Топ 5 зимни парфюма за 2019/2020г.

Топ 5 зимни парфюма за 2019-2020

Зимата е сезонът, в който всички обичаме да стоим вкъщи на топло, с чаша ароматна напитка и в компанията на хубава книга или филм. Зимата е и сезонът, в който се случват някои от най-интересните събития – били те за новата година, представяне на нови колекции, а дори и безкрайните приятни срещи с приятели, с които да се надъхаме да преживеем студените месеци до идването на пролетта.

Разбира се, за всяко едно излизане е нужно да сме във форма, а освен подходящото и удобно облекло е важно да изберем и правилния аромат, който да носим. Ароматът, който да е подходящ както за нас, така и за обгръщащата ни зимна приказна обстановка. Ето и кои са тези аромати според нас.

Thierry Mugler Alien – мистерия в лилаво

Thierry Mugler Alien парфюм за жени EDP

Мистериозен, но и привличащ, Alien на Thierry Mugler е чудесен избор за зимата и най-вече за вечерните партита, където да очаровате всички около вас. Изкусният аромат, създаден от съчетание на бял кехлибар, дървесни акорди и индийски жасмин създават свежо, но и загадъчно усещане за човека, който го носи. Бидейки на пазара вече 15 години, този парфюмен шедьовър ще ви омае и приласкае. Невъзможно е да не му обърнете внимание.

Azzaro Chrome – усещане за студена мъжественост

Azzaro Chrome парфюм за мъже EDT

Макар и бутилката на Azzaro Chrome да създава усещане за студена арогантност, този мъжки парфюм е свежа и елегантна комбинация, която да ви прелъсти през зимата. Лазурносиния цвят на ароматната течност носи приятна загадъчност и сякаш навява спомени от миналото, но и пробужда желанието за приятно изживяване на настоящето. Ароматът е смесица от бергамот, цитруси и мандарина, които смесени със свежестта на джинджифила, кардамона и върбата създават смела композиция. Основата от дъбов мъх, сандалово дърво и палисандър завършват цялостта на парфюма, правейки го подходящ за използване по всяко време на денонощието.

Montale Intense Cafe - ориенталското ухание от клас

Montale Intense Cafe Унисекс парфюм EDP

Парфюмите с ориенталска насоченост са винаги на мода, по всяко време и за всякакви ситуации. Intense Cafe на Montale е изтънчен ориенталски аромат, чието ухание ще ви стопли през студените зимни дни. В него Пиер Монтале е излял любовта си към Ориента създавайки тази уникална комбинация от флорални акорди и средни нотки кафе и роза. Полагайки основата на аромата с кехлибар, бял мускус и ванилия, Intense Cafe се превръща в магична ароматна течност, чийто чар и мистерия се разкриват най-добре през студените зимни месеци от годината.

Paco Rabanne 1 Million – парфюм за милиони

Paco Rabanne 1 Million парфюм за мъже без опаковка EDT

Неповторим лукс, изящност и блясък – с всичко това само можем да загатнем какво точно представлява 1 Million - „златният“ мъжки парфюм на Пако Рабан, истински шедьовър в съвременната парфюмерия. Създаден от тримата известни парфюмеристи Кристоф Рейно, Оливие Пешо и Мишел Жерар, този аромат непоколебимо ще завладее сетивата ви и няма да ви остави равнодушни към чара и обаянието му. Комбинацията от червен портокал и грейпфрут с роза, канела и благоуханни подправки, с основа от дървесни нюанси, пачули и кожа ще разкрие лукса и ще подчертае елегантната натура на мъжа, който го носи.

Narciso Rodriguez For Her – елегантността на истинската дама

Narciso Rodriguez For Her парфюм за жени EDT

Истинската дама често е описвана като елегантна и изискана, с добри маниери. А какво би подчертало тези качества по-добре от правилния аромат? Точно това ще направи за вас Narciso Rodriguez For Her – обаятелен и съвременен аромат, който същевременно подчертава женствеността на всяка дама. Силната основа от пачули, ванилия и ветивер ще подчертае силната ви женска същност, докато средните нотки на мускус и кехлибар ще внесе мистериозност на образа ви. Връхните нотки на африкански портокалов цвят, бергамот и османтус ще затвърдят образа ви и ще акцентират върху индивидуалността ви. Носейки го през зимата, този парфюм ще бъде прекрасен начин да привлечете погледите върху себе си.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои ухания са най-дълготрайни в горещите дни

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да изберем парфюм за есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Следващо поколение парфюмеристи: Ugo Charron

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив