Унисекс ароматите на 2018 година

Унисекс парфюмите винаги са добър избор, защото напълно развързват ръцете. Това всъщност е философията на създателите на световната мода, които се основават на премахването на разделението между мъжете и жените – в новия век всеки може да бъде какъвто желае. Днес свободата при избора на дрехи, прически и аксесоари доминира, така че защо да не бъдем по-свободни и при избора на парфюм?

В унисекс парфюмите има нотки, които не са "вързани" към определен пол. Следователно, те могат да бъдат перфектен подарък за истински ценители на качествената парфюмерия, както и практично решение за двойки, които могат заедно да използват едно шишенце с ароматна течност. Затова с много желание сме подготвили този кратък списък с едни от най-новите и впечатляващи унисекс аромати, с които ще изкараме заедно 2018 г.

Moscow Mule от Juliette Has a Gun

Танзализиращ, ярък, провокативен състав, посветен на Москва! Основава се на легендарния коктейл Moscow Mule, състоящ се от руска водка, джинджифилов аромат и лимонов сок. Опияняващ, опасен и незабравим е ароматният характер на руската Жулиета.

La Fille De Berlin от Serge Lutens

Този аромат е луксозно цвете, направено от кръв, нощ, сняг и слава. Този аромат е зашеметяваща роза, чиято красота е в нейната жестокост. Тя има тръни, няма да се нарани. Това е момиче, съставено от крайности. Когато може, утешава и когато иска ... ! Нейния аромат ви съблазнява, но тя никога няма да стане напълно ваша. Тя е различна и това крие своите изненади. В ароматната композиция се крият нотки на роза и черен пипер.

Sandal Granada от Moresque

Sandal Granada е парфюм посвещение на последния арабски град в Европа - Гранада. Това е място с уникална история и архитектура, чиято основна перла е крепостта на Алхамбра. Ароматът илюстрира очарованието на арабско-мавретанската култура, луксозната атмосфера на султанския двор и търговците, които носят ценни стоки от цял свят. Подправки, тамян, роза, махагон - богатството на Изтока се среща с цивилизацията на Запада.

Rosa Ekaterina от Moresque

Rosa Ekaterina - луксозен аромат, въплъщаващ аристократична, елегантна женственост. Парфюм, посветен на руската императрица Екатерина II Велика - ключова фигура в историята, политиката и културата на 18 век. Нейният силен и доминиращ характер, остър ум, образование, красота и елегантност стават основната тема на композицията. Малко известен факт е, че тази велика жена е била посветена на най-рядкото и най-скъпото цвете в градината си - скитската роза. Първото й зелено кълбо - младостта на Катрин, сякаш с нея расте и цъфти, придобивайки все по-съблазнителен и жив аромат.

Les Exceptions Hot Cologne от Mugler

Пикантен и цитрусов, ароматът Hot Cologne разказва историята за невероятни противоречия и обонятелни сблъсъци... Неочакваната комбинация от съставки, които едва доловимо се допълват взаимно, развенчава стереотипите. Ароматът се отваря с цитрусови нотки (лимон и Petitgrain), следвани от богато сърце на портокалов цвят. Но след това следа ароматна метаморфоза - на вкус се появява неочакван гост със свеж, различен характер - пикантна комбинация от джинджифил и кардамон и щедра порция от зелено кафе, което придава вкус на чувственост и темперамент.

Oud Wood Intense от Tom Ford

Oud Wood Intense е с нотки на корен от ангелика, джинджифил, кипарис, хвойново дърво и разкрива нови аспекти на богатото и разкошно удово масло. Връхните нотки на индийско орехче и джинджифил са с нов пикантен вкус, подобрени с корени от ангелика и свеж кипарис, които веднага привличат вниманието. Вълнуващата игра на огнени и земни елементи удря право в дълбините на душата. Наситен с опушени нотки на ценно дърво в сърцето, ароматът контрастира с остъро и свежо ухание хвойна и градински чай. А землисти нотки на мъх, ветивер и пачули, комбинирани с смолист аромат бор и очарователен дъх на тамян обгръщат базата от сандалово и гуаяково дърво.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есента блести с нишови унисекс парфюми от Guerlain

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюмите са на мода – ето кои да изберете

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматите на Tiziana Terenzi – нотка лукс и величие

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив