Защо ориенталските парфюми са толкова подходящи за зимата

Топлите, наситени, сложни и вкусни ухания са идеални за зимата, когато търсим повече комфорт и споделени мигове. Студените месеци са подходящи за експерименти със смели и дръзки ухания, които да “запалят” сетивата. Сред най-търсените уханни нотки през зимата са канела, карамфил, карамел, ванилия, лешник, мед, шоколад и др., които влизат в състава на много висококачествени ориенталски парфюми. Тези неустоими аромати със сигурност ще повишат настроението ви през зимата, позволете на празничния дух да ви завладее!

Ориенталските парфюми са чувствени и пищни, което ги прави чудесни за студените месеци

Изградени са от висококачествени съставки, чиито произход се свързва с Близкия изток, оттам и названието на това уханно семейство - ориенталски парфюми. Най-традиционните сред тях са нотките ванилия, боб Тонка и канела, както и различни видове ароматни смоли, и особено ценните уд, сандалово дърво и кехлибар. Ориенталските акценти се долъпват чудесно в ароматните композиции, както с флорални, така и със свежи или дървесни акорди. Идеално подхождат и на уханни гурме концепции с шоколад, кафе, мед, лешници и др.

Качествените ориенталски парфюми са луксозни и забележителни

Те ще ви накарат да се почувствате специални в най-празничното и вълшебно време на годината, когато споделяме най-красивите празници с близките си хора. Ориенталските ухания са чудесно допълнение към всяка ароматна колекция за зимата. Изберете парфюмите, които ви допадат и които хармонират най-пълноценно с личността ви. Ето няколко интересни предложения за ориенталски парфюми, с които да се почувствате комфортно през зимата.

Lattafa Khamrah

Ароматно-пикантният парфюм Khamrah by Lattafa Perfumes е подходящ, както за жени, така и за мъже. Излиза на пазара през 2022 г. Луксозното ориенталско ухание съчетава скъпоценния полъх на ароматни подправки, мекотата на ванилия и топлината на дървесен акорд. В парфюмната композиция на Khamrah са включени канела, индийско орехче и бергамот, фурми, пралина, тубероза и махониал, ванилия, боб Тонка, кехлибарено дърво, бензоин, смирна и акигалово дърво.

Armaf Club De Nuit

Club de Nuit Woman от Armaf е флорално-плодов аромат за жени. Началното впечатление за уханието формират цитрусовите нотки портокал, бергамот, грейпфрут и праскова, последвани от букет роза, жасмин и здравец, съчетан с личи в сърцевината. Топлият базов акорд е изграден от пачули, ванилия, мускус и ветивер. Парфюмът е подходящ, както за ежедневието, така и за специални поводи през всички сезони. Уханието напомня на емблематичния Coco Mademoiselle от Chanel. Ароматът издържа през целия ден, без да се налага да бъде освежаван.

Armaf Club De Nuit Man Intense Limited Edition Parfum

Club de Nuit Intense Man Limited Edition Parfum от Armaf е аромат за мъже, представен през 2021 година. Парфюмният коктейл се открива с интересна комбинация от лимон, ананас, лайм, черен пипер, бергамот и розов пипер, последвана от омаен флорален акорд, съставен от жасмин, роза, лилия и фрезия. Забележителен финал на аромата гарантират базовите нотки бял мускус, амброксан, амбра, кедър, кожа и пачули. Парфюмът е подходящ за всякакви поводи през всички сезони.

Lattafa Ana Abiyedh Poudree

Ana Abyedh Poudrée by Lattafa Perfumes е красив флорален парфюм за жени. Това е едно от най-новите предложения в уханния каталог на Lattafa, лансирано през 2023 година. В ароматната композиция са преплетени портокалов цвят, роза и жасмин, мускус, ванилия, боб Тонка, кедър, ветивер и пачули.

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra 9325 Pour Elle

Дамският парфюм Rumz Al Rasasi 9325 Pour Elle by Rasasi е пуснат на пазара през 2014 г. Връхните нотки на уханието са виолетови листа и карамфил, след които се разкрива комбинация от кедър и ирис. Базовият акорд е изграден от мускус, пачули, кехлибар, сандалово дърво и ванилия. Rumz Al Rasasi 9325 Pour Elle by Rasasi се отличава със съблазнителен, чист, мускусен аромат, леко дървесен и тръпчив. Издържа до 10 часа върху кожата, достатъчно е само едно нанасяне.

С магнетични ориенталски парфюми ще се почувствате като в приказките

Подберете най-красивите ухания, с които да изградите топли и уютни ароматни спомени тази зима. Доверете се на парфюми, които ви карат да се чувствате харесвани и специални. Обградени с приказната магия на висококачествени ориенталски парфюми, ще си подарите специални моменти със скъпи на сърцето ви хора.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

10 дървесни парфюма, подходящи за есента - част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Сезонът на сватбите започна: Какъв парфюм да изберем за най-важния ден

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво значат числата в имената на някои парфюми

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив