Серията Guilty Absolute на Gucci

Серията Guilty Absolute на Gucci

Всеки верен почитател на Gucci може да потвърди, че серията Guilty Absolute е един от най-високите върхове, достигани от компанията. Продуктите и до днес остават едни от най-предпочитаните и продавани в целия свят.

За нея

Gucci Guilty Absolute Парфюм за жени EDP

Gucci Guilty Absolute е нов женски аромат, който се присъединява в известната "Guilty" колекция в началото на 2018 година. Парфюмът е резултат от прекрасното сътрудничество между Алесандро Микеле - творчески директор на Gucci, и забележителният парфюмерист Алберто Морилас. Gucci Guilty Absolute носи уханието на романтика и свобода. Съставките му са внимателно примесени и хармонизирани до съвършенство, а резултата ще Ви подейства пристрастяващо!

Изграждането на композицията цели постигането на уникално ароматно изживяване от първата секунда, в която се докосне върху кожата до последната минута, в която се развива върху нея. Страстни плодови нюанси са примесени с цветя и изтънчени дървесни акорди. Възхитителен парфюм, който ще Ви кара да се чувствате чудесно всеки ден или всяка вечер! Aроматната композиция се разтваря с перфектното съчетание на нотки на розов пипер, бергамот и къпина, които прелива в чувствено сърце, изпълнено с ухание на бяла роза, дървесни акорд и кипарис. Ароматът се затварят в базата от нотки на пачули и кехлибар, които придават нежност, топлота и дългорайност.

Gucci Guilty Absolute Лосион за тяло за жени

Gucci Guilty Absolute е лосион за тяло с прекрасен нежен аромат, който ще хидратира кожата в дълбочина, доставяйки й чувство за комфорт и красота. В комбинация с останалите продукти от линията, получавате възможност максимално да се насладите на луксозното ухание на Gucci Guilty Absolute.

Gucci Guilty Absolute Душ гел за жени

Подарете истинска наслада на кожата и сетивата си с ароматния душ гел Gucci Guilty Absolute. Той нежно и деликатно ще почисти и освежи кожата Ви, дарявайки я с възхитителен аромат. Формулата му съдържа хидратиращи съставки, която гарантирано ще направи кожата още по-нежна и гладка. Дерматологично тестван. Подходящ е за ежедневна употреба.

За него

Gucci Guilty Absolute парфюм за мъже без опаковка EDP

В началото на 2017 година марката представя на вниманието на почитателите си, нов мъжествен парфюм. Интензивното дървесно ухание се дължи на изисканата композиция, съставена от кожа, масло от пачули, кипарис, горски акорди и ветивер. Gucci Guilty Absolute е мъжествен аромат, създаден за зрелите и уравновесени господа, които обичат интересните и характерни ухания.

Gucci Guilty Absolute Подаръчен комплект за мъже

Gucci Guilty Absolute е сред новите мъжки парфюмни издание на бранда, което беше представено в началото на 2017 година. Мъжествен аромат, създаден за зрелите и уравновесени господа, които обичат интересните и характерни ухания. А композицията, съставена от кожа, масло от пачули, кипарис, горски акорди и ветивер, е повече от изискана.

Новото предложение на Gucci може да бъде открито и под формата на комплект с душ-гел и афтършейв балсам. Използвани заедно, гарантирано ще можете да се насладите на аромата максимално и  ще допринесе за по-голямата му продължителност.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите в литературата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Защо да закупуваме висококачествена парфюмерия?

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматна история: Miss Dior

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив