Свежи пролетни флорални ухания за него и нея

Свежи пролетни флорални ухания за него и нея

Убедени сме, че вече на всекиго му е омръзнал зимния студ – със сигурност голяма част от читателите ни мечтаят за пролетното слънце и зараждащата се за нов живот природа навън. Е, чакането официално свърши – с нетърпение и ние като вас очакваме новия по-топъл сезон и възнамеряваме да го отпразнуваме с няколко прекрасни флорални предложения за него и нея.

Марковите парфюми, съдържащи като основни съставки в композицията си цветя, винаги са се радвали на особена почит от страна на клиентите. Не би могло да бъде иначе – флоралните ухания успешно влизат в категорията на нежните и елегантни есенции, които с лекота се вписват във всеки повод и за всяко време. За днешната селекция сме ви подготвили няколко ароматни предложения и сме убедени, че няма да сбъркате в избора, на което и от уханните изкушения да спрете вниманието си.

Флоралните парфюми за него и нея са най-подходящият начин за отпразнуване на идващата пролет

Разбира се, може би най-популярният символ на пролетта и пристигането на слънчевото време, са цветята. Те обозначават пробуждането на природата и подготовката й за нов живот. Същевременно с това се характеризират с изключителна елегантност и нежност, завладяваща съзнанието.

Затова и не е никак изненадващо, ако сме настроени на много по-цветна вълна. С нетърпение захвърляме ориенталските, мускусните и дървесните парфюми, за да се потопим в извънредно красивия и вълнуващ свят на цветята. Нека не губим повече време, а час по-скоро да се впуснем към днешната селекция от аромати.

Изключителни цветни дамски парфюми, излъчващи магия и фееричност

Изключителни цветни дамски парфюми, излъчващи магия и фееричност

Дамските аромати винаги са се класифицирали като нежни, елегантни и с необходимата доза мистичност и енигматичност, за да съумеят в най-пълна степен да обрисуват същността на дамската природа.

Стартираме с едноименния парфюм на марката Chloe, който безпогрешно съумява да улови първите пролетни трепети. Изключително затрогващата композиция побира в съдържанието си повече от прекрасни флорални съставки, галещи сетивата:

  • Божур, фрезия и личи;
  • Роза, момина сълза и магнолия;
  • Кехлибар и кедър;

Giorgio Armani My Way Intense е друг вдъхновяващ флорален дамски парфюм, който изобщо не бива да пропускате. Ароматът перфектно се вписва в цялостната благоуханна концепция на марката Армани и гарантирано ще изглежда повече от добре на тоалетката ви у дома. В съдържанието ни съблазняват съставки като:

  • Портокалов цвят;
  • Тубероза;
  • Сандалово дърво;

И докато сме още на вълна Армани, няма как да пропуснем да напомним за един вечен и класически дамски аромат, който ще остане завинаги с историята на парфюмерията. Armani Code е повече от епохална есенция – цели поколения дами не спират да се удивляват от изтънченото му съдържание и ежедневно да го избират за своя запазена марка. В бутилката откриваме акорди от:

  • Жасмин, мандарина, горчив портокал;
  • Портокалови цветчета, жасмин;
  • Мед, ванилия, сандалово дърво;

Не по-назад остават и мъжките флорални парфюми, заслужаващи вниманието ни днес

Определено включването на цветя в създаването на мъжка парфюмерия е деликатен процес, който следва да бъде изключително балансиран, за да доведе до успешни крайни резултати. За щастие специалистите в сферата успяват да зарадват господата по света, работейки върху някои истински благоуханни шедьоври. Днес сме ви подготвили два от тях.

YSL L’Homme е един от флагманите на френския бранд и продължава и до днес да се нарежда сред любимите козметични артикули на огромна част от мъжете. Изобщо не е изненадващ този факт – с лекота есенцията гали сетивата ни и ни помага да се пренесем в един магичен и докосващ свят на романтика и съблазън. Сред съставките се натъкваме на нотки от:

  • Лимон и джинджифил;
  • Бял пипер, теменужка и босилек;
  • Ветивер, кедър, сандалово дърво и тонка;

Bvlgari Man Wood Neroli е поредното ароматно очарование от италианската марка, което бързо съумя да се изстреля на върха и да се нареди сред най-успешните есенции на бранда. С присъщата за марката свежест и енергизираност на съставките заварваме и това ухание и категорично обявяваме, че е един от най-подходящите мъжки парфюми за пролетта, съдържащи цветя:

  • Нероли и бергамот;
  • Портокалов цвят и кедър;
  • Амбра и бял мускус;

Вече и вие нямате търпение да дойде пролетта, нали? Искрено ще се радваме, ако сме успели да ви заразим с добро настроение – и докато чакаме изгравянето на пролетното слънце, можем да обзаведем парфюмната си колекция с някое и друго ново попълнение.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмните тенденции през новата година – какво съветват експертите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво да подаря за Коледа и Нова година - подаръчни комплекти за жени

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматен дует: двойните парфюми - част 2

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив