Няколко тоалетни води, които са хубави толкова, колкото парфюм

Тоалетни води, които са хубави толкова, колкото парфюм

Любовта на всички ни към качествените маркови парфюми е пословична. Едва ли съществува човек, който да не се опиянява от аромата на оригинален парфюм, който дълго разпръсква благоуханните си нотки из въздуха.

От Parfium.bg знаем, че шишенце прекрасен аромат е в състояние да разтопи всеки. Нима познавате дама, която да няма свой любим дамски парфюм? Не е по-различно и при силния пол. Всички ние се потапяме с удоволствие в света на ароматите. Предлагайки качествени парфюми онлайн, нашият екип се старае да задоволи и най-изтънчените вкусове и изисквания. А за да откриете следващия си любим продукт, разполагаме и с богат асортимент от парфюми тестери.

Но днес ни се иска да съсредоточим вниманието си върху тоалетните води

Те са често пренебрегвани и често – без основание. Вярно е, че концентрацията на парфюмни масла е по-висока в парфюмните води, обозначавани като EDP, но по-ниските стойности на същите в тоалетните води не ги прави по-нетрайни и некачествени. Съществуват прекрасни EDT и именно на тях ни се иска да се спрем днес.

Булгари и Долче и Габана оглавяват списъка с най-добрите тоалетни води

Дизайнерските брандове създадоха няколко прекрасни тоалетни води, които няма как да оставят някого равнодушен.

Bvlgari Aqva Marine Парфюм за мъже EDT

Тоалетната вода на Булгари за господата - Bvlgari Aqva Marine – е истински шедьовър за представителите на силния пол. Сякаш морски бриз изпълва въздуха с всяко впръскване от този така приятен аромат. В състава му влизат грейпфрут, мандарини и нероли на повърхността; из средните нотки долавяме розмарин и водни акорди, а базата на тоалетната вода е изградена върху ароматите на кехлибар и кедър. Този парфюм подчертава перфектно мъжката живителност и енергия.

Bvlgari Omnia Amethyste Парфюм за жени EDT

За любимите си дами, пък, от Булгари представят Bvlgari Omnia Amethyste. Прекрасното лилаво шишенце, което, само по себе си, е произведение на изкуството, разкрива аромата на ирис, българска роза, дървесни ухания и грейпфрут. С тази тоалетна вода всяка дама би се чувствала на върха – обичана, запомнена и впечатляваща.

Dolce & Gabbana The One парфюм за мъже EDT

От Долче и Габана правят реверанс към господата със скъпоценния си Dolce & Gabbana The One. Това ориенталско благоухание впечатлява с пищността на съставките си – долавяме грейпфрут, кориандър и босилек, последвани от джинджифил, кардамон, кедър и тютюн. Това е ароматът на силния мъж, на онзи, който пленява сърцата; на мъжа, чийто огнен темперамент остава за дълго в съзнанието.

Пако Рабан, Версаче и Армани – кралете в света на оригиналните парфюми

Трите дизайнерски бранда са утвърдили челните си места, що се отнася до качествени и маркови парфюми.

Paco Rabanne Olympea Aqua парфюм за жени EDT

За своите нежни музи от Пако Рабан лансират Paco Rabanne Olympea Aqua – тоалетната вода действително е в състояние да провокира всяка дама да се чувства като богиня. Бергамотът и водните акорди разкриват това съвършенство в бутилка, последвани от пиперливостта на джинджифила. Базовите нотки на този продукт включват ванилия, амбра и кашмирено дърво. Ароматът е наистина опияняващ и с него никоя жена не ще остане незабелязана.

Versace Crystal Noir парфюм за жени EDT

Версаче поглезиха сетивата на любимите си дами с Versace Crystal Noir. Усещането, която тази тоалетна вода носи със себе си, е на лукс, величие и драматизъм. Наподобяващата кристал бутилка съдържа нотките на портокал, гардения, божур, амбра, мускус и сандалово дърво – именно тези съставки правят аромата толкова енигматичен. С него всяка жена би се чувствала наистина привлекателна.

Giorgio Armani Code парфюм за мъже EDT

И, разбира се, вечната класика - Giorgio Armani Code от Армани е онзи продукт, за който всички мъже мечтаят. Елегантните, стилни и изискани мъже са лицата на този аромат, съчетаващ есенции от лимон и бергамот, маслина и анасон, а в основата си – тютюн и кожа. Тази тоалетна вода се слави със своята притегателна сила – малко са тези, които биха устояли на съвършеното благоухание, създадено от Армани.

Келвин Клайн и триумфът на универсалността

Унисекс ароматът на Келвин Клайн Calvin Klein All привлича вниманието с прекрасните си съставки като мандарина, праскова, лилия, жасмин, кехлибар, мускус и ветивер. Тоалетната вода носи името „Всички“ – наричаме я своеобразен триумф на универсалността – едва ли някой би устоял на съвършения мирис, който се носи от шишенцето. Ароматът е изключително подходящ за ежедневието – едновременно неангажиращ, но и пленяващ те.

Calvin Klein All унисекс парфюм EDT

Независимо на какво се спре изборът ви – парфюмна или тоалетна вода – качеството и оригиналността на продуктите са от първостепенно значение. Подарете си красиви и незабравими моменти с който и да е от предложените аромати и ще бъдете сигурни, че ще се връщате към тях и пак, и пак.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Избор на парфюм за подарък според типа характер

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми с дъх на пролет - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Екзотичните аромати, които ще нажежат страстите през лятото

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив