Време за подаръци

Време за подаръци

С наближаването на коледните и новогодишните празници, в ума на всеки от нас изниква едно – подаръци, подаръци, подаръци!

Коледа е онова магично време, в което имате възможност да прекарате пълноценно време с любимите си хора, с тези, които обичате. А какъв по-добър начин да изразите обичта си към някого от това да го зарадвате с прекрасна изненада?

От parfium.bg селектирахме специално за вас няколко подаръчни комплекти, които излъчват всичко онова, което бихте искали да изразите към важните за вас хора. С тях вие ще засвидетелствате обич, уважение, грижа, персонално отношение и вложена мисъл. Вижте кои са подаръчните парфюмни комплекти, които ще усмихнат абсолютно всеки.

Представяме за дамите

В комплекта Guilty Pour Femme на Gucci откриваме приказен аромат на мандарини, пачули, розов пипер и амбър. Този чувствен и пленителен аромат намираме в компанията на парфюм в удобна разфасовка за дамската чанта, която можем да носим със себе си и да ни е винаги под ръка, когато пожелаем няколко впръсквания свежест. С другия вариант на комплекта пък можем да се сдобием и с приказен лосион за тяло, притежаващ същото блажено благоухание като парфюма.

Gucci Guilty Pour Femme Подаръчен комплект за жени

Paco Rabanne ни предлагат подаръчен комплект, съдържащ епохалния им аромат Pure XS – имаме избор между 50мл и 80мл страхотно благоухание на иланг-иланг, ванилия, сандалово дърво и праскова. Парфюмът е вдъхновен от езкотиката на Ориента и обгръща носещата го дама в подчертана темпераментност и магнетизъм. В комплекта откриваме още и лосион за тяло и малко джобно шишенце с аромата.

Paco Rabanne Pure XS Подаръчен комплект за жени

Omnia Pink Sapphire от сета на Bvlgari носи прозвището „Камъкът на кралиците“ и определено има защо – есенцията носи закачливото и свежо ухание на помело, грейпфрут и розов пипер във върховите си нотки. Мускусът, ванилията и дървесните ухания пък допълват чудесно тази феерия от аромати. В различните варианти на комплекта откриваме отново джобен парфюм, душ гел и лосион за тяло, а делукс пакета предлага и стилен козметичен несесер, така необходим на всяка дама.

Bvlgari Omnia Pink Sapphire Подаръчен комплект за жени

И още нещо върховно от Gucci – този подаръчен комплект залага на неустоимия Bloom. Възхитителното съчетание от жасмин, тубероза, ирис и китайски орлови нокти прави този аромат наистина въздействащ. С него никоя дама не може да остане незабелязана. Освен различни парфюмни разфасовки, комплектът предлага и варианти с лосион или олио за тяло със същия превъзходен мирис.

Gucci Bloom подаръчен комплект за жени

Предлагаме за господата

От Bvlgari са се погрижили и за скъпите ни мъже с подаръчния си комплект Man Wood Essence. Този енергизиращ аромат съблазнява с дървесно ухание и цитрусови нотки. Би се харесал на онези господа, чиито живителност и хъс заразяват и околните. Предложението включва и афтършейв, както и страхотен несесер – подходящ за път или за организиране на всички тоалетни принадлежности.

Bvlgari Man Wood Essence Подаръчен комплект за мъже

Mercedes Benz озаглавяват комплекта си просто Man и това е напълно достатъчно. Това е ароматът на истинския мъж – на секси, уверения, горд господин. Ако искате да въздействате силно на любимия мъж, с този избор определено няма да сгрешите. Комплектът включва и стик против изпотяване, носещ същото благоухание като парфюма.

Mercedes Benz Man подаръчен комплект за мъже

Bottled Infinite на Hugo Boss издига на пиадестал модерния съвременен мъж. С аромата си на ябълки, мандарини, канела, лавандула и розмарин парфюмът е същинска закачка и провокация. Уравновесяват го уханията на сандалово и маслиново дърво. Комплектът вклюва и страхотен душ-гел от същата серия.

Hugo Boss Bottled Infinite Подаръчен комплект за мъже

За джентълмените от Paco Rabanne предлагат мъжкия Pure XSглавозамайващо съчетание от джинджифил, мащерка, ванилия, канела и захар. Убедени сме, че с този подаръчен комплект ще достигнете до сърцето на мъжа, когото искате да зарадвате и уважите за Коледа. А за да е пълна насладата, имате право на избор какво още да включва избрания от вас сет – дезодорант, парфюм в джобен размер или душ-гел.

Paco Rabanne Pure XS Подаръчен комплект за мъже

 

Представяйки ви тази селекция, ние сме сигурни, че, който и от продуктите да изберете, ще бъде подарък, който дълго ще се помни от получателя. Да подариш парфюм е белег на любов – интимна, семейна, лична.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Да посрещнем есента с парфюми с канела

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-скъпите течности в света

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Морските аромати, които ще ни накарат да мечтаем

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив