Серията Black Opium на YSL

Серията Black Opium на YSL

YSL Black Opium парфюм за жени EDP

YSL Black Opium e аромат, който съблазнява с финес и изящност. Няма как да не споменем и забележителния факт, че е носител на наградата „Аромат на годината” за 2015 г. Black Opium е създаден да пленява, завладява и покорява сърцата на дамите. Сътворен е от група звездни парфюмеристи  - Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc и  Olivier Cresp , което е гаранция за високото качество на парфюмната комбинация. Парфюмът е мистериозен, магнетичен, изискан, женствен и запазил всички онези компоненти, които водят до пристрастяване. Ще изрази вашата индивидуаност, и ще подчертае вашата женственост.

Ароматната композиция се открива с доминиращи нотки на кафе. След това по-меки, по-женствени акорди на жасмин, портокалов цвят и круша,обогатени с розов пипер развиват своята чувственост, в съчетание с омайна ванилия. А дървестните нотки на пачули и кедър усъвършенстват и задълбочват в едно завладяващо и елегантно ухание.

YSL Black Opium Nuit Blanche парфюм за жени EDP

YSL Black Opium Nuit Blanche е другото бижу от колекцията, което беше официално представено в началото на 2016 година. Ароматът е вдъхновен от ежегодния фестивал за изкуства Nuit Blanche, както и от нощния живот на Париж - градът, който никога не спи. Чувственото ухание е подчинено на драматичните контрасти между дързост и женственост. YSL Black Opium Nuit Blanche е зареден с много енергия и съблазнителност, а неговата идеална притежателка е едновременно чаровна съблазнителка и жена с класа. Съдържа нотки на ориз, bourbon пипер, анасон, портокалов цвят, кафе, божур, кориандър, ванилия, сандалово дърво, бял мускус, карамел и мляко.

YSL Black Opium Wild парфюм за жени EDP

През 2016 г. излиза и лимитирано издание, наречено YSL Black Opium Wild. Парфюмът е с ориенталски привкус и олицетворява една различна страна на женската същност. Създаден е за свободолюбивите и страстни жени с характер, които ценят себе си високо и никога не правят компромиси, стане ли дума за личното им щастие. Композицията следва идеята на оригиналния Black Opium, но впечатлява със своите доминантни горчиви нотки кафе, контрастиращи с бели цветя, ванилия и дървесни ухания.

YSL Black Opium Floral Shock парфюм за жени EDP

YSL Black Opium Floral Shock е четвъртото издание в емблематичната колекция Black Opium, което се появява през 2017 година. Парфюмът представлява по-свежа версия, събрала в себе си божествени флорални аромати и деликатни плодови акорди. Той също е създаден от четворката парфюмеристи Nathalie Lorson, Marie Salamagne , Olivier Cresp и Honorine Blanc.  Композицията се открива със свежестта на бергамот и лимон, последвана от плодовото ухание на круша, нежно смесено с това на фрезия. Сърцето включва акорди гардения, портокалов цвят и бели цветя. Базата е съставена от дървесен кехлибар, бял мускус и кафе.

YSL Black Opium Pure Illusion Парфюм за жени EDP

От модерен класически аромат, Black Opium се превръща в още по-енергичен и съблазнителен парфюм, насочен към изисканите градски жени с новия YSL Black Opium Pure Illusion, който излиза на пазара през 2017 г. Ексклузивното издание впечатлява с бляскава и хипнотизираща визия, както и с превъзходно ориенталско-ванилово ухание! Ароматната композиция е по-неустоима от всякога и това не е изненадващо, тъй като за създаването й отново са отговорни превърналите се в тандем номер едно парфюмеристи Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne и Honorine Blanc.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Няколко чести грешки при избора на парфюм

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюмни семейства

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматен дует: двойните парфюми – част 1

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив