Слънчеви парфюми за идните слънчеви дни

Слънчеви парфюми за слънчеви дни

Пролетта дойде, цветята вече се показаха и красят пейзажа с нежните си окраски. Неустоимите слънчеви лъчи галят кожата ни, напомняйки за приближаващото лято. Нека се окъпем в свежестта и благоуханието, опияняващата красота на изпълнената със светлина и топлина планина, жаркото слънце, галещо ни на брега на любимото море. Дори и у дома, нека се насладим на нежните аромати, които нашепват за свобода и приключение, приковаващите вниманието ни, изискващи всяка секунда от нашето внимание.

В сегашната ситуация, работейки от вкъщи, все по-често ни е трудно да се нагласим и да започнем деня си. Затова и спазването на навиците ни от преди е идея, с която да свикнем. Облечете дрехите, с които да отидете на работа, дори и в хола си, напръскайте се с любим слънчев аромат и посрещнете деня с добро настроение и повече усмивки. А кои аромати биха ни накарали да се усмихнем? Ето ги и нашите предложения.

Нека сме романтични и да започнем с Miss Dior 2017 на марката Кристиан Диор. Аромат, създаден за модерната и романтична жена, готова на всичко в името на любовта. Аромат, който ще ви пренесе на морския бряг и ще ви обгърне с нежността на роза дамасцена и роза от Грас – две прекрасни рози, които съчетани с леки жасминови листенца определено ще ви накарат да мечтаете. Богатият цитрусов аромат идващ от комбинацията на два вида портокал, мандарина и лимон е приятно съчетан с розов пипер, бергамот, розово палисандрово дърво и пачули, за да завърши уникалната комбинация, която да завладее сърцата ви.


парфюми снимка 1


През топлите дни търсим най-вече свежестта. Тази свежест, която да ни пренесе на огряна от слънцето поляна, където да се отморим от напрегнатите дни в ежедневието. А точно това представлява Elizabeth Arden Green Tea – аромат, създаден през 1999 година от парфюмериста Франсис Куркджиан. Неговото освежаващо и ободряващо въздействие е благодарение на приятната комбинация от нотки на мускус и жасмин, съчетани с карамфил, целина, кимион и кехлибар с дъбов мъх и ревен. Един своеобразен зелен чай за душата и наслада за обонянието ни.

Няма как да не съчетаем слънчевите дни с горещи нощи. А точно за тях прекрасен избор е неустоимия аромат на Хюго Бос The Scent Private Accord. Това е една много по-секси версия на класическия The Scent For Her от 2016 година, и обявен за афродизиак на колекцията. Отдайте се на божествения му аромат без да се притеснявате – той ще подчертае прекрасно чувствената ви дръзка същност. Отваряйки се с със свежа нотка мандарина, която да привлече околните, ароматът преминава към средните нотки изискан османтус и благоуханно кафе, а основата от какао и зърна тонка завършват този завладяващ сетивата шедьовър. Размечтахте ли се вече? Ние, да!

Не можем да си позволим да не споменем Прада, когато става дума за слънчеви дни и затова трябва да ви препоръчаме и Prada L`Homme – уникалният привлекателен аромат за мъжката част на света. Този мъжествен парфюм ще ви пренесе на лятно парти на върха на изискан небостъргач или около луксозен басейн. В него са вплетени емблематичните за марката съставки кехлибар и ирис, които елегантно са съчетани с ефирни флорални нотки на пачули и кедър, здравец и виолетови листа. Връхните нотки на черен пипер и нероли завършват цялостния аромат, правейки го неустоим и желан.


парфюми снимка 2


И разбира се, любовта е важна съставка, която съчетана с топлите пролетни и летни дни прави чудеса. И тук идва неповторимият аромат Versace Eros – коктейл от свежи елементи и съставки, които са съчетани така, че да подчертаят еротичния потенциал на всеки мъж. Дълбоко съчетан с гръцката митология и взел името си от гръцкия бог на любовта, този парфюм е символ на необузданата страст и желание. Екзотичен и уникален, той се отваря с леки нюанси на листа от мента, лимонови кори и зелена ябълка, привличайки вниманието на околните със свежия си цитрусов аромат. В него още можем да доловим великолепно вплетените цветчета тонка и здравец, както и кехлибар и ванилия, кедрово дърво, ветивер и дъбов мъх, които акцентират върху мъжествеността и лукса, излъчващи се от истинските мъже.

А вие готови ли сте да се впуснете в приключение с тези аромати?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои източни аромати са подходящи за студено време

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kак да изберем парфюм за зимния сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои парфюми са най-подходящи за подарък

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив