Унисекс парфюмите, които да не пропускаме да закупим през лятото

Унисекс парфюмите, които да не пропускаме да закупим през лятото

Към края на любимия сезон сме сякаш още обнадеждени, че привършването на горещите дни никак не се вижда на хоризонта. Това е и причината все още да сме на парфюмна вълна, свързваща се с невероятни благоуханни предложения, подходящи за носене през топлото време.

Обръщаме погед с трепет към някои от най-любимите ни унисекс парфюми – считаме, че присъствието им в парфюмната колекция на всеки ценител на благоуханията е повече от задължително. Ако има сезон, който ни предразполага към експериментирането и изпробването на различни продукти от сферата на разкрасяването, то това е лятото. На път към поредната ни лятна парфюмна авантюра, ви представяме с най-голямо удоволствие някои от най-вълнуващите и заслужаващи си унисекс аромати. Гарантираме, че всеки един от петте прекрасни парфюма ще отговори на очакванията ви и ще удовлетвори максимално потребителските ви вкусове.

Брилянтна унисекс парфюмерия за дръзките, смелите и склонните към експериментиране

Унисекс парфюмерията притежава изумителна потребителска фен база – клиентите, които с радост спират избора си на такива парфюмни изкушения, са изключително отворени към новото, дръзкото и различното. Почитателите на унисекс ароматите непрестанно търсят нови благоуханни предложения, които да пробудят любопитството им и сякаш да вдъхновят сетивата им.

За щастие парфюмният свят изключително добре отговаря непрестанно на многобройните клиентски запитвания, очаквания и желания – всеки сезон ароматните брандове успяват да ни сюрпризират с нови парфюмни предложения. Унисекс парфюмерията не прави изключение – лесно бихме могли да открием най-точните и висококачествени ароматни есенции, които да ни накарат да мечтаем.

5 невероятни унисекс парфюма, на които да спрем избора си през последните летни седмици

5 невероятни унисекс парфюма, на които да спрем избора си през последните летни седмици

За да не сме голословни, сме подготвили днес за вас 5 ароматни унисекс предложения. Сигурни сме, че всяко едно от тях изцяло ще успее да удовлетвори очакванията ви – сдобивайки се с което и да е от днешните парфюмни предложения, вие ще съумеете да издигнете визията и стила си на едно съвършено различно и високо ниво.

Два изключителни парфюма от Montale очакват и заслужават вашето внимание

Ако има марка, която веднага да изскача в съзнанието ни, щом споменем унисекс парфюмерия, то това е Montale. Френският бранд винаги съумява да ни изненада и възхити с поредното си благоуханно предложение.

  • Montale Dark Vanilla – изключителен унисекс аромат, чиято концепция се върти около божественото благоухание на ванилията. Съставките като подправки, ванилия, амбра, кожа, сандалово дърво и пачули успяват да погалят сетивата и да се превърнат в любимата ароматна композиция както на дамите, така и на господата.
  • Montale Boise Fruite – прекрасен флорален унисекс парфюм, наистина подходящ за носене през летния сезон. Придава настроение, усещане за съблазън и топлина – разбира се, тези си характеристики постига чрез балансираната и добре изградена ароматна бленда. В състава му откриваме акорди от ветивер, бергамот, лайм, листа от виолетки и сандалово дърво – характерно за този аромат е линейната композиция на съставките.

Царствен и енигматичен е унисекс парфюмът от Xerjoff Casamorati 1881

Dolce Amalfi e изкусителен и наелектризиращ унисекс парфюм, достаен да заема челно място в ароматната колекция на всеки ценител на прекрасните благоухания. Ако сте фенове на нетрадиционните и енигматични есенции, то определено ще уцелите десетката, избирайки този аромат. Съдържанието му е изградено около акордите от дюля, кардамон, ябълка, шафран, ванилия, тонка, амбра, кедър и мускус. Категорично смятаме, че този унисекс парфюм е послужи като перфектното аксесоарно допълнение към всяка изискана визия.

Богинята Цирцея ни приветства от унисекс изкушението на Tiziana Terenzi

Kirke Extrait е вълнуваща парфюмна композиция, вплела в себе си магията на древногръцката митология. Особено подходящ е за дамите и господата, ценители на нестандартното и различното, на уханията с концепция и парфюмна история. Лансиран е през 2015г. и оттогава насетне не спира да вдъхновява и удивлява почитателите на изящните аромати. В състава му долавяме пясък, касис, праскова, круша, малина, момина сълза, пачули, сандалово дърво, мускус, хелиотроп и ванилия.

Не бихме могли да пропуснем и унисекс предложението от Mancera

Mancera безспорно е бранд, окачествяващ се като един от първенците в производството на унисекс парфюмерия. Затова и не е никак изненадващо, че именно избрахме да завършим днешната селекция с техен аромат. Cedrat Boise е чувствен и притегателен унисекс парфюм, способен да разтопи сърцата и да омае сетивата както на дамите, така и на господата. Радва ни присъствието на приказна ароматна бленда – бергамот, лимон, черен касис, пикантни акорди, плодове, воден жасмин, пачули, сандалово дърво, кедър, кожа, дъбов мъх, бял мускус и ванилия.

Убедени сме, че сме успели да привлечем вниманието ви и да ви провокираме да изберете поне едно от невероятните ни парфюмни унисекс предложения. Нямаме търпение да разберем какви ценни и съкровени мигове и спомени ще си създадете в компанията на следващото си благоуханно приключение.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да направим разликата между марков парфюм и менте

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kirke Extrait от Tiziana Terenzi разказва история за магия,...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5-те най-добри парфюми на Dior за всички времена

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив