, разбирате какво привлича сетивата ви на първично ниво и се сдобивате с парфюм, който ще ви харесва и с удоволствие ще ползвате. 

Parfium.BG предлага индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Бюджетните ухания, които си заслужава да изпробваме

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите, които тийнейджърите обожават

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Алергията от парфюми - как да се предпазим

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив