Жизнерадостните плодови парфюми, които ще ви накарат да се усмихнете

Жизнерадостните плодови парфюми, които ще ви накарат да се усмихнете

Уханието на пресни плодове има силата мигновено да подобрява настроението и да ни кара да се чувстваме жизнени, енергични и готови за позитивни емоции. Тенденциите в съвременната парфюмерия налагат плодови аромати, които са по-естествени и не толкова сладникави. Те са прекрасни за лятото със свежестта, която носят.

Кои плодови аромати са най-подходящи за лятото

Съществуват няколко нотки на свежи плодове, с които летните месеци ще станат още по-приятни. Позволете на лъчезарните и вкусни плодови ухания да ви завладеят през лятото и да ви направят още по-позитивни и енергични.

Сочният аромат на мандарини и портокали винаги се свързва с плажа през лятото - нагрят от слънцето пясък, безкрайното лазурно море и прохладният, закачлив полъх на бриза. Нотките мандарина и портокал в парфюмите предизвикват чувство на щастие и лекота.

Свежото ухание на лимон е в състояние винаги да повдигне духа ви. Ароматът е ярък, пикантен и завладяващо жизнен. Навява мечти за лятна разходка в прохладна лимонова горичка някъде в Средиземноморието.

Маракуя, манго, киви и ананас са интересни алтернативи на най-популярните цитрусови ухания. Те са освежаващи, вкусни, слънчеви и завладяващо жизнени, и имат силата да ви отведат в пленителен тропически рай.

Динята безспорно е най-характерният летен плод. Уханието ѝ може да озари и най-горещите летни дни. Ароматът на диня е сочен, освежаващ и вкусен. Той носи енергия и подобрява настроението.

Ягодите и малините притежават едни от най-въодушевяващите аромати на лятото. Те напомнят за свободата и безгрижието на детството, когато всичко изглежда възможно и лесно постижимо. Носят щипка романтика и носталгия по отминалите волни дни.

Уханието на череша придава специфичен закачлив характер на парфюмите, в чиито ароматни композиции присъства. Ароматът е игрив, сочен, чувствен и разпознаваем. Съчетава се отлично с флорални нотки.

Ароматът на кайсия придава опушен и съблазнителен привкус на парфюмите, в които е включен. Той е един от любимите през летните месеци.

Къпините придават тъмна и плътна сладост на уханните композиции. Ароматът им хармонира отлично с цитрусови плодове и флорален букет.

Свежото ухание на круша се отличава с финото си и деликатно присъствие. Ароматът придава на парфюмите лекота и лъчезарен блясък.

Плодовите парфюми са обещание за позитивни емоции в горещите месеци

Те са любими на весели, закачливи и енергични хора, които обичат да се забавляват. Настройте се за безкрайни купони на плажа и интересни пътешествия до непознати дестинации. Поканете доброто настроение и радостното очакване в летните си дни, като изберете най-подходящите за вас плодови ухания.

Hugo Boss Orange Парфюм за жени

Hugo Boss Orange Парфюм за жени

Страстният и жизнерадостен дамски парфюм Boss Orange е представен през 2007 година. Уханието бързо печели сърцата на силните, завладяващи и независими жени. Рекламно лице на аромата е Сиена Милър. Парфюмната композиция, вдъхновена от модерната женственост, се открива с жизнения аромат на червена ябълка, последван от ухание на бели цветя. Завършеност на Boss Orange придава базата от маслиново дърво, сандалово дърво и ванилия. Стилен и модерен е и парфюмният флакон, чиято визия символизира 7-те чакри на жената.

Burberry Brit Sheer парфюм за жени

Burberry Brit Sheer парфюм за жени

Харизматичното флорално-плодово ухание за жени Burberry Brit Sheer е лансирано през 2007 година. Ароматът е емблематичен за младежкия дух, който традиционната марка Burberry налага през новия век. Brit Sheer се отличава с нежно, свежо и ведро ухание. В ароматната композиция, разработена от Emilie Bevierre-Coppermann, са съчетани нотки юзу, мандарина, ананас, личи, грозде, божур, прасковен цвят, сладък грах, круша и бял мускус. Уханието се харесва на чувствени и страстни жени, които не се колебаят да се отдават на поривите и желанията си.

Mercedes Benz Woman Парфюм за жени

Mercedes Benz Woman Парфюм за жени

Изисканият и вдъхновяващ дамски парфюм Mercedes Benz Woman е лансиран през 2016 година. Той е създаден в знак на възхищение и възхвала на личността на съвременната жена. Ароматната композиция е дело на  Honorine Blanc. Нотки круша, гардения и листа касис създават първоначалното нежно впечатление за уханието. В сърцевината разцъфват жасмин и портокалов цвят. Базовият акорд кашмирено дърво, сандалово дърво, мускус и ванилия, придава топлина и чувственост на аромата. Флаконът на Mercedes Benz Woman е в съзвучие с модерния и енергичен аромат.

Roberto Cavalli Paradiso парфюм за жени

Roberto Cavalli Paradiso парфюм за жени

Магнетичният дамски парфюм Paradiso e лансиран на пазара през 2015 година от доказания бранд Roberto Cavalli. Уханието запленява със своята изискана чувственост и завладяваща интензивност. Лице на рекламната кампания е Edita Vilkeviciute, а основното послание е за магнетизма на модерната Ева в Райската градина.

Ароматът има силата да накара всяка жена да се чувства красива и желана. Цветно-дървесната композиция на Roberto Cavalli Paradiso е проектирана от Louise Turner. Ароматът се открива със свежа цитрусова комбинация от бергамот и мандарина, последвана от омайното елегантно ухание на жасмин. Финалът на парфюмната композиция е поставен от дървесен акорд от бор, кипарис и лаври.

Hugo Boss Alive Parfum Парфюм за жени

Hugo Boss Alive Parfum Парфюм за жени

Кехлибареният цветен дамски парфюм Boss Alive Parfum е едно от най-новите предложения за жени в каталога на популярния бранд. Уханието е представено през 2023 година. Ароматната композиция е проектирана от Хонорин Блан и Мари Саламан. В уханния коктейл на Boss Alive Parfum са преплетени жасмин, ветивер и кожа. Парфюмът е подходящ за носене, както през деня така и вечер, през всички сезони.

Плодовите парфюми носят свежест и добро настроение

Гарантирайте си забавления и интересни преживявания през лятото, като подкрепите позитивния си поглед към света с любим плодов парфюм. Изберете ухания, с които ще градите нови красиви спомени, към които ще се връщате винаги с желание и усмивка.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Четири парфюмни марки, с които да изпратим лятото подобаващо

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Характерните ухания, които ще ви пренесат до мечтани дестинации

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми с дъх на пролет – част 1

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив