Свети Валентин идва – зарадвате най-важния човек в живота си

Свети Валентин идва

Началото на всяка една година ни действа особено окриляващо – винаги новото начало е предпоставка за нови начинания, положителни промени и впускане в нови приключения. Бързаме да напомним, обаче, че има още една причина, поради която да обичаме тези първи месеци – празникът на Свети Валентин вече наднича зад ъгъла!

Едва ли има по-удовлетворяващо чувство от това да зарадваме любимия човек и да засвидетелстваме любовта си. Ако все още се чудите какво да подарите тази година, то екипът на Parfium.bg е тук днес, за да ви предостави няколко извънредно ароматни и неустоими идеи. Гарантираме, че, избирайки което и да е от тези благоухания, ще направите празника незабравим както за себе си, така и за любимия човек.

Ето какво сме ви подготвили!


Св. Валентин определено е празникът, подходящ за нашите ароматни двойки


Щастливи сме да ви представим колекцията си от ароматни двойки – едва ли ще откриете по-подходящ подарък за празника.

Ароматните двойки представляват комбинация от мъжки и дамски парфюм на известна и обичана марка – така превръщате подаръка за Св.Валентин в споделено изживяване. Зарадвайки партньора си с такъв подарък, вие всъщност демонстрирате и своето приобщаване към любовния ви съюз. Имате възможността да избирате измежду множество ароматни разновидности, подходящи за вкуса и стила на всекиго. Ако пък в живота си имате близки приятели, които са романтично обвързани и бихте искали да ги зарадвате за празника, отбелязващ тяхната любов, тези комплекти също се явяват като страхотна идея за подарък.


Представяме ви най-любимите ароматни двойки, с които никак няма да сгрешите за празника тази година


So Exceptional е ароматна двойка от S.T.Dupont, която безспорно носи със себе си страхотно послание – убедени сме, че бихте искали да заявите на своята половинка, че тя е изключителна за вас. Дамският аромат в комплекта създава една приказна феерия, способна да отнесна притежателката си в света на магията. Разбира се, знаем, че всеки един аромат дължи проникновените си ухания на съставките, които намират място в неговото съдържание. За дамите от Dupont са се спрели на:

  • Зюмбюл, иланг-иланг, круша и къпина;
  • Флоралните нотки на парфюма са представени от жасмин, магнолия, момина сълза и божур за още по-голяма приказност;

Мъжкият парфюм в този енигматичен комплект е същинско произведение на изкуството. С него всеки господин би се усещал особено дързък, елегантен и изтънчен. В консистенцията на аромата долавяме:

  • Бергамот, грейпфрут и джинджифил;
  • Ирис, кожени акорди и тонка;

Armaf категорично е марка, която стремглаво покорява сърцата на все повече ценители на красотата и невероятните ухания по света. За празника ни представят ароматната двойка II, включваща два от най-желаните им и харесвани парфюми. Club de Nuit Intense е чувствен дамски нишов парфюм, включващ в състава си:

  • Роза, шафран и индрише;
  • Индийско орехче, пипер и виолетки;
  • Пачули, ванилия, смола и амбра в основата;

Компания му прави мъжкият аромат, блестейки с несравнима притегателност и неповторимо блажено ухание. Сред съставките откриваме акорди от:

  • Лимон и ирис, придаващи свежест;
  • Виолетки, лавандула и пикантни нотки;
  • Амбра и сандалово дърво;

От Zadig&Voltaire пък са ни подготвили един от най-подходящите ароматни комплекти за празника, озаглавен This is Love. Мечтателни, притегателни и наистина сладостни – така бихме могли да опишем ароматите, съставляващи този страхотен парфюмен комплект. Дамският аромат е невероятно уханно съчетание от:

  • Джинджифил;
  • Виолетки;
  • Ванилия;

Zadig & Voltaire This is Love Ароматна двойка за него и нея

Разбира се, компания му прави предложението за господа от марката, което никак не отстъпва по обаятелност. В него откриваме:

  • Цитрусови нотки, последвани от
  • Портокалови цветчета;
  • Композицията е върховно завършена в нотки от сандалово дърво;

Двата аромата съумяват да се допълнят по един неповторим начин, превръщащ ги в наистина прекрасен подарък за празника на влюбените.


Едва ли Свети Валентин би могъл да мине без предложение от Thierry Mugler. Френският дизайнер увековечи в парфюмния свят своя аромат Angel – именно дамският и мъжкият еквивалент ви очакват в един разкошен ароматен комплект. За тях бихме казали, че с лекота се причисляват към гурме ароматите – едва ли не биха събудили сетивата и съзнанието ви. В дамския аромат се натъкваме на:

  • Горски плодове и шоколад;
  • Мед и сандалово дърво;
  • Букет от пикантни подправки;

Thierry Mugler Angel ароматна двойка за него и нея

Мъжкият вариант пък е създаден с помощта на акорди от:

  • Лавандула и мента;
  • Пачули и сладостна бурбонска ванилия;

Убедени сме, че нито вие, нито партньорът ви ще успеете да останете равнодушни към тези благоухания.


На финала ни се ще да ви представим една унисекс ароматна двойка, чиито благоухания с готовност бихте могли да разменяте с партньора си винаги, когато ви се прииска малко парфюмно разнообразие. От Hermes са ни подготвили перфектните благоуханни предложения – в ароматната им двойка намират място Un Jardin Sur Le Nil и Un Jardin En Mediterran. Un Jardin Sur Le Nil ни впечатлява с композиция от:

  • Лимон и манго;
  • Портокал, зюмбюл и божур;
  • Мускус, тамян и канела;

Hermes унисекс ароматна двойка

Un Jardin En Mediterran никак не остава по-назад. В ароматната му композиция откриваме:

  • Кардамон, кориандър, черен пипер;
  • Пъпеш и джинджифил за сладост и пикантност;

Със сигурност бихме казали, че е повече от подходящ подарък за предстоящия ден на влюбените.

Знаем, че любовта трябва да се празнува през всички дни от годината, но никак не можем да устоим на атмосферата, която създава празникът на влюбените. Превърнете Свети Валентин тази година в една незабравима и разкошна приказка, в която за пореден път ще докажете на партньора си любовта, грижата и нежността си. Надяваме се ароматните ни предложения да са съумели да ви дадат наистина страхотни и вдъхновяващи идеи за 14-ти февруари!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите с най-атрактивни флакони

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Aроматът и характерът на жените. Има ли връзка? - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Легендарните парфюми, които омайват поколения

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив