Унисекс парфюмите, които не трябва да пропускате

Унисекс парфюмите, които не трябва да пропускате

Случвало ли ви се е някога да помиришете парфюм, който да ви хареса наистина много, но да се окаже за противоположния пол? Определено не е приятна случка, особено когато желаете да притежавате този аромат.

Затова и майсторите парфюмеристи знаят, че трябва да има аромати, които да очароват и двата пола и да са подходящи за всички. А ние пък не можем да не споделим няколко унисекс аромата, които ще донесат радост на ароматните ви рецептори и няма да ви разочароват.

Montale Aoud Night

Montale Aoud Night Унисекс парфюм

Любителите на ориенталските аромати ще са приятно изненадани от аромата Aoud Night на Montale. Този аромат е леко нестандартен, предназначен за авантюристичната натура на човека, а нотката лукс и изтънченост идват не само от примамващото му ухание, но и от елегантната златисто-черна бутилка. Ароматната смесица от малайзийски уд, бергамот и лимон, съчетани с нежни нотки на роза, пачули, кехлибар и кожа създават несравнимо усещане както за този, носещ аромата, така и на всички около него.

Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille

Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille унисекс парфюм

Продължавайки с ориенталските аромати, трябва да споменем и Private Blend Tobacco Vanille на Том Форд. Част от Private Blend колекцията, този аромат ще ви съблазни с уникалният си, но и луксозен аромат. Базата от сушени плодове и дървесни ухания е съчетана с тютюнев цвят, тонка, ванилия и какао, а връхните нотки на тютюн и пикантни подправки създават цялостна смела композиция, която не трябва да изпускате. Този аромат ще подчертае смелата ви натура и ще ви направи неустоимо привлекателни.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Cedro di Taormina

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Cedro di Taormina Унисекс парфюм

Наситен с уханието на божественото Средиземноморие е Blu Mediterraneo Cedro di Taormina на Acqua di Parma, в който сякаш е бутилирано очарованието на градчето Таормина. Свежият цитрусов аромат е меко уханно отражение на елементите огън, земя и въздух. Лабданум, ветивер и кедър са основата на този приятен аромат, а средните нотки на пипер и лавандула внасят загадъчност на композицията. Връхните нотки на цитруси, босилек и масло от петигрейн завършват ароматната бутилка синьо щастие, с което да изпъкнете.

Calvin Klein One Platinum

Calvin Klein One Platinum Унисекс парфюм

Готови ли сте да се покажете модерни и уверени в себе си? Тогава One Platinum на Калвин Клайн е вашият аромат. Нова версия на легендарния Calvin Klein One от 1994 година, този нов аромат е елегантна комбинация, която ще ви накара да се чувствате сияйни, динамични и силни. Основата от дървесни нотки, кехлибар, ветивер и кашмирено дърво дава сила на композицията, а средните нотки на розов пипер, лавандула и канела създава чувствена, но и свежа атмосфера. Кардамон, алдехиди и ябълката Грани Смит завършват аромата, правейки го неустоимо желан и привлекателен в очите на всеки помирисал го. Истински обичан аромат, който ще ви донесе несравнимо усещане.

Hermes Eau de Pamplemousse Rose

Hermes Eau de Pamplemousse Rose Унисекс парфюм

Когато стане дума за невероятни унисекс ухания, трябва да споменем и парфюмите на Hermes. Eau de Pamplemousse Rose е комплексно съчетание от свежи флорални и плодови акорди. Тези, които го носят ще се насладят на комбинацията му от розов грейпфрут, съчетан с острият аромат на портокали и интензивни нотки на роза. Самото име на парфюма е уханна игра на думи – едновременно означавайки розов грейпфрут, когато е буквално преведено от френски, но и грейпфрут, съчетан с рози. Този неподражаем аромат е луксозен аксесоар, който да подчертае същността ви.

Dolce & Gabbana 10 La Roue de La Fortune

Dolce & Gabbana 10 La Roue de La Fortune Унисекс парфюм

Dolce & Gabbana са познати с несравнимите си и оригинални аромати, които пускат на пазара. 10 La Roue de La Fortune е колекция за мъже и жени, създадена да подчертае уникалната натура на всеки еди от нас. Създаден от известният парфюмерист Аурелин Гуичард, парфюмът включва в себе си божествените аромати на тубероза, гардения, жасмин, бензоин и пачули, като с тази си флорална насоченост създава неповторимо усещане за свежест. Ароматната колекция е вдъхновена от картите таро и значението им.

Tiziana Terenzi XIX March Extrait De Parfum

Tiziana Terenzi XIX March Extrait De Parfum Унисекс парфюм

Ароматите на Tiziana Terenzi са въплащение на традиции, митове и легенди и божествени аромати от Средиземноморието. XIX March Extrait De Parfum е точно такъв и ни разказва за пролетното равноденствие, което настъпва на 19 март, когато по традиция се разпалва фокарина, за да изгори всичко старо, и да направи път за нови емоции. За да пресъздаде това ухание, парфюмът е наситена композиция от връхни нотки на коприва, зелени листа, мента и портокал, които са изкусно съчетани с карамфил и канела, както и жасмин и лавандула, напомняйки със свежестта си за настъпващата пролет. Основата от сандалово дърво, мускус, кедър, индийско орехче, ветивер и розмарин напомня за отминалите събития, но и цялостно зарежда атмосферата с приятен благоуханен аромат, с който да изпъкнете по достоен начин.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нишовите парфюми на лято 2021 – задължителните ароматни комбинации

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматите на Tiziana Terenzi – нотка лукс и величие

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да направим разликата между марков парфюм и менте

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив