Унисекс парфюмите, които ни накараха да мечтаем тази пролет

Унисекс парфюмите тази пролет

Няма как да не отбележим пристигането на новия сезон подобаващо – вече усещаме пролетното слънце и съзираме събуждащата се природа. Определено бихме казали, че сме изпълнени с вдъхновение! По този повод решихме да надзърнем в света на унисекс парфюмерията – стори ни се подходящо време за размиване на граници и достигане до нови парфюмни хоризонти.

Посвещаваме днешната статия на онези от вас, чието въображение действително би могло да се разгърне и да достигне до невероятни висоти. Именно и такива усещания ни навяват унисекс парфюмите, които подбрахме в днешната селекция. Приканваме ви да ни удостоите със своето присъствие и да се отправим заедно на едно ароматно пътешествие.


Защо считаме, че унисекс парфюмите заслужават почетно внимание?


Съществува една дума, която изниква в съзнанието ни, когато заговорим за унисекс парфюми – баланс. Именно балансирането на подбраните съставки за всяка една композиция е отговорно за създаването на прекрасен аромат, подходящ за носене както от мъжете, така и от жените. Ето защо за днешната статия селектирахме 7 невероятни парфюмни изкушения, за които бихме казали, че са своеобразен еталон в унисекс парфюмерията. И бързаме да ви ги представим:


Montale Oudmazing


Montale Oudmazing унисекс парфюм

Montale безспорно е марка еталон в парфюмния свят. Милиони хора по света избират именно нея, спирайки се на прекрасни и вдъхновяващи аромати. Изключение не прави и Oudmazing, който избрахме да ви представим днес. Парфюмната бленда е изградена от висококачествени и внимателно подбрани съставки, които още по-категорично да отредят на есенцията едно от челните места в парфюмния свят. Ухания на портокал, бергамот, круша, смокиня, жасмин, ирис, пачули, ванилия, бял мускус и грозде опияняват сетивата ни. Безспорно това е унисекс парфюм, който заслужава специалното ви внимание.


Guerlain Les Absolus d’Orient Bois Mysterieux


Guerlain Les Absolus d`Orient Bois Mysterieux унисекс парфюм

Френската марка категорично съумя да се изскачи на върха по стълбицата на клиентската обич – никак не сме изненадани от този факт. Брандът допринася към света на унисекс парфюмерията, създавайки своя Les Absolus d’Orient Boys Mysterieux. Никак не можем да скрием очарованието си от това ароматно съвършенство – във връхните нотки долавяме нероли, в сърцевината ни изненадва ухание на кедър, пачули и жасмин, а в базата се натъкваме на прелестните акорди от кожа. Определено считаме, че ароматът е предназначен за смелите експериментатори – категорично няма да останете незабелязани.


Lalique Noir Premier Elegance Animale


Lalique Noir Premier Elegance Animale унисекс парфюм

Унисекс парфюмът на Lalique е изключително царствен, енигматичен и привлекателен. Харесва се еднакво както от дамите, така и от господата – считаме, че би бил прекрасен подарък за ваш скъп човек. Определено към цялостното луксозно усещане допринася и флаконът, оприличаван често на бижу. Шафран, здравец и праскова ни посрещат още с първите впръсквания, последвани от роза и жасмин в сърцето. Базата е изящно изградена от уханията на кожа и сандалово дърво, които допълнително спомагат за парфюмната плътност и трайност.


Boucheron Oud de Carthage


Boucheron Oud de Carthage унисекс парфюм

Немислима е класация за най-добрите унисекс парфюми без участието на представител на Boucheron. Oud de Carthage безспорно е един от шедьоврите на марката – обожаван както от дамите, така и от господата, този невероятен аромат подчертано ще се превърне в любимото ви благоухание за отрицателно време. Бързаме да изразим възхищението си от необичайната и изненадваща колекция от съставки, избрани за тази есенция. На върха долавяме акорди от пчелен мед и тамян. В сърцевината ни посрещат тонка и лабданум, а в основата се натъкваме на смола от агарово дърво и кожа.


Mancera Cedrat Boise


Mancera Cedrat Boise унисекс парфюм

Бергамот, лимон, касис и пикантни акорди ни посрещат още с първите впръсквания от аромата на Mancera. Плътно ги следват уханията на плодове, жасмин и пачули, а в базата притаени са се сгушили есенциите на сандалово дърво, кедър, мускус, ванилия и кожа. Парфюмът е подчертано сладостен, умело бансиран от наличието на ориенталски привкус. Бутиков и съвършен, определено това е аромат, достойно заслужаващ място сред козметичната колекция на всеки с изтънчени сетива.


Montale Chypre Fruite


Montale Chypre Fruite унисекс парфюм

Вероятно кралете на унисекс ароматите в парфюмерийния свят са Montale – трудно бихте могли да откриете човек, почитател на този специфичен тип парфюмерия, който да не се изкаже безкрайно ласкаво за продуктите на марката. Chypre Fruite е един от брилянтните унисекс парфюми на Монтале, съдържащ в себе си букет от най-висококачествените и чувствени ароматни съставки. Бергамот, роза, жасмин, дъбов мъх, тропически плодове, мускус и пачули са главните „виновници“ за изтънченото благоухание, разнасящо се от бутилката.


Надяваме се да сме съумели да отведем съзнанието и сетивата ви на едно приказно и благоуханно място. Всеки един от тези аромати категорично заслужава внимание – нетърпеливи сме да разберем дали сте открили следващия си любим унисекс аромат за вече настъпилата пролет.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Gucci Oud – перфектното унисекс ухание

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есента блести с нишови унисекс парфюми от Guerlain

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да нанасяме правилно парфюма си, за да ухае по-дълго време

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив