Най-добрите парфюми, излезли през 2019

Топ парфюми, излезли през 2019

2019 година маркира края на едно десетилетие, което сякаш мина неусетно. За последните няколко години световните марки, създаващи ароматни есенции извадиха невероятни нови аромати, които покориха не малко сърца – както на мъжете, така и на жените. Да носиш правилния аромат е изкуство, да създадеш аромат, който да е правилен за хиляди по света е майсторство.

През 2019 година майсторите, творящи парфюми отново дадоха най-доброто от себе си в създаването на аромати, които да покоряват сетивата ни. А ние събрахме най-добрите от тях, за да изпратим подобаващо както годината, така и десетилетието.

Carolina Herrera Bad Boy Парфюм за мъже EDT

Carolina Herrera Bad Boy EDT

След като през 2016 година Каролина Херера лансира аромата за дами Good Girl, през 2019 дойде време за новия мъжки аромат Bad Boy. Този загадъчен аромат е създаден специално за смелия, предизвикателен и екстравагантен мъж. Поставен в смело оформен във формата на светкавица флакон, този аромат е мистериозен и силен. Връхните нотки на бергамот, черен пипер и бял пипер се комбинират с кедър и градински чай, а поставени на легло от тонка, амбър и какао създават цялостна комбинация, която е меко казано неустоима. Съвременният мъж, който желае да бъде неустоим не може да подмине точно този аромат.

Gucci Memoire D`une Odeur Подаръчен комплект за мъже и жени

Gucci Memoire D`une Odeur

Gucci – присъствие и стил, които всички искат да притежават. Несъмнено всички аромати на марката са желани както от мъже, така и от жени. А от тази година на пазара се появи аромат, подходящ както за мъжката, така и за женската половина на човечеството. Това е именно Gucci Memoire D`une Odeur – съчетание от божествени съставки, които събрани на едно място създават аромат, който покорява сърца. Майсторите парфюмеристи Алберто Морилас и Алесандро Микеле смесват лайка, отглеждана в покрайнините на Рим още от 16-17 век с индийски коралов жасмин – цвете познато с това, че изпуска по-силен аромат през нощта. Ароматът е допълнен с мускус, придаващ дълбочина на аромата и кедър и сандалово дърво, които от своя страна внасят интензивност в структурата му.

YSL Libre Подаръчен комплект за жени

YSL Libre

Новият парфюм за жени YSL Libre е аромат на свободата – аромат-изявление за всички, които живеят само по собствените си правила. Сякаш преоткривайки флоралния аромат, той е съчетание от лавандулова есенция от Франция, примесена с чувствеността на мароканския портокалов цвят, създавайки уникален флорален синтез, който е допълнен от дръзки нотки на мускусни акорди. Бутилката е същинско модно изявление – черната асиметрична капачка седи като модна секси рокля, а златните верижки около врата напомнят на емблематичните чанти на YSL. Това определено е парфюм за свободната жена, която не се страхува да бъде себе си.

Dolce & Gabbana Light Blue Sun Парфюм за мъже EDT

Dolce & Gabbana Light Blue Sun

Най-новото попълнение на серията Light Blue, ароматът, наречен тематично Sun е като слънцето, изгряващо над Средиземно море. Нежният цитрусов аромат е перфектен за лятната почивка, или с него да си припомните желаните меки лъчи дори и през зимата. Връхните нотки на бергамот, грейпфрут и морски акорди са безупречно съчетани с розмарин, османтус и кокос. Цялата тази комбинация е достойно завършена с базови нотки на ветивер, ванилия и бял мускус. Това несъмнено е романтичният и приключенски аромат, от който се нуждае мъжът, за да привлече вниманието на всяка една жена, готова за романтично изживяване.

Giorgio Armani Light di Gioia Парфюм за жени EDP

Giorgio Armani Light di Gioia

Армани също са част от марките, които всяка година създават аромати, които всеки иска в дома си. Тази година това е ароматът Light di Gioia, с който марката отдава почит на златния час на Средиземноморието. Този блестящ флорален аромат е изграден около искрящото дуо от жасмин и гардения, към които са добавени топли дървесни нотки, а цялостната композиция е завършена с мускус и бергамот, които носят спокойствие и радост от живота. Това определено е лъчист дамски аромат, който да накара всяка една жена да се почувства добре в кожата си.

YSL Black Opium Intense Парфюм за жени EDP

YSL Black Opium Intense

Наелектризираща и смела интерпретация на емблематичния Black Opium, създаденият тази година Intense е божествено съчетание от нотки на кафе, абсент и портокалов цвят. Създаден за дръзката жена, този аромат е смело съчетание от основните съставки, към които парфюмеристите добавят и магнетичното усещане на сладка ванилия, плодов бойсен, женско биле и сандалово дърво. Невероятната финална комбинация е силен аромат, водещ всяка дама, която го използва, към магично приключение, носещо смели и наситени ароматни емоции.

Burberry Weekend 2019 Парфюм за жени EDP

Burberry Weekend 2019

Burberry Weekend е емблематичен парфюм, познат на хиляди жени по света, а Burberry Weekend 2019 е новата версия на този иконичен аромат. Създаден от връхни нотки на градински чай, резеда и портокалови нотки, той носи спокойствие и комфорт. Основата от кедър, сандалово дърво и мускус са съчетани със средни нотки на ирис, дива роза, син зюмбюл и червена циклама, както и сладък аромат на нектарина, прасковен цвят и виолетка. Тази омайна комбинация е олицетворение на спокойствието, свободата на духа и непринудеността, а използвайки го сякаш се пренасяме в английската провинция, където да се отдадем на заслужен отдих през почивните дни.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Защо ориенталските парфюми са толкова подходящи за зимата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какви парфюми трябва да притежава всяка жена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подарете парфюми с пачули с пожелание за богатство и късмет през...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив